Gerucht: Komt tweede seizoen van 'Cursed' in gevaar?

Gerucht: Komt tweede seizoen 'Cursed' in gevaar?

De concurrent van 'The Witcher' heeft de verwachtingen niet weten in te lossen...

Geoffrey Ketels, 3 augustus 2020 om 15:38

Cursed werd groots aangekondigd en de verwachtingen rond de serie stonden hooggespannen. Nu ze is verschenen lijkt de slechte ontvangst het verdere bestaansrecht van de serie echter in het gedrang te brengen.
We zeggen nu wel dat de serie slecht ontvangen is, in eerste instantie was ze razend populair. Toen Cursed op Netflix verscheen lieten heel wat abonnees meteen alles vallen om met deze nieuwe serie aan de slag te gaan... toen kwamen echter de eerste ervaringen en die waren lang niet zo positief als gehoopt.

Tweede seizoen
In de aanloop naar de lancering van Cursed werd er vaak gesproken over een serie die zomaar eens The Witcher het vuur aan de schenen zou kunnen leggen. Inmiddels is duidelijk geworden dat, dat eigenlijk op geen enkel vlak is gelukt. Ondanks het feit dat The Witcher zeker over de nodige gebreken beschikt komt de populariteit waar Cursed op kan rekenen zelfs niet in de buurt.

Inmiddels kan er ook worden vastgesteld dat de scores op gespecialiseerde websites er niet om liegen. Op IMDB heeft Cursed op dit ogenblik dan ook een score van 5,8/10. Dit betekent dat de ontvangst echt wel matig is en dat doet vragen rijzen over een mogelijks tweede seizoen.

Netflix heeft tot dusver nog niets bekend gemaakt over een mogelijks tweede seizoen, maar er lijkt weinig twijfel over te bestaan dat er zaken veranderd zullen moeten worden. In de huidige vorm lijkt Cursed dan ook maar weinig potten te gaan breken. Zal Netflix de reeks alsnog verlengen voor een tweede seizoen of niet? Er zal wellicht binnenkort meer duidelijkheid over komen!

Lees ook: 'Cursed': Wat betekent het einde van de Netflix-hit voor seizoen 2?

Lees meer over: Cursed, serie, series, Netflix

Populair nieuws