search
'Dungeons & Dragons' wordt een epische fantasyserie
Series / Nieuws

'Dungeons & Dragons' wordt een epische fantasyserie

Derek Kolstad, een van de schrijvers, zegt dat Dungeons & Dragons het Underdark in duikt.

Schrijver Derek Kolstad sprak over de televisieserie Dungeons & Dragons. Hij onthulde een van de mogelijke settings van de serie. Dat blijkt het Underdark te zijn.

De televisieserie wordt ontwikkeld door Hasbro, via hun filmstudio Entertainment One. Naast de serie wordt ook gewerkt aan een film in de franchise. Die is al wat verder in ontwikkeling, met regisseurs en een hoofdrolspeler in Chris Pine. Over de serie horen we via Derek Kolstad nu iets meer.

De setting van de serie
Tegenover Collider vertelt Kolstad dat hij hoopt dat de film het echt heel goed doet. Hij erkende ook in hetzelfde creatieve team te zitten als de mensen achter de film.

Volgens hem zal de serie "bestaan in een kleine, kleine schaduw", en "duiken we dieper en dieper in het Underdark."

Het eerste seizoen wordt verder niet gigantisch lang, met hooguit zes tot tien afleveringen. Hij vindt het fijn: "zo hebben we de ademruimte, want we hoeven niet een bepaald aantal afleveringen te vullen". Daardoor is er ook meer ruimte om focus te leggen op de diverse personages die een grote rol hebben in de serie.

Het wordt nog interessant om te zien hoe de serie er straks uit komt te zien. In het Underdark zullen we wellicht zien hoe diverse personages moeten dealen met gigantische verschrikkingen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen