search
Gerucht: Netflix vindt nog een 'The Witcher'-achtige serie: 'Bioshock'
Series / Nieuws

Gerucht: Netflix vindt nog een 'The Witcher'-achtige serie: 'Bioshock'

Het peperdure project zou ooit een film worden, maar werd gecancelled vanwege een megabudget.

Netflix zoekt hard naar content met een groot profiel. Het gaat vaak om videogame-verfilmingen, zoals The Witcher, waar de streamingdienst enorm goed mee scoort.

Maar er wordt door Netflix ook gewerkt aan een hele rits andere series, waaronder animatieseries als Tomb Raider, Cyberpunk 2077, Splinter Cell. En er komen live-action series, zoals Resident Evil en Assassin's Creed. Maar er schijnt nog meer te zijn dan dat.

BioShock-serie
Giant Freakin Robot stelt dat Netflix van plan is om een verlaten project nieuw leven in te blazen: BioShock. Er werd al lang gewerkt aan een film op basis van de game, maar die werd gecancelled wegens zorgen over het budget.

Regisseur Gore Verbinski had namelijk meer dan 200 miljoen dollar nodig voor een R-Rated project waarvan niet zeker was of het wel genoeg aantrekkingskracht voor een breed publiek zou hebben. Maar wat Netflix betreft, met zijn 200 miljoen abonnees, zit het wel goed.

Daarom zou de streamingdienst zich dus wel durven wagen aan deze franchise, die zich afspeelt in een bizarre onderwaterwereld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen