'The Falcon and the Winter Soldier': Top of flop?

'The Falcon and the Winter Soldier': Top of flop?

Wat vinden de critici van de nieuwe serie van Marvel Studios die vandaag van start ging?

Jim Pedd, 19 maart 2021 om 17:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Falcon and the Winter Soldier is van start op Disney+. Maar is het de moeite waard om de serie elke week te volgen? Vandaag zetten we de recensies voor je op een rij.
In de serie draait het om de opvolging van Captain America. Maar tegelijk volgen we een dieper plot, want de schurk Baron Zemo is ontsnapt en heeft gigantisch gevaarlijke plannen. Aan Bucky Barnes en Sam Wilson om hem te stoppen.

De recensies
Variety: "De serie kijkt naar trauma op een minder extravagante manier dan WandaVision dat deed, maar weegt waarschijnlijk zwaarder tegen de tijd dat hij af is." De serie is geen teleurstelling: "Het valt te hopen dat The Falcon and the Winter Soldier de toon die neergezet wordt ontwikkelt en niet alleen terugvalt op explosies en statements over moraliteit: Sowieso verdient Anthony Mackie meer, maar ook het publiek."

Full Circle: "De eerste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier heeft alles. Geweldige personages, prachtige visuals en een opwindende set-up die niet geforceerd voelt en ook niet blijft slepen."

IGN: "Hoewel het verhaal niet snel genoeg op stoom komt om voor een adembenemende première te zorgen, zit de aflevering vol met genoeg observaties over de personages en thema's die dieper gaan dan de gemiddelde Marvel-film en -serie."

CNet: "De serie zal misschien niet zorgen voor dezelfde speculaties als WandaVision, maar de charismatische hoofdrolspelers, spionageactie en de goede invalshoek maken dat we een amusante zes afleveringen tegemoet gaan."

The Hollywood Reporter: "Er zit genoeg in om optimistisch te zijn en te verwachten dat The Falcon and the Winter Soldier een tweede Disney+-winnaar voor Marvel zal zijn."
Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, MCU, Marvel Studios, Recensies, Top of Flop, Disney Plus

Populair nieuws