search
'Lord of the Rings'-serie van Amazon Prime Video boekt serieuze vooruitgang
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie van Amazon Prime Video boekt serieuze vooruitgang

De serie heeft een regisseur gevonden, waarmee het snel gaat met Lord of the Rings.

De Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video boekt serieuze vooruitgang. Er is een regisseur gevonden om meerdere afleveringen te maken.

Wayne Che Yip regisseert een aantal afleveringen van de serie, en zal ook binnentreden als uitvoerend producent. "het is echt een eer om in de wereld van Tolkien verwelkomd te worden door John D. Payne en Patrick McKay en Amazon Studios," alduis Yip.

Samenwerken in Nieuw-Zeeland
"Elke dag kijk ik ernaar uit om met het ongelofelijke team hier in Nieuw-Zeeland te werken, terwijl we in alle nederigheid bijdragen aan het nalatenschap van de mooiste verhalen die ooit verteld zijn", ging hij verder.

De serie speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in de boeken The Hobbit en The Lord of the Rings af, in de tweede era van Midden-Aarde.

Er is weinig bekend over de serie, behalve dat we de Misty Mountains, Lindon en NĂºmenor zullen zien. Er zijn recent twintig castleden aangekondigd, waarbij Morfydd Clark de rol van Galadriel speelt. Ook zullen Sauron en Elrond in de serie te zien zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen