search
Eerste foto van Black Mask in de serie 'Batwoman'
Series / Foto's

Eerste foto van Black Mask in de serie 'Batwoman'

We zagen het personage begin 2020 nog in de film Birds of Prey.

In de grote bioscoopfilm Birds of Prey speelde topacteur Ewan McGregor nog de rol van Roman Sionis / Black Mask, maar binnenkort zien we de DC-schurk alweer terug. Namelijk in de serie Batwoman.

Nu heeft The CW een eerste foto vrijgegeven van het personage dat gespeeld gaat worden door acteur Peter Outerbridge, bekend uit onder meer de serie Nikita. En zo blijven de verrassingen komen rond de superheldenserie.

Eerste foto van Black Mask
Hieronder zie je de foto van de schurk die zijn opwachting maakt in het tweede seizoen van Batwoman. Dit seizoen traptte eerder dit jaar af en had toen al een grote wijziging doordat actrice Javicia Leslie de titelrol overnam van de na één seizoen opgestapte Ruby Rose.



Black Mask zou een aanzienlijke rol krijgen in de laatste reeks afleveringen van de serie. Hij wordt omschreven als "een pragmatische en charismatische CEO die zich voordoet als de 'white knight' die optreedt tegen de corrupte systemen in Gotham. Maar als Black Mask is hij een kwaadaardig meesterbrein met een diepe haat tegen The Crows en gemaskerde burgerwachten en is hij bereid Gotham af te breken tijdens zijn wraaktocht."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen