Opmerkelijk: 'Game of Thrones' brengt Ned Stark terug

Game of Thrones brengt Ned Stark terug

Maar niet met bijvoorbeeld een nieuw seizoen in de serie Game of Thrones.

Door onze nieuwsredactie, 1 april 2021 07:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ned Stark keert op een opmerkelijke manier terug. Game of Thrones-bedenker George R.R. Martin werkt namelijk aan een Broadway-stuk gebaseerd op zijn verhalen. Die moet in 2023 debuteren.
De wereld van Westeros blijft uitbreiden. Bedenker George R.R. Martin werkt aan een theatershow op Broadway die zich moet afspelen in zijn fictieve wereld. De bedoeling is om in 2023 van start te gaan, en de show onder meer in New York City en Londen op te voeren.

Een theaterstuk
Het verhaal wordt door George R.R. martin samen met Duncan MacMillan en Dominic Cooke geschreven. De boel speelt zich af tijdens een gebeurtenis die The Great Tourney in Harrenhal heet.

De wedstrijd vindt 16 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones plaats en kan om die reden onder meer Ned Stark terugbrengen. Er is al een synopsis van het stuk:

Dit toneelstuk neemt het publiek voor het eerst mee achter de schermen van een belangrijke gebeurtenis die eerder door mysteries omhuld werd. We zien veel van de meest iconische en bekende personages uit de serie. De productie vertelt een verhaal dat draait om liefde, wraak, gekheid en de gevaren van profetieën, waarbij het stuk de geheimen en leugens onthuld die eerder niet bekend waren.
Bron: THR

Lees meer over: Game of Thrones, George RR Martin, Ned Stark

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws