'The Witcher' seizoen 2 brengt iconische schurken met zich mee

2e seizoen 'The Witcher' heeft iconische schurken

The Witcher laat hele toffe schurken zien op een stel beelden vanaf de filmset.

Jim Pedd, 28 maart 2021 om 19:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van The Witcher komt langzaam dichterbij. De productie vindt nog altijd plaats, na een hele rits verschillende tegenslagen.
Nu de opnames in volle gang zijn, en sommige castleden zelfs klaar zijn, lekken langzaamaan nieuwe setfoto's uit. Vandaag vanaf de opnamelocatie Saunton Beach in Devon, het Verenigd Koninkrijk. Nieuwe setfoto's laten zien dat er wel heel interessante slechteriken debuteren.

Tweede seizoen The Witcher
Volgens de site Redanian Intelligence is de Wild Hunt te zien in dit nieuwe seizoen. Althans: die zijn te zien op de setfoto's, lijkt het wel. Die kon je onder meer zien in de games rond de franchise, met name The Witcher 3.

Hieronder kan je de gave foto zien:Redanian Intelligence wist bij zijn eigen bronnen te bevestigen dat het echt gaat om de Wild Hunt. We zien ze in hun welbekende volledig zwarte harnas, excentrieke wapens en de skeletachtige paarden waar ze op zitten.

De scènes zijn in intieme setting opgenomen, wat betekent dat de Wild Hunt mogelijk geen grote rol krijgt in het seizoen.
Bron: redanianintelligence

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Wild Hunt

Populair nieuws