search

Ons nieuws van donderdag 25 maart 2021

Netflix voegt in april heel wat topseries toe: Check hier alle titels
Series / Featured

Netflix voegt in april heel wat topseries toe: Check hier alle titels

Check hier het complete overzicht met alle titels die nieuw gelanceerd gaan worden op Netflix.

Het wordt een lekker drukke maand op Netflix. Vandaag zetten we alle aankomende nieuwe releases van april voor je op een rij.

Prank Encounters (seizoen 2); 1 april: Gastheer Gaten Matarazzo staat aan het roer van een hele rits goed doordachte grappen, die met alles te maken hebben. Van spookhuizen tot oeroude begraafplaatsen. Eng hoor!

The Serpent; 2 april: In de jaren 1970 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhray het voorzien op reizigers die het 'hippie trail' van Zuid-Azië afreizen.

Snabba Cash; 7 april: De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmante hitman van een bende en een tiener die zo worstelt met haar eigen problemen, botsen in een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

The Wedding Coach; 7 april: Bruidsmeisjes, schoonfamilie en meer. Huwelijken zijn een moment van feest, maar tegelijk is het plannen allesbehalve een feest. Jamie Lee helpt zes verloofde koppels bij het plannen van hun Grote Dag.

Dad Stop Embarrassing Me!; 14 april: Brian Dixon weet hoe belangrijk familie is. Als zijn tienerdochter bij hem komt wonen, roept hij de hulp van zijn vader, zus en beste vrienden in.

The Circle (seizoen 2); 14 april: Klaar voor meer strategische acties? Een nieuwe cast van bondgenoten, vijanden en niet zo subtiele catfish, verbinden en strijden om een grote geldprijs.

Sisyphus; 15 april: Een onmogelijk incident laat een geniaal technicus de gevaarlijke geheimen van de wereld zien; en een vrouw uit de toekomst die naar hem zoekt.

Hello, Me!; 15 april: Miserabel en zonder succes. Een vrouw denkt dat ze haar magische touch kwijt is. Tot op een dag haar jongere zelf verschijnt en verandering eist.

Why Are You Like This; 16 april: Drie beste vrienden proberen om te gaan met werk, plezier, identiteitspolitiek, hookups en wilde nachten uit in deze scherpe blik op het leven van millennials in Melbourne.

Zero; 21 april: Een verlegen tiener met een buitengewone kracht die onzichtbaar kan worden, voegt zich bij het gevecht om zijn arme buurt te beschermen.

Life in Colour with David Attenborough; 22 april: In deze driedelige serie reist David Attenborough over de wereld om de buitengewone manieren waarop dieren kleur gebruiken te laten zien.

Shadow and Bone; 23 april: Duistere krachten spannen samen tegen de wees en kaartenmaker Alina Starkov, die een buitengewone kracht blijkt te hebben en die het lot van haar door oorlog verscheurde wereld kan veranderen.

Sexify; 28 april: Een jonge vrouw en haar vrienden verkennen de wereld van intimiteit terwijl ze een seksapp willen lanceren.

The Innocent; 30 april: Een moord wordt per ongeluk gepleegd. Die leidt een man in een donker gat van intriges en moord. Precies als hij liefde vindt, brengt een telefoontje zijn nachtmerrie terug,
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie van Amazon Prime Video boekt serieuze vooruitgang
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie van Amazon Prime Video boekt serieuze vooruitgang

De serie heeft een regisseur gevonden, waarmee het snel gaat met Lord of the Rings.

De Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video boekt serieuze vooruitgang. Er is een regisseur gevonden om meerdere afleveringen te maken.

Wayne Che Yip regisseert een aantal afleveringen van de serie, en zal ook binnentreden als uitvoerend producent. "het is echt een eer om in de wereld van Tolkien verwelkomd te worden door John D. Payne en Patrick McKay en Amazon Studios," alduis Yip.

Samenwerken in Nieuw-Zeeland
"Elke dag kijk ik ernaar uit om met het ongelofelijke team hier in Nieuw-Zeeland te werken, terwijl we in alle nederigheid bijdragen aan het nalatenschap van de mooiste verhalen die ooit verteld zijn", ging hij verder.

De serie speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in de boeken The Hobbit en The Lord of the Rings af, in de tweede era van Midden-Aarde.

Er is weinig bekend over de serie, behalve dat we de Misty Mountains, Lindon en Númenor zullen zien. Er zijn recent twintig castleden aangekondigd, waarbij Morfydd Clark de rol van Galadriel speelt. Ook zullen Sauron en Elrond in de serie te zien zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'The Irregulars': Dit moet je weten over de duistere Sherlock Holmes-serie die morgen verschijnt
Series / Featured

Netflix-serie 'The Irregulars': Dit moet je weten over de duistere Sherlock Holmes-serie die morgen verschijnt

Vanaf morgen kan je de serie The Irregulars kijken op Netflix. Dit moet je alvast weten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heb je je ooit afgevraagd wat de buren van Sherlock Holmes vinden van wat hij deed? Dan heeft Netflix vanaf morgen antwoorden voor je.

De serie The Irregulars wordt morgen gelanceerd en volgt de bewoners van Baker Street 221B, die een reeks mysteries probeert op te lossen om Londen te beschermen. De twist? Het is een groepje door problemen geteisterde straatschoffies, die het opnemen tegen bovennatuurlijke krachten.

Waar gaat het over
In de boeken van Arthur Conan Doyle zijn de Baker Street Irregulars een groepje straatkinderen die zo nu en dan door Sherlock ingeschakeld worden om informatie te vergaren waar hij niet direct toegang toe heeft.

In de Netflix-serie volgen we dat clubje jongeren dat gemanipuleerd wordt om misdrijven op te lossen voor de sinistere Doctor Watson en de zijn mysterieuze zakenpartner Sherlock Holmes. De misdrijven hebben een gruwelijk bovennatuurlijk randje en als een duistere kracht opdoemt, is het aan de Irregulars om Londen en de wereld te redden.

Wie zijn te zien?
Sherlock Holmes wordt in de serie gespeeld door Henry Lloyd-Hughes. De rol van Dr. Watson is er voor Royce Pierreson. Dan zijn er de Irregulars.

De leider daarvan, Bea, wordt gespeeld door Thaddea Graham. Haar jongere zus Jessie wordt gespeeld door Darci Shaw. Verder zien we Billy (gespeeld door Jojo Macari), Spike (gespeeld door McKell David) en Leopold (Harrison Osterfield).

Eerste beelden en releasedatum
Hieronder kan je de eerste trailer bekijken. De serie The Irregulars is morgen te zien op Netflix:Er komt ook een tweede seizoen van de serie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ gaat vol voor 'National Treasure'-serie zonder Cage en met Latina hoofdrolspeler
Series / Nieuws

Disney+ gaat vol voor 'National Treasure'-serie zonder Cage en met Latina hoofdrolspeler

National Treasure herleeft op Disney+ met een Latijns-Amerikaanse actrice in de hoofdrol.

Het was al duidelijk dat Disney zijn zinnen heeft gezet op meer National Treasure-avonturen die volgen op de eerdere film National Treasure uit 2004 en het vervolg National Treasure: Book of Secrets uit 2007. Nu zijn er meer details.

In de serie lijkt Nicolas Cage niet terug te keren. De hoofdrol komt in ieder geval in handen van een Latijns-Amerikaanse actrice. Wie dat moet worden is niet bekend, maar de keuze is dus al wel gemaakt.

Tiendelige serie National Treasure
De serie National Treasure krijgt van Disney+ tien afleveringen en we volgen het twintigjarig personage Jess Morales.

De serie laat ons Jess en haar vrienden zien die gezamenlijk een avontuur beleven om de mysterieuze familiegeschiedenis van Jess te ontdekken en verloren schatten terug te vinden. En zo treedt het personage in de voetsporen van Benjamin Franklin Gates van Nic Cage.

Ook de film National Treasure 3 in de maak
Jerry Bruckheimer, de producent van de films, is weer betrokken en het script wordt geschreven door Marianne en Cormac Wibberley. De regie ligt in handen van Mira Nair, bekend van de film Queen of Katwe. Overigens wordt er ook gewerkt aan een derde film, waarschijnlijk wel met Cage.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Grey's Anatomy' dit personage bijna niet had
Series / Featured

Waarom 'Grey's Anatomy' dit personage bijna niet had

Grey's Anatomy had een van zijn personages bijna helemaal niet gehad, terwijl hij zo goed ontvangen is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Alex Karev zat niet in de eerste versies van de pilot van Grey's Anatomy. Het personage was maar liefst 16 seizoenen te zien en werd gespeeld door Justin Chambers. Waarom was hij niet te zien?

Grey's Anatomy had een gigantische rol voor Chambers. Het personage vertrok pas eind vorig seizoen en was daarmee een echte blijver, iemand in die in tegenstelling tot een hele rits andere oorspronkelijke castleden wel lang mocht blijven.

Waarom niet?
Oorspronkelijk was Alex Karev echter geen onderdeel van de klas waar ook Meredith, Cristina, Izzie en George in zaten. "Het personage was niet eens bedacht," begon Chambers zijn uitleg.

"Ze stuurden de pilot naar New York, waar ik woon. Ik zag hem en was er echt bijzonder blij mee. Ik besloot dus naar LA te gaan om te proberen de rol te krijgen. Ik won de auditie en zodoende ontstond Alex."

Dankzij een rits reshoots en CGI kon Alex uiteindelijk in de pilot gezet worden. Bedenker Shonda Rhimes maakte hem een last minute toevoeging, om zo wat meer actie in de serie te krijgen. Actie in de zin: Alex was in eerste instantie niet per se een geliefd personage, en ook niet altijd even vriendelijk tegen Meredith en de rest.

Pas later vond Alex echt een manier om een positieve indruk te maken op mensen, op families. Hij wees zijn verleden af en bouwde een nieuwe toekomst.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Law & Order'-terugkeer vindt veel vaker plaats
Series / Nieuws

'Law & Order'-terugkeer vindt veel vaker plaats

Law & Order: Special Victims Unit brengt meermaals Elliot Stabler terug.

Elliot Stabler zal na de crossover van Law and Order die eraan zit te komen, vaker te zien zijn in de serie Law & Order: Special Victims Unit. Dat horen we nu, nadat acteur Chris Meloni straks op 1 april voor het eerst sinds 2011 weer in de rol te zien is.

Fans vroegen aan producent Warren Leight op twitter of het personage vaker te zien zal zijn. Hij legde uit dat er onlangs beelden gemaakt zijn voor "toekomstige afleveringen van SCU". Dat betekent dus dat Stabler vaker in de serie te zien is dan alleen op 1 april.

Elliot Stabler
Het personage Elliot Stabler keert dus op 1 april terug met de aflevering Return of the Prodigal Son. Die aflevering zet zijn soloserie terug. Daarin gaat de detective samenwerken met Olivia Benson en andere oude bekenden.

In Organized Crime nemen zij het op tegen - de titel zegt het al - de georganiseerde misdaad. Tegelijk heeft Stabler in de tien jaar dat hij weg was, ook een "verwoestend persoonlijk verlies" moeten verwerken.

Dat betekent dus ook dat Meloni een heel ander personage zal spelen dan we allicht nog kennen van vroeger. Het wordt nog interessant om te zien wat de makers van een van de populairste series met hem gaan doen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Simpsons' brengt controversieel personage terug
Series / Nieuws

'The Simpsons' brengt controversieel personage terug

De serie The Simpsons denkt een manier gevonden te hebben om Apu terug te brengen.

The Simpsons-bedenker Matt Groening heeft grote plannen voor het personage Apu Nahasapeemapetilon in de toekomst van de serie. Bovendien is de stemacteur opnieuw gecast.

De serie kwam de afgelopen tijd onder vuur te liggen, met name omdat acteur Hank Azaria de stem van Apu insprak. De acteur verzorgde jarenlang de stem van diverse personages van heel verschillende komaf. Een daarvan was ook Apu en sinds hij daar commentaar op kreeg, spreekt Azaria alleen nog gele personages in.

Nieuwe plannen
Hoewel Apu Nahasapeemapetilon uit de serie verdween, heeft Matt Groening nu een idee om hem toch terug te brengen.

"We hebben plannen voor Apu, maar we moeten zien of we de verhalen kunnen laten werken. We werken aan iets heel ambitieus. Meer dan dat kan ik er niet over zeggen," aldus Groening.

Dan zal men wel heel wat moeten doen om het beeld van Apu te herstellen bij het bredere publiek. Hij is een duidelijk stereotype en ook beschadigend voor de Indiase gemeenschap.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
William Shatner doet bijzondere ontboezeming over 'Star Trek'
Series / Nieuws

William Shatner doet bijzondere ontboezeming over 'Star Trek'

Acteur William Shatner heeft nog nooit een aflevering van welke Star Trek-serie gezien.

Star Trek-acteur William Shatner blijkt tot nu toe geen enkele aflevering van de iconische televisieserie bekeken te hebben. Dat omdat hij zijn eigen spel als "pijnlijk" ervaart.

De franchise werd in 1966 gelanceerd en volgde toentertijd de bemanning van het sterrenschip de USS Enterprise. Dat reisde onder leiding van Captain James T. Kirk, First Officer Spock en een hele andere crew door de ruimte en beleefde allerlei avonturen.

Succesvolle franchise
Hoewel de eerste serie maar moeite had om te scoren op televisie, werd de serie bij herhalingen echt populair. Het leidde in 1987 tot een revival, en op dit moment wordt er aan maar liefst vijf series tegelijk gewerkt. Hoe de dingen kunnen lopen dus.

Dat maakt het allemaal des te opmerkelijker dat acteur William Shatner geen van zijn oude werk gezien heeft. "Er zijn veel afleveringen die ik niet ken, ook zijn er een aantal films die ik niet gezien heb."

"Ik regisseerde een van de films, nummer vijf, en heb die wel moeten kijken," ging Shatner verder tegenover People Magazine. "Maar ik vind het allemaal pijnlijk, omdat ik niet tevreden ben met hoe ik eruit zag en wat ik doe."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Chucky'-serie boekt interessante vooruitgang
Series / Nieuws

'Chucky'-serie boekt interessante vooruitgang

De Child's Play-franchise is tegenwoordig in twee delen gesplitst en dat belooft wat.

MGM kwam in 2019 met een reboot van Child's Play. Desondanks gaat bedenker Don Mancini door met zijn oorspronkelijke universum, nu specifiek met een Chucky-serie die naar Syfy komt.

Die serie verkent straks weer het verhaal van de Good Guy-pop die het heel erg op mensenlevens voorzien heeft. Brad Dourif zal weer te horen zijn als Chucky en mooi is dat zijn dochter Fiona zich nu bij hem voegt in de cast.

Nica Pierce
Fiona Dourif zal weer de rol van Nica Pierce spelen, eentje die ze al speelde in Curse of Chucky (2013), en later ook in Cult of Chucky (2017). Fans zullen zich herinneren dat de film eindigde met een grote twist, waaruit bleek dat Charles Lee Ray het lichaam van Nica bezeten had.

Nu blijkt dat Nica ook in de televisieserie te zien zal zijn, kunnen we er zeker van zijn dat we meer te horen krijgen over hoe dat allemaal afgelopen is.

De serie kijkt ook weer naar de oude setting: "nadat een vintage Chucky-pop terecht komt bij een straatverkoper, raakt een idyllisch Amerikaans stadje in chaos als een reeks gruwelijke moorden de hypocriete geheimen van het stadje blootleggen." We krijgen ook flashbacks te zien over hoe Ray moordenaar werd.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mooie ontwikkeling rond 'Jack Reacher'-serie van Amazon Prime Video
Series / Nieuws

Mooie ontwikkeling rond 'Jack Reacher'-serie van Amazon Prime Video

Amazon Prime Video voegt drie nieuwe castleden toe aan zijn Lee Child-verfilming.

Amazon voegt een aantal nieuwe castleden toe aan zijn Jack Reacher-televisieserie, die naast Alan Ritchson te zien zullen zijn.

Het gaat om Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald en Chris Webster, die getekend hebben voor een hoofdrol in de serie. De acteurs zullen allemaal een grotere rol krijgen in de televisieserie gebaseerd op de boeken van schrijver Lee Child.

De nieuwe castleden
Van alle drie weten we al welke rol zij zullen spelen in de serie van Amazon Prime Video.

Malcolm Goodwin: Speelt de rol van Chief Detective Oscar FInlay, die omschreven wordt als een man die aan Harvard opgeleid is, en tweed pakken draagt. Hij is recent verhuisd naar het dorpje Margrave om daar voor de politie aan de slag te gaan.

Willa Fitzgerald: Is te zien als Roscoe Conklin, een vrouw die geboren is in Margrave en er ook is opgegroeid. Ze is dapper, voelt zich nooit door wie dan ook geïntimideerd.

Chris Webster: Zal de rol van KJ spelen, de verwende zoon van een zakenman genaamd Kliner. Hij vindt dat het hele stadje, met name ook Roscoe, aan hem toebehoort.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones': Waar had Littlefinger zijn bijnaam aan te denken?
Series / Featured

'Game of Thrones': Waar had Littlefinger zijn bijnaam aan te denken?

Game of Thrones gaf Littlefinger een gemeen bijnaam, die hij hieraan te danken had:

Petyr Baelish kreeg de bijnaam Littlefinger. Hij had die lang voordat Game of Thrones begon in de fictieve tijdlijn van Westeros. Vandaag leggen we je die naam uit.

Gedurende de zeven seizoenen waarin Littlefinger te zien was, kregen we weinig over zijn verhaal te horen. We leerden wel dat hij verantwoordelijk was voor de moord op Lord Jon Arryn, en dat hij ook eigenaar was van een hele rits bordelen, maar over zijn naam leerden we weinig.

Waarom kreeg hij die?
De naam Littlefinger klinkt natuurlijk behoorlijk denigrerend. Zo was deze ook bedoeld, hij is immers niet intimiderend als een naam als The Mountain, The Hound of Kingslayer.

Uit de boeken van George R.R. Martin blijkt dat Petyr Baelish de naam ver voor deze gebeurtenissen kreeg. Sterker nog, Edmure Tully gaf hem de naam al toen hij als jong kereltje aankwam in Riverrun.

Niet alleen was hij erg klein, maar wat de broer van Catelyn en Lysa betreft, had het ook te maken met de oorsprong van House Baelish. De familie komt namelijk van een schiereiland ergens ten oosten van de Vale van House Arryn.

House Baelish was eigenaar van het kleinste schiereiland van de Fingers, zoals ze genoemd werden. En daar kwam dus zijn naam vandaan.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.