'Falcon and Winter Soldier'-maker wil deze Marvel-held tot leven brengen

Wordt dit de volgende grote serie in het tv-universum van Marvel Studios?

Zilko Tarici, 23-03-2021 17:35

Malcolm Spellman, showrunner van The Falcon and the Winter Soldier, heeft laten weten dat hij dolgraag Deathlok naar het Marvel Cinematic Universe zou willen brengen.
Deathlok the Demolisher heeft veel verschillende uiterlijke voorkomens gehad in de strips, maar het is altijd een zwaargewond personage dat door geavanceerde cybernetische technologie tot leven wordt gebracht. Het personage was al eens te zien in het MCU als onderdeel van het eerste seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D..

Een upgrade
J. August Richards speelde toen Mike Peterson, een doorsnee vader die superkrachten krijgt door de gevaarlijke drug Extremis. Zwaar verwond wordt hij veranderd tot een cyborg-huurmoordenaar. Gezien de relatieve low-budget kwaliteit van Agents of S.H.I.E.L.D. is het ondenkbaar dat deze versie ook maar enige rol zou spelen in een nieuwe serie.

Ondanks het feit dat we Deathlok dus al eens in live-action vorm hebben gezien, wil Spellman het personage voorstellen aan een nieuwe schare fans. Hij zei dat hij het project dolgraag op zich zou willen nemen:

"Mijn favoriete personage, het personage dat ik het liefste hierna tot leven zou willen brengen, is ongetwijfeld Deathlok. Maar het moet wel op een goede manier gebeuren."

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Deathlok, The Falcon and the Winter Soldier, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Malcolm Spellman

Populair nieuws