'The Walking Dead'-films worden niet vergelijkbaar met de serie

'The Walking Dead'-films onvergelijkbaar met serie

Het lijkt erop dat het echt een volledig uniek, op zichzelf staand iets gaat worden.

Jim Pedd, 24-03-2021 14:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Robert Kirkman, bedenker van The Walking Dead, werkt op dit moment druk aan een film rond Rick Grimes. Volgens hem gaat het verhaal daarvan flink afwijken van de AMC-serie.
Rick Grimes was jarenlang de hoofdpersoon van de serie. Hij gaf een groep overlevenden de leiding, maar worstelde met ethiek in een steeds gruwelijkere wereld. In het negende seizoen verdween Grimes uit de serie, voor een onbekende locatie waar hij naartoe gebracht werd.

Drie films
Tegelijk met zijn vertrek uit de serie, werd bekend gemaakt dat er drie films over Grimes gemaakt zouden worden. De eerste daarvan wordt, als alles volgens plan verloopt, dit jaar nog opgenomen.

"De serie is heel erg duidelijk een ensembleverhaal en dit is echt het verhaal van Rick Grimes," vertelt Kirkman. "Dat we meer op Rick als personage kunnen focussen en meer met hem kunnen doen is echt cool."

Het wordt daardoor ook een heel ander verhaal. "Dit is niet gewoon een uitbreiding van het verhaal van de serie. Dit wordt echt heel anders, maar wel met de Rick Grimes die we allemaal kennen en van wie we allemaal houden."




Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Robert Kirkman, Rick Grimes

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws