search
'American Horror Story' seizoen 10 komt met mooie toevoeging
Series / Nieuws

'American Horror Story' seizoen 10 komt met mooie toevoeging

Er is weer een castlid gevonden voor het seizoen Double Feature van AHS.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
American Horror Story begint langzaamaan een tip van sluier op te lichten van het tiende seizoen. We weten nu niet alleen dat de titel Double Feature wordt, maar hebben ook de naam van een nieuw castlid gekregen.

Ryan Murphy laat op sociale media weten dat het supermodel Kaia Gerber toegevoegd is aan de serie. Welke rol zij krijgt in de serie weten we niet, hij schreef alleen: "Erg blij dat Kaia Gerber zich bij de American Horror Story-familie voegt."

Eerste televisierol
Het wordt de eerste televisierol voor het model. Ze is ook niet de enige nieuwkomer in dit tiende seizoen; in februari kwamen we te weten dat Macaulay Culkin zich ook bij de cast voegde. Net als bij Gerber, is niet zeker wat zijn rol zal zijn in dit seizoen.

Bekijk op instagram


American Horror Story: Double Feature verbreekt de traditie van de franchise door twee losse verhalen te vertellen. Dat betekent dus ook dat we iets interessants te zien gaan krijgen.

Teasers hintten al op twee thema's dit seizoen. Enerzijds zagen we al eens een poster van een oceaan, en anderzijds eentje van een mond met messcherpe tanden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen