search
Twee nieuwe vaste castleden 'Community'
Series / Nieuws

Twee nieuwe vaste castleden 'Community'

Ze vervangen Yvette Nicole Brown en Donald Glover.

Er zijn twee nieuwe castleden gevonden voor het zesde seizoen van Community. Het betreft Paget Brewster en Keith David. Het is ook al bekend welke rollen zij precies mogen spelen in het nieuwe seizoen van Dan Harmons bijzondere komedieserie.


Brewster heeft nu getekend om de rol van Francesca "Frankie" Dart te spelen. Zij is een consultant die ingehuurd wordt om de gang van zaken te verbeteren bij de universiteit, want die presteert niet zo goed als het hoort. Verder is David gecast in de rol van Elroy Patashnik, een gepensioneerd wetenschapper die naar Greendale komt om zichzelf opnieuw te vinden.

Opvallend is overigens dat Brewster eerder al een ander personage speelde in de serie: Debra Chambers, in het vijfde seizoen. Dat was echter slechts een bijrol, nu heeft ze een volwaardige rol. Ook David is bekend met de serie, want hij verzorgde de voice-over van een aflevering in het derde seizoen van de komedieserie.

Brewster en David vullen het gat in dat achtergelaten wordt door een reeks castleden die besloten te vertrekken, waaronder Yvette Nicole Brown, Donald Glover en Jonathan Banks. Het zesde seizoen van Community begint op 17 november met de opnames. Er zullen in totaal 13 afleveringen komen en begin 2015 is de serie te streamen via Yahoo.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen