'Star Trek: Discovery' seizoen 4 brengt verrassing

'Star Trek: Discovery' seizoen 4 brengt verrassing

Acteur Anthony Rapp over het nieuwe seizoen van Star Trek: Discovery, dat hopelijk snel te zien is.

Jim Pedd, 29 maart 2021 om 15:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Discovery-ster Anthony Rapp onthult wat hij het mooiste vindt aan het vierde seizoen tot nu toe. En dat blijkt te maken te hebben met een ander castlid.
De serie werd in eerste instantie heel gemengd ontvangen, met name door de fans die vonden dat de show te veel afweek van het canon. Maar het derde seizoen is echt een heruitvinding van de serie, nu deze zich in de 32ste eeuw afspeelt.

Veel om naar uit te kijken
Er is veel om naar uit te kijken dit vierde seizoen. Zo staat de Federation nog heel wat moois te wachten deze nieuwe reeks, begint het steeds meer op te lijken.

Rapp vertelde dat hij het heel fijn vindt om aan dit seizoen mee te werken. Details kon hij natuurlijk niet echt geven, maar in alle vaagheid vertelde hij wel iets over het nieuwe seizoen.

"Een van de coole dingen, en ik kan je niets specifieks zeggen, is dat er een acteur dit seizoen is waarmee ik tot nu toe nog geen een-op-een momentjes heb gehad. Dat was een van de leukste dingen van dit vierde seizoen tot nu toe. Dus ik mag met meer mensen in de spreekwoordelijke zandbak spelen."

Wanneer het seizoen te zien moet zijn, is nog niet bekend.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, Anthony Rapp, Star Trek

Populair nieuws