Brengt 'Doctor Who' een bijzondere verrassing in dertiende seizoen?

Brengt 'Doctor Who' een bijzondere verrassing?

Het gerucht gaat dat er een hele fijne oude bekende terug keert voor het nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 24 maart 2021 13:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Doctor Who bracht met zijn nieuwjaarsspecial een oude en iconische companion terug. Het gerucht gaat nu dat de serie straks nog eens terug zal grijpen op het verleden.
De opnames van het dertiende seizoen van de BBC-serie zijn bezig. De cast en crew bevindt zich nu in Liverpool en daar werd een voormalig bewoner van de TARDIS gezien.

Donna Noble terug?
De Daily Mail stelt op basis van bewoners dat Catherine Tate gespot is in Liverpool. De actrice zou zomaar eens terug kunnen keren als Donna Noble, een personage dat ze tegenover David Tennant speelde.

Noble was tussen kerst 2006 en nieuwjaar 2010 te zien en verdween vervolgens van de serie. Wel was Tate regelmatig te horen in audiospecials van de serie. Maar in de aflevering voor de vijftigste verjaardag was ze bijvoorbeeld niet te zien.

Fans hopen nog altijd op een terugkeer en nu lijkt het erop dat ze zomaar eens echt terug zou keren. Ook omdat ze te zien was naast John Bishop, die een rol heeft in Doctor Who. Tegelijk kan het ook zijn dat Tate zich in Liverpool bevindt omdat ze een nieuw project maakt daar.

Het dertiende seizoen telt vanwege corona slechts acht afleveringen.
Bron: Daily Mail

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Donna Noble, Catherine Tate

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws