Fan stelt Mads Mikkelsen voor als Geralt of Rivia in 'The Witcher'

Fan stelt Mads Mikkelsen voor als Geralt of Rivia

The Witcher had er echt heel anders uit kunnen zien als je dit zo ziet.

Jim Pedd, 30 maart 2021 om 07:11

Acteur Henry Cavill speelt in The Witcher op overtuigende wijze de rol van Geralt of Rivia. Maar wat nou als het personage niet door Cavill, maar door Mads Mikkelsen gespeeld zou zijn?
3D-artist Wonki Cho deelde hoe de acteur er wellicht uit zou kunnen zien als hij Geralt of Rivia was geweest. En dat zorgt voor een behoorlijk mooi beeld, waaruit duidelijk blijkt dat Mikkelsen er ook goed uit zou zien als Geralt.

Geralt of Rivia
Hoewel Mads Mikkelsen niet te zien is in The Witcher, is zijn broer dat trouwens wel: Lars Mikkelsen. Die speelde in meerdere afleveringen van het eerste seizoen de rol van Stregobor. Daar krijgt Geralt of Rivia meermaals mee te maken. Via de link hieronder zie je Mads Mikkelsen als Geralt:

Mads Mikkelsen as Geralt of Rivia (by Wonki Cho) from r/witcher
Geralt of Rivia is de hoofdpersoon van The Witcher. Hij is een soort mutant die op missies gaat om monsters te verslaan. Maar hij raakt in een groter spel verzeild en moet op zoek naar het meisje Ciri.

In het tweede seizoen zal hij haar meenemen naar de plek waar hij opgeleid werd als Witcher: Kaer Morhen. Wanneer dat seizoen te zien is, weten we nog niet.
Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Geralt of Rivia, Mads Mikkelsen

Populair nieuws