search
Laatste seizoen van Netflix-serie 'The Kominsky Method' komt eraan!
Series / Nieuws

Laatste seizoen van Netflix-serie 'The Kominsky Method' komt eraan!

Fans van de serie weten eindelijk wanneer het laatste seizoen op Netflix zal verschijnen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tel jij ook al af naar het moment waarop het laatste seizoen van The Kominsky Method te zien zal zijn? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want de releasedatum op Netflix is bekend!

Het was in juli vorig jaar dat Netflix aankondigde dat er nog een derde seizoen van de serie zou verschijnen. Fans waren bijzonder tevreden met dit nieuws, alleen volgde er ook al snel een domper op de feestvreugde. De streamingdienst kondigde namelijk eveneens aan dat het derde seizoen het einde zou betekenen voor de reeks.

28 mei op Netflix
Het derde en aldus laatste seizoen van The Kominsky Method zal te zien zijn op Netflix vanaf 28 mei. Fans moeten het deze keer helaas wel met minder afleveringen stellen. De eerdere seizoenen bestonden telkens uit acht afleveringen. Voor het derde en laatste seizoen geldt dat ze bestaat uit zes afleveringen van telkens een half uur.

Er wordt door veel mensen wel met gemengde gevoelens uitgekeken naar het laatste seizoen. Alan Arkin zal namelijk niet terugkeren in zijn rol als Norman Newlander. Reeds vorig jaar raakte bekend dat hij slechts voor twee seizoenen had getekend.

Het derde en laatste seizoen van The Kominsky Method is aldus te bekijken op Netflix vanaf 28 mei.

Aanbevolen artikelen