'Hawkeye' leidt nu al tot een spin-off op Disney+: 'Echo'

'Hawkeye' leidt nu al tot een spin-off op Disney+

De serie is nog niet eens te zien geweest, maar krijgt nu al een spin-off rond Echo.

Jim Pedd, 23 maart 2021 om 18:41

Marvel Studios werkt aan nog een nieuwe serie voor Disney+. Het gaat om een spin-off van de serie Hawkeye. Deze moet draaien om nieuwkomer Echo, die gespeeld wordt door Alaqua Cox.
De geplande serie draait om de superheld Maya Lopez, waarmee het de eerste wordt die als spin-off wordt gemaakt in het MCU. De serie wordt geschreven door Emily en Etan Cohen en geproduceerd door Marvel-baas Kevin Feige. Er wordt volgens Variety op dit moment gezocht naar een groep schrijvers.

Echo-serie
De serie Echo draait dus om het personage van Alaqua Cox, die haar debuut maakt in Hawkeye. Welke rol en hoe groot die van haar daarin is, is niet duidelijk.

In de comics is haar personage Maya een martial artist, acrobaat en scherpschutter met fotografische reflexen. Dat houdt in dat ze perfect andermans bewegingen kan nabootsen met slechts een enkele visuele referentie. In de comics heette ze eerst Ronin en later Echo.

Wanneer Echo te zien zal zijn is nog niet bekend. Op dit moment zendt Disney+ elke vrijdag een nieuwe aflevering van The Falcon and the Winter Soldier uit.
Bron: Variety

Lees meer over: Marvel Studios, Echo, Hawkeye, Alaqua Cox

Populair nieuws