search
Deze 'Star Trek'-acteur ziet een terugkeer niet direct zitten
Series / Nieuws

Deze 'Star Trek'-acteur ziet een terugkeer niet direct zitten

Star Trek brengt de laatste tijd heel wat klassieke castleden terug, maar niet iedereen vindt het wat.

De Star Trek-franchise is groter dan ooit. Heel wat castleden zijn al teruggekeerd. Zo zagen we in Star Trek: Picard niet alleen Patrick Stewart, maar ook Jonathan Frakes, Brent Spiner en zelfs Jeri Ryan.

Maar zou acteur Colm Meaney, die ook heel wat keren te zien was in Star Trek: The Next Generation, ook terug willen keren? Hij blijkt daar niet direct veel zin in te hebben.

Helaas niet
"Voor mijn gevoel was zeven jaar in de ruimte wel genoeg", aldus Meaney. "Ik vond het geweldig om te doen. En soms verlang je een beetje naar een terugkeer. Maar soms blijkt zo'n terugkeer dan helemaal niet goed te zijn."

"Weet je, je moet nooit nooit zeggen. Ik weet dat er heel wat intrige is en dat Patrick zijn nieuwe serie nu maakt, dus wie weet? Maar het is niet iets waar ik ooit over nagedacht heb, om weer als O'Brien te zien te zijn."

Hij is ook nog door niemand benaderd over een eventuele terugkeer. Het lijkt er voorlopig dus niet in te zitten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen