search

Ons nieuws van maandag 29 maart 2021

Amazon Prime Video komt in april met deze topseries
Series / Featured

Amazon Prime Video komt in april met deze topseries

We krijgen alvast een kleine preview voor wat we in de maand april nieuw kunnen verwachten op Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video onthulde meer dan vijftien films die we de komende maand kunnen verwachten. Wat series betreft doet men wat minder onthullingen.

Vandaag zetten we de drie nieuwe series voor je op een rij.

Untitled Seth Rogen Comedy Special seizoen 1 (1 april): Helaas weten we vrijwel niets over deze serie. Er is geen synopsis, geen trailer, geen poster en dus helemaal niets om te melden behalve dat deze op 1 april online verschijnt.

Them (9 april): De nieuwe terreur anthologieserie, Them, gaat vrijdag 9 april exclusief op Prime Video in première. Van Little Marvin en uitvoerend producent Lena Waithe. Them is een anthologieserie die de Amerikaanse terreur onderzoekt. Het eerste seizoen speelt zich af in de jaren '50 en draait om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een geheel blanke buurt in Los Angeles. Dit gebeurde in de periode die bekend staat als The Great Migration. Het ongewone huis van de familie wordt ground zero wanneer kwaadaardige krachten, van zowel de buren als buitenaards, hen dreigen te kwetsen, verwoesten en vernietigen.

We Children From Bahnhof Zoo (9 april): Het verhaal van Christiane, haar vrienden en hun sombere val in drugsverslaving en prostitutie schokte een hele generatie. Nu worden de befaamde memoires in deze Amazon Original serie met een modern perspectief geherinterpreteerd. We Children from Bahnhof Zoo volgt het verhaal van zes tieners die meedogenloos vechten voor hun droom van geluk en vrijheid, waarbij ze hun ouders, leraren en iedereen die hen niet begrijpt, achter zich laten. Christiane (Jana McKinnon), Stella (Lena Urzendowsky), Babsi (Lea Drinda), Benno (Michelangelo Fortuzzi) Axel (Jeremias Meyer) en Michi (Bruno Alexander) storten zich in de opwindende Berlijnse nachten, zonder grenzen of regels om het leven, de liefde en de verleidingen te vieren - totdat ze gedwongen worden te erkennen dat deze extase niet alleen hun vriendschap zal vernietigen, maar hen ook in een afgrond zal drijven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekend acteur volgt Robert Downey Jr. op als Iron Man
Series / Nieuws

Bekend acteur volgt Robert Downey Jr. op als Iron Man

Maar dat zal niet zijn in het Marvel Cinematic Universe en wel in M.O.D.O.K.

In mei moet op Hulu en mogelijk ook op Disney+ Star de stop motion-animatieserie M.O.D.O.K. debuteren. In die serie horen we Patton Oswalt als het opmerkelijk Marvel-personage. En nu zijn er ook een aantal grote namen onthuld voor enkele bijfiguren.

De opvallendste nieuwe naam is die van Jon Hamm. De acteur uit onder meer de successerie Mad Men, waarin hij te zien is als Don Draper, en films als Baby Driver en het aanstaande Top Gun: Maverick gaat namelijk zijn stem lenen aan Tony Stark a.k.a. Iron Man.

Maar nog meer grote namen!
Ook Nathan Fillion heeft een stemrol. Hij spreekt namelijk de stem in van Wonder Man. Actrice Whoopi Goldberg doet dat voor Poundcakes en Bill Hader leent zijn stem aan zowel Angar the Screamer als de Leader.

Vanaf 21 mei is M.O.D.O.K. te zien op Hulu en in de serie zien we hoe de opmerkelijke schurk die graag de wereld wil veroveren. Maar M.O.D.O.K. blijkt klaar met zijn snode plannen en heeft te dealen met allerlei dagelijkse issues, thuis en op het werk.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf affiche voor de nieuwe Captain America
Series / Posters

Gaaf affiche voor de nieuwe Captain America

The Falcon and the Winter Soldier onthult de nieuwe Captain in het MCU.

