search
Sylvester Stallone maakt werk van 'Rocky' prequelserie
Series / Nieuws

Sylvester Stallone maakt werk van 'Rocky' prequelserie

De jonge jaren van Rocky Balboa moeten naar het kleine scherm komen.

Nieuwe ontwikkelingen in de Rocky-franchise. Na de zes solofilms over Rocky Balboa van acteur Sylvester Stallone verschenen er al twee soort van vervolgfilms met de titel Creed waarin de nadruk kwam te liggen op Rocky's opvolger Donnie Creed.

De fans van Rocky weten dat Stallone ook graag wil kijken naar de begindagen van zijn personage en hij heeft niet onder stoelen of banken gestoken dat hij graag een prequel zou zien. Nu lijkt het geen film, maar een prequelserie te gaan worden.

Prequelserie voor Rocky Balboa
Via Instagram laat Stallone weten dat hij werkt aan het verhaal van de serie. Hij denkt aan een serie met meerdere seizoenen. "Dit is misschien wel de vreemdste post ooit. Ik startte vanmorgen met het schrijven van een verhaal voor een Rocky-prequelserie voor streaming," aldus de Hollywood-ster.

"Idealiter met tien afleveringen en een paar seizoenen om echt tot de kern van de personages te komen in hun jongere jaren. Hier is een klein deel van hoe mijn creatieve schrijfproces begint," vervolgt Stallone. "Ik hoop dat het gebeurt."

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen