Fan van 'Stranger Things'? Check dan deze series op Netflix

Stranger Things-fan? Kijk deze series op Netflix

Netflix heeft een behoorlijk groot aanbod met toffe series die we tippen als je fan bent van Stranger Things.

Jim Pedd, 4 april 2021 om 14:12

Het vierde seizoen van Netflix-hit Stranger Things laat wel erg lang op zich wachten. Recent hoorden we zelfs dat de serie voorlopig niet klaar is met de opnames van zijn nieuwe seizoen, en dat het dus nog even gaat duren.
Dat betekent dat dit een mooi moment is om eens verder te kijken. Welke andere series zijn echt aanraders op Netflix, als je van Stranger Things houdt?

From Dusk Till Dawn: Bankrovende broers vluchten richting Mexico met wraakzuchtige politiemannen en demonen op hun hielen in deze Original-horrorserie.

Diablero: Als een jong meisje wordt vermist in een grote stad, gaat een wanhopige priester samen met een demonjager en zijn team op een bovennatuurlijke missie om haar te vinden.

October Faction: Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben.

Bitten: Elena Michaels probeert zich te ontdoen van de roedel weerwolven die haar in een monster veranderden, maar haar pogingen worden verhinderd door een reeks brute moorden.

Warrior Nun: Een weesmeisje ontwaakt in een mortuarium en merkt dat ze superkrachten heeft. Ze is uitverkoren aureooldrager voor een geheime sekte van op demonen jagende nonnen.

Lees meer over: Netflix, Stranger Things, From Dusk Till Dawn, Diablero, October Faction, Bitten, Warrior nun

Populair nieuws