Eerste foto nieuwe Captain America in 'The Falcon and the Winter Soldier'

John Walker uit The Falcon and the Winter Soldier is ontmaskerd.

Bram de Groot, 20 maart 2021 om 14:12

Gisteren startte op Disney+ de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier, de tweede serie in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. En daarin zien we naast de twee bestaande helden zoals bekend ook de "nieuwe" Captain America.
Marvel Studios heeft nu een eerste foto onthuld van John F. Walker, het personage dat uitgroeit tot de nieuwe Captain America het vervolg op Avengers: Endgame. Overigens zegt dit nog weinig over het verloop van de serie.

Eerste foto John Walker uit The Falcon and the Winter Soldier
Hieronder zie je via USA Today een eerste foto van acteur Wyatt Russell als het burgerlijke voorkomen van Walker. Ook zie je een andere nog onbekend personage. "John Walker zou niet in deze serie zitten als hij ervoor zorgde dat alles goed ging," teast Russell. "Er is een dynamiek, voegt hij eraan toe, die de relatie van alle betrokkenen enigszins bemoeilijkt."

"Het schild zelf is niet iets unieks. Het gaat erom wat men ermee doet. Dus de een bepaalt zijn eigen versie van wat Captain America is, de ander maakt daarin weer andere keuzes," aldus Russell.

Bron: USA Today

Lees meer over: The Falcon and The Winter Soldier, Captain America, Wyatt Russell, Anthony Mackie, Sebastian Stan

Populair nieuws