We zijn ondertussen twee afleveringen verder in The Falcon and the Winter Soldier, de serie rond de twee side-kick Avengers met de alter ego's Sam Wilson (Anthony Mackie) en Bucky Barnes (Sebastian Stan). In aflevering twee zagen we veel van de nieuwe Captain America.

Net als bij WandaVision krijgen we per aflevering nieuwe personageposters. Aangezien John Walker van acteur Wyatt Russell een belangrijke rol had in de nieuwste aflevering krijgen we nu van hem een eerste affiche.

Russell is de eerste acteur die zich de nieuwe Captain America mag noemen. De grote vraag is of hij dit ook zal blijven. In de comics was hij verhoudingsgewijs kort de opvolger van Steve Rogers. Aangezien het Marvel Cinematic Universe niet per se de verhaallijn uit de comics volgt, zou dat nu wel het geval kunnen zijn.

Maar ook Sam Wilson en Bucky Barnes komen in aanmerking en wie weet volgt ook nog wel een andere kandidaat. De derde aflevering verschijnt aankomende vrijdag.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom moet 'Xena: Warrior Princess' dood in de finale?
Series / Featured

Waarom moet 'Xena: Warrior Princess' dood in de finale?

Xena: Warrior Princess eindigde in 2001 op een manier waar fans niet blij mee waren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In 2001 kwam Xena: Warrior Princess tot een einde. Xena kwam in de seizoensfinale om het leven. Heel wat fans waren daar helemaal niet zo blij mee.

In de aflevering A Freidn in Need zien we hoe Xena het opneemt tegen een hele rits Aziatische krijgers. Ze krijgt heel wat pijlen in haar lijf, en wordt vervolgens onthoofd door een samoerai. De schrijvers besloten hiertoe omdat het volgens hen de enige juiste keuze was.

Gruwelijk verleden
In de finale van Xena: Warrior Princess leren we dat Xena ooit bevriend was met het Japanse meisje Akemi. Die vroeg Xena of ze haar kon doden, nadat zij haar eigen vader gedood had. Xena wilde die wens inwilligen, maar door een aanval van de dorpelingen van Akemi, moest Xena het dorp in brand steken.

Bij die brand kwamen 40.000 mensen om het leven en veranderde de vader van Akemi in de demon Lord Yodoshi. Al die zielen werden zijn slaven. Xena besloot haar eigen dood te accepteren, om die mensen te bevrijden.

Moeilijke keuze
Producent Rob Tapert schreef mee aan de finale en vertelde in 2001 dat hij het passend vond. Volgens schrijver R.J. Stewart moest het wel zo eindigen:

"De wijze waarop de serie begon was uniek. Xena werd in Hercules aan ons voorgesteld als slechterik, iemand die heel wat lijken in haar verleden had. Ik pitchte het idee als iemand die op het punt stond haar wapens aan de wilgen te hangen. Maar een heldin die niet vecht, brengt je geen serie. Dus besloten we Xena een missie te geven, namelijk het zoeken van vergiffenis."

Ze is dus een oorlogscrimineel, "zoals we leerden in Hercules. Dus zes jaar later wilden we een Japans spookverhaal maken. Waarin Xena een spook kon zijn. We vroegen ons eerst af hoe we haar voor de 78ste keer terug uit de dood konden halen, maar bedachten ons dat ultieme vergiffenis dit uit zou sluiten."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender': Wie is sterker? Aang of Korra?
Series / Featured

'Avatar: The Last Airbender': Wie is sterker? Aang of Korra?

In de Avatar-franchise volgen we zowel Aang als Korra. Welke van de twee is sterker?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In Avatar: The Last Airbender leerden we Aang kennen. Later kwam de serie The Legend of Korra en nam Korra het stokje van hem over.

Beiden hadden ze ongelofelijke krachten. Maar elk hadden ze ook zo hun eigen onderscheidende krachten en limieten die hen vormden als Avatar. In dit artikel vertellen we je wie van de twee eigenlijk sterker is.

Aang vs Korra
Allereerst is de context natuurlijk van belang. In The Last Airbender ontmoeten we Aang, een 12-jarige die de Avatar blijkt te zijn en de enige overgebleven luchtstuurder van de wereld is. Hij moet leren de drie andere elementen te beheersen, en zo de tiran Fire Lord Ozai verslaan.

In The Legend of Korra volgen we de zeventienjarige Korra, de opvolger van Aang. Zij is geboren in de Southern Water Tribe en moet balans bewaren in de wereld, precies zoals al haar voorgangers dat moesten doen.

Wie is sterker?
Goed, we moeten eigenlijk zeggen dat het moeilijk is om te zeggen wie sterker is/ De twee waren Avatar in andere tijden, met elk hun eigen uitdagingen. Het lijkt dus productiever om de krachten van de twee te bekijken.

Hoe krachtig was Aang?
Aang was vooral goed in het sturen van de lucht. Hij was de jongste meester in vele jaren, en wist alleen al met luchtsturen heel wat schepen van de Vuurnatie te verslaan. Ook leerde hij vuursturen en aardbuigen in korte tijd. En hij won ook nog eens van Ozai, die op dat moment extra sterk was door de komeet van Sozin. Met de Avatar Staat wist Aang te winnen.

Hoe krachtig was Korra?
Korra was een geweldige strijder en al toen ze vier jaar oud was kon ze water, aarde en vuur sturen. Vooral luchtsturen en de Avatar Staat gebruiken waren moeilijk voor haar. Maar ze wist bijvoorbeeld wel hoe je kon geeststuren en metaalsturen. Allebei vaardigheden die Aang niet had.

Twee andere Avatars
Uiteindelijk verschilden de twee dus behoorlijk van elkaar. Ze hadden allebei een ander temperament. Aang was immers vrij spiritueel en echt een pacifist. Korra was vooral fysiek sterk in het sturen van de elementen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Volledige cast 'Obi-Wan Kenobi' bekendgemaakt
Series / Nieuws

Volledige cast 'Obi-Wan Kenobi' bekendgemaakt

Een fantastische cast voor de nieuwste Star Wars-serie die naar Disney+ komt!

Disney en Lucasfilm hebben bekendgemaakt dat de opnames van Obi-Wan Kenobi, waarin Ewan McGregor terugkeert als de iconische Jedi Master, in april zullen beginnen.

Het verhaal van de serie speelt zich 10 jaar na de dramatische gebeurtenissen uit Star Wars: Revenge of the Sith af. In die film leed Kenobi zijn grootste nederlaag; de ondergang van zijn beste vriend en leerling Anakin Skywalker, die nu de boosaardige Sith Lord Darth Vader is.

Een fantastische cast
Obi-Wan Kenobi wordt geregisseerd door Deborah Chow, die eerder twee van de beste afleveringen van The Mandalorian seizoen 1 voor haar rekening nam. Hayden Christensen keert terug als Darth Vader.

Het echte grote nieuws is de onthulling van de volledige cast, die naast McGregor en Christensen bestaat uit namen als Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell en Benny Safdie.

Obi-Wan Kenobi wordt geproduceerd door Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Deborah Chow, Ewan McGregor en scenarist Joby Harold.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'The Walking Dead'-aflevering scoort bizar slecht
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Walking Dead'-aflevering scoort bizar slecht

The Walking Dead heeft zijn slechtst ontvangen aflevering ooit achter de rug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste aflevering van The Walking Dead laat zien dat het soms kan voelen als een hele klus om een aflevering te kijken. Diverged, een van de zes speciale afleveringen die zijn toegevoegd aan het tiende seizoen, is namelijk de slechtst ontvangen aflevering van de serie op IMDb.

Diverged laat zien dat beste vrienden Carol en Daryl op een dieptepunt van hun vriendschap zitten. De twee gingen eerder op een jachttripje, dat eindigde met een grote ruzie. En nu zien we dus hoe het verder gaat met het duo. Met een behoorlijk saaie aflevering.

Enorm laag cijfer
Op IMDb is Diverged nu de slechtst ontvangen aflevering van The Walking Dead. Hij scoort een 4,5 bij de geregistreerde gebruikers van IMDb.

Daarmee doet hij het slechter dan Swear, dat in het zevende seizoen te zien was en lange tijd de dubieuze recordhouder was met een 5,6. Vorige week was echter Splinter te zien, een aflevering die ook niet goed scoorde en een 5,2 kreeg. Dat was daarmee tijdelijk de nieuwe recordhouder.

Diverged legde wat heel wat kijkers betreft te veel focus op de twee hoofdpersonen die centraal stonden ditmaal, waardoor er maar geen tempo in kwam.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 series op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Featured

3 series op Netflix om in één ruk te bingen

Zoek je nog een nieuwe serie? Dan zijn dit de series die je nu op Netflix kunt bingen.

Hieronder tips voor drie lekker bloederige en / of griezelige series die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

The Vampire Diaries | Bing nu! | 8 seizoenen

Opgesloten in tienerlichamen strijden de twistende vampierbroers Stefan en Damon om de liefde van de innemende tiener Elena. Met onder meer Nina Dobrev, Paul Wesley en Ian Somerhalder. De complete serie staat op Netflix.



Kingdom | Bing nu! | 2 seizoenen

Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land. Er zou ook een derde seizoen moeten komen.



Haunted | Bing nu! | 2 seizoenen

Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies. Meer dan twee seizoenen zijn er niet van deze paranormale soort van docu-serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Netflix vindt nog een 'The Witcher'-achtige serie: 'Bioshock'
Series / Nieuws

Gerucht: Netflix vindt nog een 'The Witcher'-achtige serie: 'Bioshock'

Het peperdure project zou ooit een film worden, maar werd gecancelled vanwege een megabudget.

Netflix zoekt hard naar content met een groot profiel. Het gaat vaak om videogame-verfilmingen, zoals The Witcher, waar de streamingdienst enorm goed mee scoort.

Maar er wordt door Netflix ook gewerkt aan een hele rits andere series, waaronder animatieseries als Tomb Raider, Cyberpunk 2077, Splinter Cell. En er komen live-action series, zoals Resident Evil en Assassin's Creed. Maar er schijnt nog meer te zijn dan dat.

BioShock-serie
Giant Freakin Robot stelt dat Netflix van plan is om een verlaten project nieuw leven in te blazen: BioShock. Er werd al lang gewerkt aan een film op basis van de game, maar die werd gecancelled wegens zorgen over het budget.

Regisseur Gore Verbinski had namelijk meer dan 200 miljoen dollar nodig voor een R-Rated project waarvan niet zeker was of het wel genoeg aantrekkingskracht voor een breed publiek zou hebben. Maar wat Netflix betreft, met zijn 200 miljoen abonnees, zit het wel goed.

Daarom zou de streamingdienst zich dus wel durven wagen aan deze franchise, die zich afspeelt in een bizarre onderwaterwereld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' seizoen 4 brengt verrassing
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' seizoen 4 brengt verrassing

Acteur Anthony Rapp over het nieuwe seizoen van Star Trek: Discovery, dat hopelijk snel te zien is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Discovery-ster Anthony Rapp onthult wat hij het mooiste vindt aan het vierde seizoen tot nu toe. En dat blijkt te maken te hebben met een ander castlid.

De serie werd in eerste instantie heel gemengd ontvangen, met name door de fans die vonden dat de show te veel afweek van het canon. Maar het derde seizoen is echt een heruitvinding van de serie, nu deze zich in de 32ste eeuw afspeelt.

Veel om naar uit te kijken
Er is veel om naar uit te kijken dit vierde seizoen. Zo staat de Federation nog heel wat moois te wachten deze nieuwe reeks, begint het steeds meer op te lijken.

Rapp vertelde dat hij het heel fijn vindt om aan dit seizoen mee te werken. Details kon hij natuurlijk niet echt geven, maar in alle vaagheid vertelde hij wel iets over het nieuwe seizoen.

"Een van de coole dingen, en ik kan je niets specifieks zeggen, is dat er een acteur dit seizoen is waarmee ik tot nu toe nog geen een-op-een momentjes heb gehad. Dat was een van de leukste dingen van dit vierde seizoen tot nu toe. Dus ik mag met meer mensen in de spreekwoordelijke zandbak spelen."

Wanneer het seizoen te zien moet zijn, is nog niet bekend.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde deze nieuwe series toe

Afgelopen week kwamen er drie series te staan op Amazon Prime Video; check hier welke.

Wat series betreft blijft het telkens relatief rustig op Amazon Prime Video. Deze week kregen we drie toevoegingen, waaronder de laatste aflevering van American Gods.

Net als altijd zetten we eerst de nieuwe afleveringen op een rij, gevolgd door de series met nieuwe seizoenen. Laten we maar meteen beginnen:

Invincible (S01E03): Invincible is gebaseerd op de Skybound/Image comic met dezelfde naam door Kirkman, Cory Walker, en Ryan Ottley. Een uur durende, volwassen geanimeerde superhelden show die draait om de zeventien-jarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is - behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als het lijkt.

American Gods (S03E10): De goden balanceren op de grens tussen oorlog en vrede en komen bijeen vanwege een verlies. De tocht van Bilquis brengt haar tot een onverwachte openbaring, terwijl Schaduw eindelijk een lotsbestemming omarmt die hem grootsheid of de dood brengt.

La Templanza (1 seizoen): La Templanza is het verhaal van Mauro Larrea en Soledad Montalvo, twee vreemden wier lot zich eind 19e eeuw kruist waardoor hun leven compleet verandert. Een verhaal van overwinning en verlies, zilvermijnen, familie-intriges, wijngaarden, wijnmakerijen en fascinerende steden waarvan de glorie mettertijd verloren is gegaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-maker tekent voor maar liefst 6 nieuwe series voor HBO
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-maker tekent voor maar liefst 6 nieuwe series voor HBO

George R.R. Martin werkt mee aan maar liefst zes Game of Thrones-series.

HBO blijft zich verbinden aan George R.R. Martin. De schrijver heeft een deal voor vijf jaar getekend en zal onder die afspraken maar liefst zes televisieseries in het universum van Game of Thrones helpen maken.

Gezien het succes van Game of Thrones, werkt HBO al sinds mei 2017 aan een hele rits spin-off series. Daarvan zijn er op dit moment zes in de maak.

Heel veel series
De serie House of the Dragon is het verst gevorderd. Die volgt de verovering van Westeros door House Targaryen en dient als prequel op de oorspronkelijke serie. Dan is er nog Tales of Dunk and Egg, dat kijkt naar Ser Duncan the Tall en zijn schildknaap Aegon Targaryen, die ooit koning zal worden.

10.000 Ships volgt krijger-koningin Nymeria die het koninkrijk Dorne opricht. 9 Voyages kijkt naar zeeman Lord Corlys Vlaaryon en Flea Bottom verkent het leven in de sloppenwijken van King's Landing. En er is nog een animatieserie op komst die qua toon moet lijken op Game of Thrones.

Onder de deal van HBO en Martin valt een hele rits series, en een prijskaartje met acht cijfers. Niet slecht dus, en voor HBO is het vermoedelijk een lucratieve deal.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' toont gave nieuwe beelden van Here's Negan
Series / Video/clip/featurette

'The Walking Dead' toont gave nieuwe beelden van Here's Negan

Here's Negan duikt volgende week in het leven van onze favoriete slechterik van de serie.

The Walking Dead gaat in de laatste aflevering van seizoen 10C komen met het oorsprongsverhaal van Negan. De aflevering, Here's Negan, belooft nog heel gaaf te worden.

Carol neemt in de serie Negan mee op een reis buiten de muren van Alexandria. Hij moet daar bij weduwe Maggie Rhee en haar zoontje Hershel zien te leven en reflecteert op wat hem tot dit punt gebracht heeft. Hij kijkt dus terug naar zijn tijd, twaalf jaar eerder, toen hij nog met zijn doodzieke echtgenote Lucille in een bunker woonde.

