Wow! Marvel-serie 'The Falcon and the Winter Soldier' breekt record

De serie beleeft de beste première ooit op streamingdienst Disney+ en is dus nu al een succes.

Jim Pedd, 23-03-2021 19:49

The Falcon and the Winter Soldier is vrijdag van start gegaan op Disney+. En hoe! De serie blijkt de best bekeken première van een Marvel-serie beleefd te hebben.
De serie komt voort uit Marvel-film Avengers: Endgame en brengt Sam Wilson en James 'Bucky' Barnes bij elkaar in een strijd tegen een gevaarlijke groep anarchisten.

Goed bekeken
De eerste aflevering is volgens Disney+ de best bekeken première van een Original tot nu toe. Dat maakt dus ook meteen duidelijk hoe erg mensen uitkeken naar The Falcon and the Winter Soldier.

De serie pikt de draad zes maanden na Avengers: Endgame op. Steve Rogers gaf in die film zijn Captain America-schild aan Falcon. Op een groots, meeslepend en wereldwijd avontuur moeten Falcon en de Winter Soldier samenwerken in een strijd om te beslissen wie het schild eigenlijk waard is. De Amerikaanse overheid heeft in elk geval het oog laten vallen op John Walker.

Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van The Falcon and the Winter Soldier te zien. De serie duurt zes afleveringen en daarmee nog vijf weken.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Disney Plus, Record

Populair nieuws