Eindelijk weer goed 'The Witcher'-nieuws voor fans

Eindelijk weer goed 'The Witcher'-nieuws voor fans

De serie The Witcher is nu echt klaar met de opnames van het tweede seizoen!

Jim Pedd, 1 april 2021 om 16:58

Goed nieuws voor fans van The Witcher. De opnames van het tweede seizoen van de serie zijn eindelijk afgerond. Dat na wat op z'n zachtst gezegd omschreven kan worden als een tumultueuze opnameperiode.
De serie had natuurlijk net als vrijwel alle andere producties te maken met problemen door het coronavirus. Toen de opnames eenmaal hervat waren, bleken een aantal crewleden corona te hebben en moesten de opnames stilgelegd worden. Vervolgens raakte acteur Henry Cavill geblesseerd en duurde het daardoor nog langer.

Vandaag afgerond
Makeup artist Jacqueline Rathore bevestigde op haar Instagram-account dat de opnames nu helemaal rond zijn. Daarmee hebben fans eindelijk reden om weer uit te kijken naar het tweede seizoen.

De kans is namelijk groot dat de show eind dit jaar nog te zien zal zijn. Daarmee is het tweede seizoen ruwweg twee jaar na het eerste te zien, dat namelijk debuteerde in december 2019.

Verder is de franchise natuurlijk springlevend; Netflix bestelde al een animatiefilm genaamd The Witcher: Nightmare of the Wolf over leermeester Vesemir van Geralt en The Witcher: Blood Origin over de oorsprong van Witchers.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Geralt of Rivia, Henry Cavill

Populair nieuws