search
Fan van 'Vikings'? Check dan deze series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'Vikings'? Check dan deze series op Netflix

We zetten vijf toffe series voor je op een rij die je zeker ook eens moet bekijken.

Ben je fan van History Channel-serie Vikings? In de historische dramaserie volgen we in eerste instantie Ragnar Lothbrok en zijn veroveringen; later zien we zijn zoons delen van de wereld verkennen en veroveren.

Maar Vikings is na zes seizoenen voorbij. En hoewel Netflix aan een opvolger werkt in de vorm van Vikings: Valhalla, biedt de streamingdienst ook een hele rits andere toffe series aan die erop lijken. Vandaag zetten we vijf tips voor Vikings-fans op een rij die je allemaal kan streamen op Netflix.

The Last Kingdom: Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.

Barbarians: Een Romeinse officier moet kiezen tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. Zijn tweestrijd leidt tot een episch historisch conflict.

Spartacus: Een Thracische man is veroordeeld tot een wrede dood in de arena. Daar overleeft hij zijn beulen en wordt hij herboren als de als slaaf verkochte gladiator Spartacus.

Troy: Fall of a City: Troy: Fall of a City is een miniserie gebaseerd op de beroemde mythen rond de Trojaanse oorlog en de liefde tussen Paris en Helen. De serie is het verhaal van deze tien jaar durende oorlog.

Tribes of Europa: In het postapocalyptische Europa vechten twee broers en een zus om te overleven. Terwijl de microstaten oorlog voeren, ligt er een grotere bedreiging op de loer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen