search
Netflix voegt in april heel wat topseries toe: Check hier alle titels
Series / Featured

Netflix voegt in april heel wat topseries toe: Check hier alle titels

Check hier het complete overzicht met alle titels die nieuw gelanceerd gaan worden op Netflix.

Het wordt een lekker drukke maand op Netflix. Vandaag zetten we alle aankomende nieuwe releases van april voor je op een rij.

Prank Encounters (seizoen 2); 1 april: Gastheer Gaten Matarazzo staat aan het roer van een hele rits goed doordachte grappen, die met alles te maken hebben. Van spookhuizen tot oeroude begraafplaatsen. Eng hoor!

The Serpent; 2 april: In de jaren 1970 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhray het voorzien op reizigers die het 'hippie trail' van Zuid-Aziƫ afreizen.

Snabba Cash; 7 april: De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmante hitman van een bende en een tiener die zo worstelt met haar eigen problemen, botsen in een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

The Wedding Coach; 7 april: Bruidsmeisjes, schoonfamilie en meer. Huwelijken zijn een moment van feest, maar tegelijk is het plannen allesbehalve een feest. Jamie Lee helpt zes verloofde koppels bij het plannen van hun Grote Dag.

Dad Stop Embarrassing Me!; 14 april: Brian Dixon weet hoe belangrijk familie is. Als zijn tienerdochter bij hem komt wonen, roept hij de hulp van zijn vader, zus en beste vrienden in.

The Circle (seizoen 2); 14 april: Klaar voor meer strategische acties? Een nieuwe cast van bondgenoten, vijanden en niet zo subtiele catfish, verbinden en strijden om een grote geldprijs.

Sisyphus; 15 april: Een onmogelijk incident laat een geniaal technicus de gevaarlijke geheimen van de wereld zien; en een vrouw uit de toekomst die naar hem zoekt.

Hello, Me!; 15 april: Miserabel en zonder succes. Een vrouw denkt dat ze haar magische touch kwijt is. Tot op een dag haar jongere zelf verschijnt en verandering eist.

Why Are You Like This; 16 april: Drie beste vrienden proberen om te gaan met werk, plezier, identiteitspolitiek, hookups en wilde nachten uit in deze scherpe blik op het leven van millennials in Melbourne.

Zero; 21 april: Een verlegen tiener met een buitengewone kracht die onzichtbaar kan worden, voegt zich bij het gevecht om zijn arme buurt te beschermen.

Life in Colour with David Attenborough; 22 april: In deze driedelige serie reist David Attenborough over de wereld om de buitengewone manieren waarop dieren kleur gebruiken te laten zien.

Shadow and Bone; 23 april: Duistere krachten spannen samen tegen de wees en kaartenmaker Alina Starkov, die een buitengewone kracht blijkt te hebben en die het lot van haar door oorlog verscheurde wereld kan veranderen.

Sexify; 28 april: Een jonge vrouw en haar vrienden verkennen de wereld van intimiteit terwijl ze een seksapp willen lanceren.

The Innocent; 30 april: Een moord wordt per ongeluk gepleegd. Die leidt een man in een donker gat van intriges en moord. Precies als hij liefde vindt, brengt een telefoontje zijn nachtmerrie terug,

Aanbevolen artikelen