search
Gerucht: Netflix annuleert 'Cursed'
Series / Nieuws

Gerucht: Netflix annuleert 'Cursed'

Hebben we slecht nieuws voor fans van de serie van Netflix-serie Cursed?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Is er slecht nieuws voor fans van Netflix-serie Cursed? De show was vorig jaar te zien op Netflix en werd goed bekeken en goed ontvangen door critici.

Goed genoeg in elk geval voor Netflix om - volgens de geruchten - een tweede seizoen te bestellen. Maar nu horen we dat de serie mogelijk alsnog geen tweede seizoen krijgt.

Tweede seizoen
De verfilming van de graphic novel van Frank Miller en Thomas Wheeler werd goed ontvangen. Tegelijk horen we eigenlijk weinig vanuit Netflix. Sterker nog: formeel is er niets bekend gemaakt over die tweede reeks.

Nu stelt lekker Daniel Richtman zelfs dat Netflix besloten heeft om geen tweede seizoen te maken van Cursed. Dat heeft te maken met de situatie rond het coronavirus, waardoor de productie van films en series een stuk duurder is.

Richtman stelt het volgende: "Netflix moet Cursed mogelijk annuleren vanwege het coronavirus. De acteurs zijn verder gegaan. Maar niets is nog definitief en ze proberen het te laten werken."

De internationale cast zou zich dan, als er iets komt, weer moeten verenigen in het Verenigd Koninkrijk. De hoofdrollen in de serie zijn er voor Katherine Langford en Devon Terrell.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen