search

Ons nieuws van woensdag 31 maart 2021

Nieuw op Netflix: Bijzondere griezelverhalen in 'Haunted: Latin America'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Bijzondere griezelverhalen in 'Haunted: Latin America'

Een uitstekende serie voor wie op zoek is naar heel wat griezelplezier...

Geoffrey Ketels
Voor iedereen die houdt van een beetje lekker griezelen staat er een nieuwe, interessante serie op Netflix. Deze serie luistert naar de naam Haunted: Latin America.

Vergis je niet, het gaat om een realityserie waarin griezelige verhalen aan bod komen van echte mensen. Deze keer trekken we voor deze populaire serie naar landen als Mexico en Colombia. Uiteraard staan er weer heel wat onverklaarbare en paranormale gebeurtenissen op het programma.

Succesvolle serie
Het spreekt voor zich dat de Haunted-reeks niet aan haar proefstuk toe is. Dit is dan ook één van de meest succesvolle horrorproducties van streamingdienst Netflix. De originele productie zag het levenslicht in het jaar 2018. Ze onderzoekt de horrorverhalen van verschillende mensen waar eigenlijk helemaal geen logische verklaring voor bestaat.

Ben je benieuwd wat deze serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan kan je alvast een voorsmaakje krijgen met de onderstaande trailer.

Haunted: Latin America is te bekijken op Netflix vanaf vandaag, 31 maart 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sylvester Stallone maakt werk van 'Rocky' prequelserie
Series / Nieuws

Sylvester Stallone maakt werk van 'Rocky' prequelserie

De jonge jaren van Rocky Balboa moeten naar het kleine scherm komen.

Nieuwe ontwikkelingen in de Rocky-franchise. Na de zes solofilms over Rocky Balboa van acteur Sylvester Stallone verschenen er al twee soort van vervolgfilms met de titel Creed waarin de nadruk kwam te liggen op Rocky's opvolger Donnie Creed.

De fans van Rocky weten dat Stallone ook graag wil kijken naar de begindagen van zijn personage en hij heeft niet onder stoelen of banken gestoken dat hij graag een prequel zou zien. Nu lijkt het geen film, maar een prequelserie te gaan worden.

Prequelserie voor Rocky Balboa
Via Instagram laat Stallone weten dat hij werkt aan het verhaal van de serie. Hij denkt aan een serie met meerdere seizoenen. "Dit is misschien wel de vreemdste post ooit. Ik startte vanmorgen met het schrijven van een verhaal voor een Rocky-prequelserie voor streaming," aldus de Hollywood-ster.

"Idealiter met tien afleveringen en een paar seizoenen om echt tot de kern van de personages te komen in hun jongere jaren. Hier is een klein deel van hoe mijn creatieve schrijfproces begint," vervolgt Stallone. "Ik hoop dat het gebeurt."

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gemuteerde clones in Star Wars-serie 'The Bad Batch'
Series / Trailer

Gemuteerde clones in Star Wars-serie 'The Bad Batch'

Disney+ zet binnenkort de actierijke animatieserie The Bad Batch online.

In juli 2020 werd bekend dat Disney+ ging inzetten op de animatieserie Star Wars: The Bad Batch, een animatieserie over een team van clone troopers met genetische mutaties. Deze werd geïntroduceerd in het slotseizoen van The Clone Wars.

Nu wordt de serie bijna online gezet door Disney+ en daarvoor is nu een nieuwe trailer onthuld. Een belangrijk personage in de reeks worden de Clone Force 99-leden Wrecker, Tech, Crosshair, Hunter, Echo en Captain Rex. ze worden allemaal ingesproken door Dee Bradley Baker.

George Lucas wilde al langer een verhaal laten zien over unieke clones die allemaal hun eigen speciale vaardigheden hebben, al zouden ze nooit gezien mogen worden als superhelden.

Trailer voor The Bad Batch
Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer Star Wars: The Bad Batch van Lucasfilm, een originele animatieserie die alleen op Disney + verschijnt. The Bad Batch maakt zijn debuut op dinsdag 4 mei met een speciale première-aflevering van 70 minuten. Daarna volgt vanaf 7 mei elke vrijdag een nieuwe aflevering.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Post-apocalyptische serie 'The 100' nu ook op DVD
Series / Nieuws

Post-apocalyptische serie 'The 100' nu ook op DVD

Een knappe prestatie: 'The 100' wordt met elk seizoen spannender!

***In dit artikel staan spoilers over 'The 100'***

Vanaf 28 april zijn zowel het zevende seizoen van The 100 als de verzamelbox met alle seizoenen van deze spannende post-apocalyptische serie beschikbaar op DVD.

The 100 volgt 100 jongeren die vanuit het ruimtestation de 'Ark' naar de door een nucleaire oorlog verwoeste aarde worden gestuurd. Leiders, volgers, criminelen en krijgers, het is een spannende mix van mensen. Eenmaal daar ontstaan er onenigheden binnen de groep.

In het zevende en laatste seizoen van The 100 proberen Clarke, Bellamy en de rest van de groep 'Sanctum' te herbouwen. Clarke (Eliza Taylor) is nog steeds overdonderd door haar moeders dood, en de last van jarenlange strijd en grote verliezen weegt steeds zwaarder op haar en de groep.

Ondertussen komen ze oog in oog te staan met een nieuw, mysterieus gevaar en moeten ze weer een dreigende oorlog trotseren. Lukt het de helden om in deze razend spannende ontknoping eindelijk het leven op te bouwen waar ze zo lang en vastbesloten voor gevochten hebben?

Uiteindelijk moet de groep zichzelf de vraag stellen: wat betekent het om te leven, en niet alleen te overleven?

Nog niks van de show gezien en toch nieuwsgierig? Bekijk hier dan de bloedspannende trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde aflevering 'Falcon and the Winter Soldier' wordt een lange zit!
Series / Nieuws

Derde aflevering 'Falcon and the Winter Soldier' wordt een lange zit!

De nieuwe aflevering belooft er een propvol gave momenten te worden.

Net als bij WandaVision het geval was, lijken de afleveringen van The Falcon and the Winter Soldier langer te worden naarmate het seizoen vordert.

Volgens een lek op Reddit zou de derde aflevering, die vanaf vrijdag te streamen is via Disney+, 54 minuten moeten duren. Het lek komt van Redditor u/Plenty_echidna_545, die eerder ook al de speelduur van de WandaVision (correct) onthulde voordat ze te zien waren.

Deze Reddit-gebruiker onthulde ook dat Zemo daadwerkelijk te zien zal zijn in de nieuwe aflevering, nadat hier aan het einde van de tweede aflevering al flink naar werd gehint.

Zemo centraal
Scenarist Malcolm Spellman onthulde eerder al dat we gaan zien hoe Zemo is geworden wie hij is in The Falcon and the Winter Soldier:

"Het wordt allemaal onthuld. We hebben verschillende versies geprobeerd om uit te leggen wie Zemo is, wat hij in het verleden heeft gedaan en waar zijn masker vandaan komt. En dat heeft allemaal te maken met een man wiens land, stad en familie werd vernietigd door superhelden die hij als vijanden ziet.Zemo denkt dat hij een held is in deze serie. En dat is allemaal heel persoonlijk voor hem. En Daniel Brühl, die Zemo speelt, steelt alle scenes waar hij in zit. Hij is fantastisch."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heeft 'Star Wars'-serie een gevaarlijke Inquisitor?
Series / Foto's

Heeft 'Star Wars'-serie een gevaarlijke Inquisitor?

Heeft de serie rond Obi-Wan Kenobi een rol voor dit schurkachtige personage?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Actrice Moses Ingram is gecast in Disney+-serie Obi-Wan Kenobi. Zij speelt een van de hoofdrollen in de televisieserie. Nu stelt ze dat ze een intrigerende rol heeft.

De actrice liet op haar Instagram weten dat ze iets heel tofs te doen krijgt. Ze zal namelijk "spelen met lichtzwaarden". Waarmee fans natuurlijk helemaal in de speculatiemodus gingen.

Een Jedi?
De vraag is nu natuurlijk of de actrice daarmee een Jedi zal gaan spelen in de aankomende televisieserie. De kans bestaat, maar het hoeft natuurlijk niet zo te zijn.

Een goede mogelijkheid is namelijk ook dat ze een van de Inquisitors zal spelen, die de opdracht kregen om - na de Purge - de laatst overgebleven Jedi op te jagen. Hieronder haar bericht op Instagram:

Bekijk op instagram


Het verhaal van de Obi-Wan serie wordt nog geheim gehouden. Hij speelt zich in elk geval af tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope en we krijgen te zien hoe het Obi-Wan Kenobi in die tijd is vergaan. Ook zien we Hayden Christensen weer in de huid van Darth Vader kruipen.

Er gaan ook geruchten dat zowel Luke Skywalker als Leia Organa te zien zijn, maar die verhalen zijn nog nooit bevestigd.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: 'Star Trek: Strange New Worlds' krijgt non-binair personage
Series / Nieuws

Gerucht: 'Star Trek: Strange New Worlds' krijgt non-binair personage

De volgende serie in de franchise, Strange New Worlds, kiest mogelijk ook weer vooral voor diversiteit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
We kennen de Star Trek-franchise als behoorlijk vooruitstrevend. Dat moet ook gaan gelden voor Star Trek: Strange New Worlds, de serie waar heel wat mensen heel erg naar uitkijken.

De serie volgt namelijk Christopher Pike, Spock en Number One aan boord van de USS Enterprise, voordat James T. Kirk de kapitein werd. Het wordt ook een wat klassiekere Trek-serie, met elke week weer een nieuwe wereld om te leren kennen.

Meer diversiteit
Bovendien schijnt de serie nadruk te leggen op diversiteit. Volgens Giant Freakin Robot zal Star Trek: Strange New Worlds een non-binair crewlid introduceren. het gaat om iemand die Angel heet, maar wel iemand met behoorlijk grote geheimen.

Angel zou volgens de anonieme bronnen van de site namelijk grote geheimen verborgen houden, waaronder "een heel andere persoonlijkheid". Voor de rol wordt volgens de bronnen van de site actief gezocht naar een non-binair acteur.

Overigens heeft Star Trek al twee mijlpalen weten te zetten in Star Trek: Discovery. In die serie zagen we namelijk een non-binair personage genaamd Adira, evenals een trans-personage genaamd Gray. De rollen werden gespeeld door non-binair acteur Blu del Barrio en trans-acteur Ian Alexander.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor fans van 'Stranger Things' die niet langer kunnen wachten op een nieuw seizoen
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor fans van 'Stranger Things' die niet langer kunnen wachten op een nieuw seizoen

Het is zelfs een jaar na de opnamestart nog altijd niet zeker wanneer de opnames klaar zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als je zit te hopen op een snelle release van het vierde seizoen van Stranger Things, hebben we mogelijk slecht nieuws voor je. Acteur Gaten Matarazzo vertelt dat de opnames nog lang niet klaar zijn en de productieschema's erg flexibel zijn.

Door de voortdurende pandemie zijn de productieschema's nog altijd erg flexibel. De opnames begonnen ergens begin 2020, maar kwamen door het coronavirus stil te liggen. Ondertussen zijn de opnames nog altijd niet klaar.

Opnames gaan door
Tegenover Collider vertelt Matarazzo dat de opnames nog altijd doorgaan. Maar er is "geen enkele manier" om te weten wanneer het seizoen klaar is.

"Er zijn maar een paar data die betrouwbaar zijn. Het is meer een schatting wanneer we weer gaan filmen en wanneer we af gaan ronden, wanneer de release is en dat soort dingen. We weten van dag tot dag niet of we bijvoorbeeld volgende week gaan filmen. Ik zou volgende maand een groot deel moeten opnemen van wat ik nog moet, maar ik weet nog altijd niet wanneer dat precies gaat gebeuren. Dus het is helemaal niet mogelijk om uit te vogelen wanneer we klaar zijn."

Er is nog maar weinig bekend over het vierde seizoen van Stranger Things. De titels van de afleveringen werden eind 2020 onthuld. En we zagen in een erg vroege teaser dat Hopper nog altijd leeft. Ook zijn er wat setfoto's waaruit blijkt dat het Upside Down een caravanpark overneemt.

Het is dus nog altijd de vraag wanneer men klaar is met opnemen. Dan gaan de visuele effecten nog lopen en pas daarna kan de serie uitkomen. Dat kan makkelijk nog een half jaar of langer duren.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supergirl'-ster over het einde van de serie
Series / Nieuws

'Supergirl'-ster over het einde van de serie

Heeft actrice Melissa Benoist spijt van het einde of vindt ze het toch helemaal top?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zesde en laatste seizoen van Supergirl kan beginnen. Het is het laatste hoofdstuk in het verhaal van Kara Danvers, en wat actrice Melissa Benoist, is het mooi.

In een interview met Entertainment Weekly vertelde de actrice dat ze het gevoel heeft dat het einde van de serie en ook het verhaal van haar personage goed is. Ze voelt zich er althans goed bij.

Goed einde
"Ze pitchte het voor mij, omdat ze wilden weten of ik input had voor het einde van Kara," aldus Benoist. "Ik had maar een verzoek en het was iets waar zij niet over nagedacht hadden. Maar ze pitchten het einde voor mij en ik vind het prachtig. Het is een geweldig einde en ik voel mij er goed over."

Benoist vond dit ook het goede moment om het verhaal van Kara af te ronden. Dat was er een met heel wat verandering, waaronder ook van televisiezenders. De serie begon immers op CBS en ging daarna over naar The CW.

"Ik denk dat we allemaal wel tot die conclusie kwamen. Maar we zijn enorm trots op alles wat we hebben bereikt de afgelopen vijf of zes jaar," aldus de actrice. "Het was zo'n grote reis: van het veranderen van netwerk tot de stad waarin we opnamen en de avonden waarop we uitzonden. We hebben zoveel meegemaakt met deze serie. Op creatief vlak konden we denk ik een stapje terug doen en zeggen: we zijn echt trots op alles wat we bereikt hebben."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton'-ster over toekomst van Daphne en Simon
Series / Nieuws

'Bridgerton'-ster over toekomst van Daphne en Simon

De serie Bridgerton mag dan wel een iets andere focus krijgen straks, dit deel blijft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bridgerton-ster Adjoa Andoh vergelijkt de reis die Daphne en Simon door zullen maken in het tweede seizoen met die van Prince Harry en Meghan Markle. Dat omdat zij ook jonge ouders zijn.

In het eerste seizoen was het voornaamste doel van Daphne om te trouwen. Zij was de oudste dochter van de bekende Bridgerton-familie en droeg dus een grote verantwoordelijkheid. Uiteindelijk viel ze voor de man van wie mensen dat het minst verwacht hadden: Simon Basset, de Duke of Hastings.

Zwanger en al
Na een hele rits misverstanden, trouwen de twee uiteindelijk. Ze krijgen een happy end, en hebben zelfs een kind. Het tweede seizoen focust dan ook vooral op de liefde van Anthony, de oudere broer van Daphne.

Maar dat wil niet zeggen dat Adjoa Andoh niet iets te doen heeft. Ze vertelde tegenover Entertainment Tonight over haar rol.

"Ik kan niet al te veel verwachten, maar ik denk dat je wel zeker kan weten dat ze nu getrouwd zijn. Dat is een heel nieuw leven en de twee hebben een baby. Dus er komen allerlei zaken bij kijken, want wat betekent het voor twee jongen mensen om een kind te krijgen? Ik bedoel Harry en Meghan, hoe voelt het als zij een nieuw kind krijgen? Wat is de invloed van een nieuw kind op een jong stel?"Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Invincible'-serie is bewust extreem bloederig
Series / Nieuws

'Invincible'-serie is bewust extreem bloederig

Amazon Prime Video heeft een enorm bloederige serie en dat is een heel bewuste keuze.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Bedenker Robert Kirkman zegt dat Amazon helemaal geen moeite had met het excessieve geweld dat te zien is in de serie Invincible.

De animatieserie is gebaseerd op de gelijknamige comic van Robert Kirkman. In die comic zit heel wat bloed, geweld en zien we heel wat gestoorde dingen gebeuren die je niet direct zal kennen van comics.

Geen gewone serie
Het is dan ook geen gewone serie. Centraal staat Mark Grayson, die worstelt met zijn plek in de wereld als hij ontdekt buitengewone krachten te hebben. Mark wordt uiteindelijk de superheld Invincible, en in de serie zien we hem heel wat gevaarlijke dagen begaan.

Volgens bedenker Robert Kirkman had Amazon Prime Video daar absoluut geen moeite mee.

"Ik wachtte er echt op om een tikje op mijn schouders te krijgen en van iemand te horen dat ik te ver ging. Maar dat gebeurde nooit. Eerder moedigden ze mij aan, wat heel geruststellend was," aldus Kirkman. "Ik denk dat ze met The Boys hebben geleerd dat geweld soms een doel kan dienen. Het is in dit geval ook echt een essentieel element voor het verhaal dat we willen vertellen."

De serie moet volgens hem namelijk heel duidelijk gaan over de consequenties van het superheldenschap en het geweld waar helden mee te maken krijgen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' vindt de snelste tiener ooit
Series / Nieuws

'The Flash' vindt de snelste tiener ooit

Bart Allen is gecast in de serie The Flash van televisiezender The CW.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De snelste tiener die er maar is komt naar The Flash. The CW laat weten dat acteur Jordan Fisher is gecast als Bart Allen.

Jordan Fisher zal de rol van Bart Allen, a.k.a. Impulse, meermaals spelen in de Arrowverse-serie. Hij is vooral bekend als John Ambrose McClaren in Netflix's To All the Boys: PS I Still Love You.

Toekomstige zoon
Bart Allen is de toekomstige zoon van Barry Allen en Iris West-Allen. Hij wordt omschreven als de snelste tiener op de planeet en staat bekend om zijn impulsieve gedrag. Ouders Barry en Iris zullen dan ook hun handen vol hebben om hun nieuwe zoon geduld te leren. Maar het is een taak die ze moeten volbrengen, om gezamenlijk de grootste bedreiging van Team Flash tot nu toe te verslaan.

In de comics debuteerde Bart Allen voor het eerst in The Flash #91, en was toen het kind van Meloni Thawne en Don Allen. Hij is daarin een kleinkind van Barry en Iris. Hij heeft verder heel wat bijnamen gehad, waaronder die van Impulse, Kid Flash en The Flash zelf.

Nu hij te zien zal zijn in The Flash, is hij het tweede kind waar Barry en Iris mee om moeten gaan, dat uit de toekomst komt. Eerder was die eer aan Nora West Allen, a.k.a. XS.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft de terugkeer van hitserie 'Lucifer' bekendgemaakt!
Series / Nieuws

Netflix heeft de terugkeer van hitserie 'Lucifer' bekendgemaakt!

Binnenkort keert seizoen van de successerie terug. Daarna nog het laatste zesde seizoen.

Het blijkt dat Lucifer Morningstar van acteur Tom Ellis een engeltje op zijn schouder heeft zitten. Het personage uit de serie Lucifer die in 2016 op de zender Fox startte, werd in 2018 gecanceld. Vervolgens stond Netflix op en verscheen er nog een seizoen.

Oorspronkelijk wilde Netflix met Lucifer stoppen na het vijfde seizoen. Maar ook toen we de serie alsnog verlengd, met een zesde seizoen. Deze moet waarschijnlijk volgend jaar verschijnen en tot die tijd kun je je nog vermaken met het tweede deel van seizoen vijf.

Eind mei keert Lucifer terug!
Netflix heeft nu onthuld wanneer dat tweede deel van seizoen vijf verschijnt. "Als je het over de duivel hebt… zoals jullie… maandenlang... tot wij ervan doordraaien… dan keert Lucifer 28 mei terug naar Netflix!" schrijft de streamingdienst op Twitter.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waargebeurde serie 'The Dropout' over bizarre medische zwendel vindt een nieuwe Elizabeth Holmes
Series / Nieuws

Waargebeurde serie 'The Dropout' over bizarre medische zwendel vindt een nieuwe Elizabeth Holmes

Amanda Seyfriend neemt rol over van Kate McKinnon in de nieuwe Hulu-serie 'The Dropout'

Amanda Seyfried heeft de rol op zich genomen van Elizabeth Holmes in de Hulu-serie The Dropout. Seyfried neemt de rol over van Kate McKinnon.

The Dropout vertelt het verhaal van Holmes, die de start-up Theranos voor medische testen oprichtte. Ze werd geprezen als een Steve Jobs voor de volgende tech-generatie. Het bedrijf was ooit miljarden dollars waard, maar dit brokkelde af toen onthuld werd dat geen van de technologieën echt werkte.

De zwendel van Holmes was zo succesvol dat Theranos ooit werd geschat op negen miljard dollar. Holmes was hierdoor ze een van de rijkste vrouwen ter wereld was. Ze werd in 2018, samen met de voormalige Chief Operating Officer van Theranos, door een federale jury aangeklaagd fraude en samenzwering.

Seyfried speelt niet alleen de hoofdrol, maar is ook producent van de serie. Het nieuws over haar casting komt ook kort nadat Seyfried een Academy Award en Golden Globe-nominatie ontving voor haar rol in de film Mank van David Fincher.

Seyfriend is op tv onder andere bekend van Big Love, Veronica Mars, en Twin Peaks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie is John Walker in Disney+ serie 'The Falcon and the Winter Soldier'?
Series / Nieuws

Wie is John Walker in Disney+ serie 'The Falcon and the Winter Soldier'?

John Walker gaat een grote rol gaat spelen in The Falcon and The Winter Soldier. Maar wie is dat eigenlijk?

**Let op! Dit bericht bevat SPOILERS voor de eerste twee afleveringen van The Falcon and the Winter Soldier**

Het mag inmiddels bekend zijn dat John Walker (gespeeld door Wyatt Russell) een belangrijke rol gaat spelen in de MCU-serie The Falcon and the Winter Soldier. Maar wie is die John Walker nu eigenlijk? Wij leggen het uit.

Let dus op: dit artikel bevat SPOILERS.

Jonathan F. (John) Walker maakte zijn debuut in Captain America #323, een strip uit november 1986. Zijn broer, helicopter piloot voor het Amerikaanse leger, pleegt zelfmoord en in zijn 'legacy' gaat John ook bij het leger.

Power Broker
Hij onderging het proces van de Power Broker, dr. Karl Malus, die een nieuwe versie van het Super Soldier ontwikkelde. Zijn superhelden naam werd Super Patriot. Hij startte een campagne om Captain America (Steve Rogers) in diskrediet te brengen en zijn plaats over te nemen.

Toen Rogers de identiteit van Captain America opgaf, werd Walker Captain America (te lezen in Captain America #233 en 234). Lemar Hoskins (die we ook zien in de serie) wordt zijn 'Bucky' en wordt bekend als Battlestar.

The Watchdogs
Wanneer bekend wordt dat Walker de nieuwe Captain America geworden is, weet de terroristische organisatie The Watchdogs de ouders van Walker te vermoorden (te lezen in Captain America #347).

Walker confronteert samen met Steve Rogers, die dan te boek staat als 'The Captain', de superschurk Red Skull, die achter de organisatie zit. Hij verliest dan de titel Captain America op basis van zijn acties (te lezen in Captain America #349 - #351). Hij wordt US Agent.

Sam Wilson
Na een flinke geschiedenis (waaronder het lidmaatschap van de Dark Avengers en Dr. Doom's Avengers) gaat hij weer bij het leger. Hij wordt door de Keane Industries president opgeroepen om het schild over te nemen van Sam Wilson, die niet geschikt wordt geacht om de titel Captain America te dragen (te lezen in Captain America: Sam Wilson #11-12).

Hij weigert, maar wordt door H.Y.D.R.A. agent Steve Rogers gevraagd toch in te gaan op de opdracht. Uiteindelijk confronteert hij Sam en verliest hij (te lezen in Captain America: Sam Wilson #13).

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt in april deze nieuwe series toe
Series / Featured

Disney+ voegt in april deze nieuwe series toe

Het wordt weer lekker druk op Disney+, met heel wat nieuwe series.

Disney+ heeft een prima maandje voor de boeg. In dit artikel zetten we de series die we nieuw op de streamingdienst verwachten voor je op een rij.

Laten we zoals je van ons gewend bent beginnen met series die wekelijks een nieuwe aflevering debuteren en al begonnen zijn.

The Falcon and the Winter Soldier (seizoen 1), elke vrijdag: Elke week debuteert op vrijdag een nieuwe aflevering van deze zes afleveringen durende serie. We volgen het duo van Sam Wilson (Falcon) en Bucky Barnes (Winter Soldier) terwijl ze een avontuur aangaan, waarbij hun vaardigheden en geduld worden getest.

The Mighty Ducks: Game Changers (seizoen 1), elke vrijdag: In het huidige Minnesota zijn de Mighty Ducks van een strijdlustige underdog veranderd in een supercompetatief en loeisterk ijshockeyteam voor jongeren. Nadat de 12-jarige Evan Morrow zonder pardon uit het team wordt gezet, zijn moeder Alex en hijzelf vastbesloten om een eigen team van buitenbeentjes op te zetten om de koste-wat-kost wincultuur van de jeugdsport in twijfel te trekken.

En dan de series die nieuw van start gaan.

Solar Opposites (seizoen 2), 9 april: Solar Opposites draait om een familie van buitenaardse wezens: Korvo, Terry en hun kindreplica's Yumyulack en Jesse, van de planeet Shlorp. Ze storten op Aarde neer en nemen hun toevlucht in Midden-Amerika.

Drain to Bermuda Triangle, 9 april: Wat schuilt er achter de mythische Bermuda-driehoek? Met behulp van data uit geavanceerde sonar-onderzoeken bekijkt National Geographic hoe de zeebodem eruit ziet daar.

Big Shot, 16 april:Een basketball coach wordt ontslagen van zijn baantje op een middelbare school. Daarop besluit hij een nieuw baantje aan te nemen als coach bij een elite privéschool voor meisjes.

Criminal Minds, 16 april: Een groep analisten van de FBI duikt in de geest van de meest gevaarlijke criminelen.

9-1-1 (seizoen 4), 23 april: Over de levens en de carrières van hulpverleners die elke dag weer hun leven wagen om anderen te redden.

9-1-1: Lone Star (seizoen 2), 23 april): Rob Lowe speelt een brandweerman uit New York die verhuist met zijn zoon naar Austin. Daar moet hij een balans vinden tussen zijn plicht richting hulpbehoevende mensen en het oplossen van de (vele) problemen in zijn eigen gezin.

Apocalypse: Hitler / Dawn of the Nazis, 23 april: Duik in de geest van Nazi-leider Adolf Hitler en de opkomst van de nazi's.

Fresh of the Boat, 23 april: Een gezin uit Taiwan verhuist in de jaren negentig naar de Verenigde Staten. Daar moeten ze hun draai zien te vinden.

My Name is Earl, 23 april: Een man die niets kan wint 100.000 dollar bij een loterij en besluit alle fouten uit zijn verleden recht te zetten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ongemakkelijke foto zet Rami Malek ('Mr.Robot') voor schut
Series / Celebrity

Ongemakkelijke foto zet Rami Malek ('Mr.Robot') voor schut

Rami Malek schaamt zich voor de oude foto en vroeg Rachel Bilson gelijk om hem weg te halen!

In een interview bekend Rachel Bilson (The O.C.) dat ze Rami Malek (Mr. Robot) flink voor schut heeft gezet. Bilson plaatste een foto online van de middelbare school. Malek stond in 2019 op het punt een Oscar te winnen en zag niet de lol in van de oude klassenfoto.

Bilson en Malek zaten samen op school in New York. De jaren 90 mode vond ze een mooie reden voor haar throwback: "Hé @ramimalek where'd you get that gold chain? #Tbt #oscarworthy #dontforgetthelittlepeople."

Maar volgens The Hart of Dixie-ster was de acteur niet in de stemming om herinneringen op te halen.

"Rami was een goede vriend van me," vertelt ze in het interview. "We zaten in dezelfde klas. We waren samen de hoofdrolspelers in het eindtoneelstuk."

In 2019 dacht ze daarom leuk zijn succes te kunnen vieren met deze foto. Rami won destijds de Oscars, SAG Awards en Golden Globes voor zijn vertolking van zanger Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody.

"Het is duidelijk dat hij super beroemd is geworden en hij is altijd buitengewoon getalenteerd geweest ... zelfs op de middelbare school."

"We zijn super nerdy ... gewoon de domste foto van ons allebei. Het is grappig en ik denk dat het zo belangrijk is om jezelf voor de gek te kunnen zetten."

Maar Malek nam direct contact met haar op. Het was niet wat ze had verwacht. Het was geen gezellig praatje om bij te kletsen, het was meteen: "Ik zou het erg op prijs stellen als je dat weghaalt. Ik ben echt een privépersoon."

"Ik kreeg het erg warm en begon te zweten, oh god! Wat heb ik gedaan? Hij was echt een goede vriend, het is een grappig plaatje, weet je? Ik neem mezelf niet zo serieus."

Ze heeft de foto snel verwijderd en hem gefeliciteerd met al zijn nominaties en overwinningen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De serie 'American Gods' gaat na 3 seizoenen helaas geschrapt worden
Series / Nieuws

De serie 'American Gods' gaat na 3 seizoenen helaas geschrapt worden

De serie had nog veel te vertellen, maar de kijkcijfers bleven tegenvallen.

De reis van Shadow Moon (Ricky Whittle) en zijn kompanen is officieel voorbij. De tv-versie van Neil Gaimans American Gods is namelijk officieel na drie seizoenen officieel geschrapt door Starz.

Dit nieuws komt slechts enkele dagen nadat de laatste aflevering van het derde seizoen werd uitgezonden. Volgens The Hollywood Reporter bespreekt Starz momenteel wel nog mogelijkheden met productiemaatschappij Fremantle om de series een duidelijk einde te geven in de vorm van een miniserie of film, maar daar zijn nog geen concrete plannen voor.

Tegenvallende kijkcijfers
Starz zei er het volgende over in een verklaring:

"American Gods keert niet terug voor een vierde seizoen. Iedereen bij Starz is dankbaar voor de toewijding van de cast en de makers, maar ook onze partners bij Fremantle die het relevante verhaal van Neil Gaiman tot leven hebben gebracht."

Volgens THR werd de beslissing genomen nadat de kijkcijfers van de serie bleven tegenvallen: het derde seizoen werd door 65% minder mensen bekeken dan het eerste seizoen. Ook is er een hoop gedoe achter de schermen geweest, waardoor niet alleen showrunners, maar ook acteurs de serie plots verlieten. Nooit een goed teken voor de vruchtbaarheid van een serie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Girlpower! Eerste beelden van nieuwe Disney+ serie 'Big Shot'
Series / Nieuws

Girlpower! Eerste beelden van nieuwe Disney+ serie 'Big Shot'

De trailer geeft een goede eerste indruk van wat we van de serie mogen verwachten...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de maand april gaat de gloednieuwe serie Big Shot in première op streamingdienst Disney+. Wij hebben alvast de eerste beelden voor jou in petto.

Big Shot vertelt het verhaal van Marvyn Korn (gespeeld door John Stamos, onder meer bekend van 'Fuller House'). Hij is een ontslagen basketbalcoach van een universiteit. Na enige tijd keert hij terug naar de sport en gaat hij aan de slag als leraar en coach op een eliteschool.... niet zomaar een eliteschool, maar wel één waar alleen maar meisjes les volgen.

16 april
De trailer maakt meteen in grote lijnen duidelijk wat we van deze gloednieuwe serie van Disney kunnen verwachten. Het eerste seizoen bestaat in ieder geval uit 10 afleveringen. Ze gaat in première op de streamingdienst Disney+ op 16 april 2021.

Ben jij ook iemand die uitkijkt naar deze gloednieuwe dramaserie? Dan ben je dus vanaf 16 april aan het juiste adres bij Disney+. In afwachting van de lancering van de reeks kan je alvast even de onderstaande trailer bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen van Netflix-serie 'The Kominsky Method' komt eraan!
Series / Nieuws

Laatste seizoen van Netflix-serie 'The Kominsky Method' komt eraan!

Fans van de serie weten eindelijk wanneer het laatste seizoen op Netflix zal verschijnen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tel jij ook al af naar het moment waarop het laatste seizoen van The Kominsky Method te zien zal zijn? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want de releasedatum op Netflix is bekend!

Het was in juli vorig jaar dat Netflix aankondigde dat er nog een derde seizoen van de serie zou verschijnen. Fans waren bijzonder tevreden met dit nieuws, alleen volgde er ook al snel een domper op de feestvreugde. De streamingdienst kondigde namelijk eveneens aan dat het derde seizoen het einde zou betekenen voor de reeks.

28 mei op Netflix
Het derde en aldus laatste seizoen van The Kominsky Method zal te zien zijn op Netflix vanaf 28 mei. Fans moeten het deze keer helaas wel met minder afleveringen stellen. De eerdere seizoenen bestonden telkens uit acht afleveringen. Voor het derde en laatste seizoen geldt dat ze bestaat uit zes afleveringen van telkens een half uur.

Er wordt door veel mensen wel met gemengde gevoelens uitgekeken naar het laatste seizoen. Alan Arkin zal namelijk niet terugkeren in zijn rol als Norman Newlander. Reeds vorig jaar raakte bekend dat hij slechts voor twee seizoenen had getekend.

Het derde en laatste seizoen van The Kominsky Method is aldus te bekijken op Netflix vanaf 28 mei.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We hebben onze social media kanalen 'een slinger gegeven'
Series / Nieuws

We hebben onze social media kanalen 'een slinger gegeven'

Serienieuws, Stories, vragen, polls en nog véél meer. Volg jij ons ook?

Volg Serietotaal ook op de bekende social media kanalen met Stories, vragen, polls en meer.

Serietotaal is ook actief is op social media. Althans soort van. Het schijnt een hele kunst te zijn om je social media op een goede manier te beheren (dus daarom hebben we zo weinig volgers) en derhalve hebben we sinds kort een heuse social media manager aangesteld: Movie George.

Hij gaat het allemaal véél leuker maken. Niet meer integraal de gehele dagelijkse nieuwsstroom dumpen maar stories, vragen, polls, discussie en nog meer van die geinige dingen (als het je ding is...)

Je kunt Serietotaal vinden en volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

Like en volg onze Facebookpagina

Volg ons op Instagram

Volg ons op Twitter

Wervende tekst van Movie George
Op onze social media-kanalen lees je niet alleen het laatste nieuws over series, maar stellen we ook vragen, plaatsen we polls, Stories, quizjes en nog veel meer. En om onze toffe community van seriefanaten nóg groter te maken, hebben we jullie hulp nodig: deel onze berichten, laat reacties achter, ga in gesprek met andere filmfanaten en nodig je vrienden uit. Samen maken we van Serietotaal ook op de socials hét serieplatform van Nederland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.