search

Ons nieuws van vrijdag 26 maart 2021

Sebastian Stan eindelijk over de Luke Skywalker-geruchten
Series / Nieuws

Sebastian Stan eindelijk over de Luke Skywalker-geruchten

Speelt Sebastian Stan straks inderdaad stiekem de rol van Luke Skywalker in Star Wars?

Acteur Sebastian Stan reageert op de geruchten dat hij straks te zien zal zijn als de nieuwe Luke Skywalker in de Star Wars-franchise.

De acteur lijkt ergens wel op Mark Hamill, die we natuurlijk kennen als Luke. In 20917 al vertelde de acteur dat hij zich bewust was van zijn gelijkenissen met Hamill, en gaf hij aan het prima te vinden om de rol te spelen als hij daarvoor gevraagd zou worden.

Zijn zoon zijn?
In november 2017 maakte Stan al eens een hilarische grap: hij zei in een zelfgemaakte video dat Mark Hamill zijn vader was. Hamill reageerde daar op met enkel vriendelijke woorden. Een jaar later wenste Hamill Stan een fijne verjaardag en zei hij dat hij net zijn zoon zou kunnen zijn.

Maar alle gekkigheid daargelaten, is er wel degelijk een grote gelijkenis tussen de twee. En wie weet zou Stan ook echt de rol van Luke Skywalker kunnen spelen in toekomstige series in de franchise.

Dat gerucht gaat al langer rond en daar reageert de acteur nu op: "Als Mark Hamill mij persoonlijk zou vertellen dat hij het belangrijk vindt om deze rol met mij te delen, zal ik het geloven, maar tot die tijd niet."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 series op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Nieuws

3 series op Netflix om in één ruk te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder tips voor drie Vlaamse series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

De Ridder | Bing nu! | 4 seizoenen

Na de tragische afloop van een zaak in de rechtbank van Gent wil de ambitieuze jonge advocaat Helena De Ridder een nieuwe start maken als officier van justitie. Met vier seizoenen staat De Ridder geheel op Netflix.Eigen Kweek | Bing nu! | 3 seizoenen

Als de aardappelen geen uitkomst meer bieden wordt het misschien tijd om een marihuana-akkertje aan te leggen. Op Netflix staan de drie seizoenen én een kerstspecial van de Vlaamse misdaadserie met onder meer Sien Eggers, Dirk Van Dijck en Wim Willaert.Over Water | Bing nu! | 2 seizoenen

Een door verslavingen geruïneerde tv-celebrity krijgt van zijn gezin nog een kans. In zijn nieuwe baan krijgt hij te maken met schimmige praktijken in de Antwerpse haven. Met rollen voor Tom Dewispelaere, Natali Broods en Tom Van Dyck zou er misschien ook een derde seizoen verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto van Black Mask in de serie 'Batwoman'
Series / Foto's

Eerste foto van Black Mask in de serie 'Batwoman'

We zagen het personage begin 2020 nog in de film Birds of Prey.

In de grote bioscoopfilm Birds of Prey speelde topacteur Ewan McGregor nog de rol van Roman Sionis / Black Mask, maar binnenkort zien we de DC-schurk alweer terug. Namelijk in de serie Batwoman.

Nu heeft The CW een eerste foto vrijgegeven van het personage dat gespeeld gaat worden door acteur Peter Outerbridge, bekend uit onder meer de serie Nikita. En zo blijven de verrassingen komen rond de superheldenserie.

Eerste foto van Black Mask
Hieronder zie je de foto van de schurk die zijn opwachting maakt in het tweede seizoen van Batwoman. Dit seizoen traptte eerder dit jaar af en had toen al een grote wijziging doordat actrice Javicia Leslie de titelrol overnam van de na één seizoen opgestapte Ruby Rose.Black Mask zou een aanzienlijke rol krijgen in de laatste reeks afleveringen van de serie. Hij wordt omschreven als "een pragmatische en charismatische CEO die zich voordoet als de 'white knight' die optreedt tegen de corrupte systemen in Gotham. Maar als Black Mask is hij een kwaadaardig meesterbrein met een diepe haat tegen The Crows en gemaskerde burgerwachten en is hij bereid Gotham af te breken tijdens zijn wraaktocht."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dungeons & Dragons' wordt een epische fantasyserie
Series / Nieuws

'Dungeons & Dragons' wordt een epische fantasyserie

Derek Kolstad, een van de schrijvers, zegt dat Dungeons & Dragons het Underdark in duikt.

Schrijver Derek Kolstad sprak over de televisieserie Dungeons & Dragons. Hij onthulde een van de mogelijke settings van de serie. Dat blijkt het Underdark te zijn.

De televisieserie wordt ontwikkeld door Hasbro, via hun filmstudio Entertainment One. Naast de serie wordt ook gewerkt aan een film in de franchise. Die is al wat verder in ontwikkeling, met regisseurs en een hoofdrolspeler in Chris Pine. Over de serie horen we via Derek Kolstad nu iets meer.

De setting van de serie
Tegenover Collider vertelt Kolstad dat hij hoopt dat de film het echt heel goed doet. Hij erkende ook in hetzelfde creatieve team te zitten als de mensen achter de film.

Volgens hem zal de serie "bestaan in een kleine, kleine schaduw", en "duiken we dieper en dieper in het Underdark."

Het eerste seizoen wordt verder niet gigantisch lang, met hooguit zes tot tien afleveringen. Hij vindt het fijn: "zo hebben we de ademruimte, want we hoeven niet een bepaald aantal afleveringen te vullen". Daardoor is er ook meer ruimte om focus te leggen op de diverse personages die een grote rol hebben in de serie.

Het wordt nog interessant om te zien hoe de serie er straks uit komt te zien. In het Underdark zullen we wellicht zien hoe diverse personages moeten dealen met gigantische verschrikkingen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer' seizoen 5B wordt gestoord en zit vol chaos
Series / Nieuws

'Lucifer' seizoen 5B wordt gestoord en zit vol chaos

Het tweede deel van het vijfde seizoen laat ondertussen wel erg lang op zich wachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix liet ooit weten dat Lucifer zou eindigen met zijn vijfde seizoen. Maar nog voordat een aflevering van dat seizoen te zien was, besloot men al ook een zesde reeks te bestellen.

Die wordt echt de laatste van de franchise. Maar voordat die laatste rits afleveringen online te zien is, moeten we nog de tweede helft van het vijfde seizoen zien. Wanneer we die afleveringen krijgen weten we nog niet. Maar we horen nu wel hoe het nieuwe deel van start gaat.

Grote chaos
Volgens acteur D.B. Woodside breekt de chaos los op het moment dat het tweede deel van het vijfde seizoen te zien is. "Als God arriveert, breekt er heel wat chaos los," aldus Woodside tegenover TV Line.

"We pikken letterlijk twee seconden na het einde op. Amenadiel is absoluut vernederd, omdat God zag hoe hij zich gedragen had tegenover zijn broers. Terwijl hij als oudste het voorbeeld voor de andere twee zou moeten zijn. Dus hij staat er niet zo heel goed voor."

De serie krijgt dus nog acht afleveringen van het tweede deel van het vijfde seizoen. Daarna is het de beurt aan de zesde reeks, die op dit moment opgenomen wordt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrested Development'-ster Jessica Walter is overleden
Series / Nieuws

'Arrested Development'-ster Jessica Walter is overleden

Jessica Walter werd 80 jaar oud en overleed deze week in haar slaap in New York.

Actrice Jessica Walter, die we misschien nu nog vooral kennen als Lucille Bluth in Arrested Development, is op 80-jarige leeftijd overleden.

De actrice werd in Brooklyn, New York geboren op 31 januari 1941 en had meteen een carrière als performer voor de boeg. Haar vader was muzikant en ze ging zelf naar de High School for Performing Arts. Toen ze in de twintig was stond ze al op Broadway en won ze diverse grote awards.

Grote carrière
Al in de jaren zestig ging Walter aan de slag op televisie en werd ze vrij snel een grote naam. In de jaren daarna tekende ze voor filmrollen en in 1971 werd ze al voor een Golden Globe genomineerd. Het ging om de film die het regiedebuut van Clint Eastwood vormde, Play Misty For Me.

Maar de jongere generaties zullen Walter nog vooral kennen als Lucille Bluth, een keiharde matriarch die in vijf seizoenen heel giftig bleek te zijn en ook behoorlijk sterke humor had. Verder was Walter te horen als Mallory Archer te horen in Archer, een personage waarvan ze elf seizoenen lang de stem verzorgde.

Deadline meldde deze week dat de actrice op 24 maart in haar huis in New York in haar slaap overleden is. Haar echtgenoot, Ron Liebman, overleed in 2019. De twee hadden een dochter: Brooke Bowman.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Horror Story' seizoen 10 komt met mooie toevoeging
Series / Nieuws

'American Horror Story' seizoen 10 komt met mooie toevoeging

Er is weer een castlid gevonden voor het seizoen Double Feature van AHS.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
American Horror Story begint langzaamaan een tip van sluier op te lichten van het tiende seizoen. We weten nu niet alleen dat de titel Double Feature wordt, maar hebben ook de naam van een nieuw castlid gekregen.

Ryan Murphy laat op sociale media weten dat het supermodel Kaia Gerber toegevoegd is aan de serie. Welke rol zij krijgt in de serie weten we niet, hij schreef alleen: "Erg blij dat Kaia Gerber zich bij de American Horror Story-familie voegt."

Eerste televisierol
Het wordt de eerste televisierol voor het model. Ze is ook niet de enige nieuwkomer in dit tiende seizoen; in februari kwamen we te weten dat Macaulay Culkin zich ook bij de cast voegde. Net als bij Gerber, is niet zeker wat zijn rol zal zijn in dit seizoen.

Bekijk op instagram


American Horror Story: Double Feature verbreekt de traditie van de franchise door twee losse verhalen te vertellen. Dat betekent dus ook dat we iets interessants te zien gaan krijgen.

Teasers hintten al op twee thema's dit seizoen. Enerzijds zagen we al eens een poster van een oceaan, en anderzijds eentje van een mond met messcherpe tanden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf nieuws over 'Splinter Cell'-serie van Netflix
Series / Nieuws

Gaaf nieuws over 'Splinter Cell'-serie van Netflix

John Wick-scenarist Derek Kolstad heeft de verhaallijnen voor de serie bijna afgerond.

Derek Kolstad (scenarist van o.a. John Wick) staat momenteel de pers te woord over de actiefilm Nobody, maar werd door Collider gevraagd naar de animatiefilm Splinter Cell, die gemaakt wordt voor Netflix.

De verfilming van de game-franchise van Ubisoft zal bestaan uit zeker twee seizoenen. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk een half uur. Kolstad is momenteel in de fase dat hij de 'Bijbel' voor het eerste seizoen heeft afgerond.

Daarnaast bevestigt hij dat elk seizoen op zichzelf zal staan, afgezien van de evolutie van het hoofdpersonage. De afleveringen binnen elk seizoen hebben een overkoepeld verhaal en een achtergrondverhaal.

Aldus Kolstad:

"Ik houd van het idee om twee verschillende tijdlijnen te volgen, en een personage te leren kennen in zijn huidige vorm en hoe hij begon. Op die manier houd je het publiek geïnteresseerd.

Het is nog onduidelijk wanneer we Splinter Cell kunnen verwachten op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Nevers'-castlid helemaal kapot van vertrek Joss Whedon
Series / Nieuws

'The Nevers'-castlid helemaal kapot van vertrek Joss Whedon

The Nevers moet het doen zonder Joss Whedon en dat viel heel zwaar.

Actrice Laura Donnelly had er echt moeite mee toen ze afgelopen herfst hoorde dat Joss Whedon opstapte bij de nieuwe serie The Nevers.

De serie The Nevers is van HBO en een Victoriaans drama dat een groep vrouwen volgt. Na een buitenaardse gebeurtenis krijgen ze superkrachten die hen allemaal in gevaar brengen. Twee van de vrouwen, Amalia True en Penance Adair, proberen iedereen te redden die krachten heeft gekregen en proberen die mensen naar hun weeshuis te krijgen.

Grote teleurstelling
The Nevers werd in 2018 door HBO besteld, en Whedon schreef, regisseerde en produceerde de serie. Maar na zes afleveringen stapte hij op. Vorig jaar werd de productie stilgelegd vanwege de coronacrisis en daarna stapte hij op. HBO huurde Philippa Goslett in als de nieuwe showrunner.

"Ik kwam er net als iedereen achter, HBO liet het ons weten," aldus Donnelly over het vertrek van Whedon. "En het deed mij echt pijn, omdat ik het geweldig vond om met hem te werken. Het deed echt pijn. Maar tegelijk vertrok hij om persoonlijke redenen en daar kan ik niet tegenin gaan."

De serie is volgende maand te zien op HBO.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' seizoen 3 moet het zonder deze schurk doen
Series / Nieuws

'The Boys' seizoen 3 moet het zonder deze schurk doen

De serie The Boys kwam in het tweede seizoen met Stormfront, maar die gaan we missen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van The Boys was een gigantische hit op Amazon Prime Video. De serie nam een heel andere invalshoek richting het superheldengenre, en keek vooral naar heerlijke combinaties van kapitalisme en nationalisme.

Deel van de aantrekkingskracht van het tweede seizoen was een van de grootste schurken: Aya Cash, die de rol van Stormfront speelde. Maar het lijkt erop dat haar rol helemaal uitgespeeld is nu.

Derde seizoen
De actrice sprak met Entertainment Weekly over haar toekomst in de franchise. Het lijkt erop dat die terugkeer er niet direct in zit.

"Ik wil ook graag weten of ze weer te zien zal zijn," aldus Cash. "Ik ben er nu niet en zit in een nieuwe FOX-serie genaamd This Country. Mijn contract voor The Boys besloeg slechts een jaar, dus wie weet? Misschien kunnen ze mijn gezicht er met CGI op zetten."

Ze wil wel heel graag weer te zien zijn als Stormfront, maar het personage eindigde behoorlijk gruwelijk. Na een confrontatie met Billy Butcher en de zoon van Homelander werden de meeste ledematen van de beste dame verwoest en bleef ze gruwelijk verbrand achter.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Wellington Paranormal' nu al breed opgepikt door HBO
Series / Nieuws

'Wellington Paranormal' nu al breed opgepikt door HBO

De spin-off van What We Do In The Shadows gaat groot worden dankzij HBO.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie What We Do In the Shadows krijgt officieel een spin-off: Wellington Paranormal. Die is nu aangekocht door The CW en HBO Max.

De serie is een spin-off van de FX-serie die in 2019 van start ging en gebaseerd is op de gelijknamige film uit 2014 van Taika Waititi en Jemaine Clement. Centraal stond een groepje vampiers die samen wonen in het hedendaagse Nieuw-Zeeland.

Wellington Paranormal
Wellington Paranormal is aangekocht door de combinatie The CW en HBO Max. De afleveringen zullen allemaal eerst te zien zijn op The CW en daarna debuteert de serie op HBO Max. Een precieze releasedatum is nog niet aangekondigd.

In de serie spelen Karen O'Leary en Mike Minogue de hoofdrollen. Zij zijn politieagenten in de paranormale eenheid van Wellington.

In de show onderzoeken ze gezamenlijk bovennatuurlijke gebeurtenissen die in Nieuw-Zeeland gebeuren. Net als de film wordt het een mockumentary, een echte serie vol droge Nieuw-Zeelandse humor zoals we die kennen van bedenkers Clement en Waititi.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.