Altijd al willen doen
Hieronder kan je een nieuwe trailer voor de speciale aflevering bekijken. Duidelijk is dat een deel zich in het heden af zal spelen. Maar we krijgen ook een blik op het begin van het einde van de wereld.



"Dit is iets wat we altijd al hadden willen maken. En heel vaak dachten we: 'Oh ja, het gaat nu wel lukken', of 'we zullen het straks wel maken'. Maar het bleef een beetje voortbewegen en vooruitgeschoven worden," aldus showrunner Angela Kang over de aflevering.

De aflevering is in de Verenigde Staten op 4 april te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijfde aflevering 'The Falcon and the Winter Soldier' krijgt een enorme onthulling
Series / Nieuws

Vijfde aflevering 'The Falcon and the Winter Soldier' krijgt een enorme onthulling

Er komt nog veel aan in de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier.

Na de negen afleveringen van WandaVision zitten er nu alweer twee afleveringen op van The Falcon and the Winter Soldier. Deze serie bestaat uit in totaal zes afleveringen en we krijgen daarin nog een enorme onthulling te zien.

In de vijfde aflevering zien we namelijk een groot personage zijn entree maken. Welk personage dat is, blijft uiteraard nog even geheim. In gesprek met Rotten Tomatoes zei showrunner Malcolm Spellman dat er iets groots aankomt.

Grote onthulling in aflevering 5
"Er zijn personages in onze reeks met wie ik graag in aanraking kom, zoals... Het is een heel, heel geaard personage die optrekt met een van de grote wereldschokkende personages zoals Thor, of zo iemand. De persoonlijkheid is zo sterk, het is het personage uit aflevering vijf," aldus de wat cryptische Spellman.

Eerder zei de showrunner dat de vijfde aflevering de kijkers zal doen laten huilen. Het is duidelijk dat het beste in The Falcon and the Winter Soldier nog moet komen. Overigens was aflevering twee "The Star Spangled Man" ook erg vermakelijk.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Falcon and the Winter Soldier'-serie voelt als een film van 6 uur
Series / Nieuws

'The Falcon and the Winter Soldier'-serie voelt als een film van 6 uur

De serie 'The Falcon and the Winter Soldier' voelt als 'ie af is als een zes uur durende film.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Falcon and The Winter Soldier is nu twee afleveringen bezig en heeft al heel wat harten van Marvel-fans veroverd. Over vier afleveringen is het al gedaan met de serie.

Tijdens een gesprek met Rotten Tomatoes TV vertelde regisseur Kari Skogland dat de serie voelt als een zes uur durende film. Tegelijk zegt Skogland dat ze de serie op de perfecte momenten opgehakt hebben.

Zes uur durende film
"Het is echt heel interessant, want je wil het publiek ademloos achterlaten, dus hebben we het als een film gemaakt. Als je ze alle zes achter elkaar kijkt, zal het dus echt voelen als een zes uur durende film," legde Skogland uit.

"Dus in die zin past het helemaal bij elkaar. Maar we hebben het opgehakt op de momenten waarop je zal denken: 'Wow! Wat nu?' Dus het is echt de moeite van het wachten waard, elke week weer. Hopelijk voelt het ook zo voor de kijkers."

Wat Skogland betreft weegt het ook zwaar dat "mensen er elke week weer naar uitkijken. Ik vind het geweldig om te zien hoeveel mensen het erover hebben."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: 'Star Wars' vindt actrice om supersterke Jedi te spelen
Series / Nieuws

Gerucht: 'Star Wars' vindt actrice om supersterke Jedi te spelen

Brie Larson krijgt naar het schijnt een hele grote rol in een nog niet aangekondigde serie.

Het zal niemand verbazen als het uiteindelijk zover komt en actrice Brie Larson te zien is in een Star Wars-serie. De actrice gaf immers ooit toe dat ze de franchise enorm geweldig vindt en bleek zelfs auditie gedaan te hebben voor Star Wars: The Force Awakens.

Hoewel er nog niets bevestigd is, gaat het gerucht dat de actrice een Jedi genaamd Maeve zou spelen in een nog niet aangekondigde Star Wars-serie.

Enorm krachtig
Het verhaal gaat meteen ook dat de actrice een megasterke Jedi zal spelen, die krachtiger is dan Rey en Darth Vader gecombineerd. Het verhaal focust zich naar verluidt op het personage dat op zoek gaat naar een MacGuffin die de essentie van de Force controleert.

Dat horen we allemaal via Mark Zeroh, die een niet altijd even sterke reputatie heeft als het aankomt op Star Wars-geruchten. Een geinige anekdote is dat Rian Johnson, regisseur van The Last Jedi, zelfs zijn naam gebruikte voor dingen die echt helemaal niet kloppen op de filmset.

Zeroh heeft tegelijk wel wat scoops goed gehad in het verleden. Wie weet dat hij het dit keer wel bij het rechte eind heeft. Voorlopig nemen we 't nieuws echter wel met een flinke korrel zout.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Robert Kirkman (The Walking Dead) wil nog vele seizoenen van 'Invincible'
Series / Nieuws

Robert Kirkman (The Walking Dead) wil nog vele seizoenen van 'Invincible'

De maker van de Walking Dead-comics en Invincible-comics ziet het nu al zitten.

Als het aan maker en bedenker Robert Kirkman ligt, kan zijn serie Invincible nog zeven seizoenen doorgaan op Amazon Prime Video. Hij maakte ook de comics waar de televisieserie op gebaseerd is.

De serie wordt gebaseerd op de Invincible-comics die in 2003 debuteerden. Centraal staat Mark Grayson, a.k.a. Invincible, als tiener. Zijn vader Nolan, a.k.a. Omni-Man, is de meest krachtige superheld van de wereld. Zodra Mark ook krachten ontwikkelt, begint hij in de voetsporen van zijn vader te treden.

Nog lang doorgaan
De serie ging op 26 maart van start en heeft echt een grote cast. Onder meer Steven Yeun (Mark Grayson), Mark Hamill (Rosebaum), Seth Rogen (Allen the Alien) en JK Simmons (Omni-Man) spreken stemmen in. De show is goed ontvangen en heeft een score van 97 procent op Rotten Tomatoes.

"Het verhaal werd in de comics gedurende 16 jaar en 144 nummers verteld," begon Kirkman over de toekomst van de serie.

"Ik heb geen precies aantal seizoenen dat we willen hebben, maar ik wil er zoveel mogelijk. Ik denk dat een mooie zeven seizoenen tellende serie ons genoeg ruimte zou bieden om het hele verhaal te vertellen. Maar ik denk ook dat het misschien beter is om het in vijf of zes seizoenen te doen. Maar dat zoeken we onderweg wel uit."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' seizoen 7 wordt gruwelijk voor de personages
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' seizoen 7 wordt gruwelijk voor de personages

Bereid je maar voor op weer een flinke achtbaanrit in de serie van AMC.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke overlever in het ensemble van Fear the Walking Dead zal danig veranderen als gevolg van een explosieve tweede helft van het zesde seizoen. Dat stellen actrice Jenna Elfman en showrunner Andrew Chambliss en Ian Goldberg.

Er staat een gevecht geleverd te worden in de televisieserie tussen de vrienden van Morgan Jones en Virginia. Maar er zal zich een nog veel grotere bedreiging gaan onthullen en dan barst de bom pas echt.

Nog meer testen
"Dit seizoen laat vooral zien hoe onze personages veranderen binnen de gemeenschappen van Virginia. Maar we kijken ook naar de manier waarop Virginia getest is, want niet alles is echt haar kant op gevallen," aldus Goldberg.

"Je zal iemand zien die, als we haar ontmoeten, extreem veel zelfvertrouwen heeft. Maar nu beginnen de muren op haar af te komen en wordt ze gaandeweg een stuk wanhopiger en wispelturiger."

Dat betekent ook dat het voor elk personage moeilijk wordt, belooft actrice Elfman. "Elk personage wordt echt geraakt door de impact van het leven en dat heeft grote invloed op het zevende seizoen. Die impact is echt groter dan wat onze personages tot nu toe ooit eerder doorgemaakt hebben in Fear."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.