Gerucht: 'Star Trek'-films krijgen ook horror

Gerucht: 'Star Trek'-films krijgen ook horror

Mogelijk voegt de Star Trek-franchise straks ook elementen van horror toe?

Jim Pedd, 8 maart 2021 om 09:13

De Star Trek-franchise bloeit meer dan ooit op het kleine scherm. Er zijn maar liefst vijf series waar aan gewerkt wordt. Maar er komt ook diversificatie aan als we een nieuw gerucht mogen geloven.
Volgens Daniel Richtman worden toekomstige projecten in de Star Trek-franchise mogelijk ook iets enger. Tot nu toe zijn de films en series die verschenen natuurlijk bovenal lichtvoetig, hoewel ze ook behoorlijk zware thema's aanpakken. Maar als we Richtman mogen geloven, worden er zelfs horrorelementen aan toegevoegd.

Groter dan ooit
De Star Trek-franchise is groter dan ooit. Op dit moment wordt er gewerkt aan vijf verschillende series in de franchise. Maar daar zal het zeker niet bij blijven.

Onlangs liet Paramount namelijk weten dat het de bedoeling is dat er op een gegeven moment zo'n beetje elk kwartaal een nieuwe serie komt. Maar men wil voorzichtig opschalen, omdat er ook geen franchisemoeiheid moet ontstaan.

Een manier om dat te voorkomen ligt in het idee van verschillende genres aanspreken. Wellicht dat dit bericht van Richtman dus zo gek nog niet is.
Bron: Daniel Richtman

Lees meer over: Star Trek, Horror, Paramount Plus

Populair nieuws