search

Ons nieuws van zondag 4 april 2021

'Bridgerton' vindt nieuwe hoofdpersoon
Series / Nieuws

'Bridgerton' vindt nieuwe hoofdpersoon

De serie heeft een mooie rol voor de actrice Charithra Chandran als nieuwkomer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De ontwikkelingen rond het tweede seizoen van Bridgerton gaan snel. Netflix heeft nu een nieuwe actrice gecast: Charithra Chandran mag de rol van Kate's zus Edwina spelen.

In februari werd al bekendgemaakt dat actrice Simone Ashley de rol speelt van Kate Sharma. Zij is in de boeken het liefje van Anthony Bridgerton (gespeeld door Jonathan Bailey) die dit seizoen de hoofdrol krijgt.

Het zusje gecast
In het tweede seizoen heeft Netflix dus een nieuwe actrice gevonden voor een van de hoofdrollen. De actrice Chandran zal de rol van de jongere zus van Kate spelen, Edwina. Het lijkt erop dat Anthony zich eerst tot haar aangetrokken zal voelen.

Overigens weten we ook dat acteur Rupert Young een rol krijgt in dit nieuwe seizoen. Het is nog niet duidelijk welke rol hij gaat spelen, het gaat in elk geval om een volledig nieuw personage dat dus niet uit de boeken komt.

De personages Kate en Edwina zijn voor deze televisieserie opnieuw bedacht. In de boeken heten ze Sheffield met hun achternaam; in dit nieuwe seizoen wordt hun achternaam Sharma en zijn ze van Indiase afkomst.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grey's Anatomy'-ster reageert op kritiek van fans
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-ster reageert op kritiek van fans

Actrice Ellen Pompeo kreeg het verwijt van een aantal fans dat ze spoilers gedeeld had.

Actrice Ellen Pompeo speelt al meer dan vijftien jaar de rol van Meredith Grey in de serie Grey's Anatomy. Maar niet alle fans zijn echt blij met de ster. Dat komt omdat ze van mening zijn dat zij een aflevering gespoild had.

Al sinds de serie in 2005 te zien is, speelt Pompeo de rol van Meredith Grey. Het programma heeft echt haar reis gevolgd gedurende al die jaren en een heel groot ensemble van personages laten zien.

Enige verdediging
Op Instagram zou actrice Ellen Pompeo iets verklapt hebben van het nieuwe seizoen. Daar reageerde ene Matthew Hughes helemaal niet blij op. De actrice had er zo haar eigen idee over en vertelde dat als volgt:



Het is nog altijd de vraag of de serie een nieuw seizoen krijgt. Op dit moment onderhandelt televisiezender ABC nog met de actrice en met de showrunner. Zolang er niets zeker is, werkt men aan dit zeventiende seizoen alsof dit het laatste zou kunnen zijn.

Grey's Anatomy is in Nederland te streamen via Amazon Prime Video. Elke donderdag is in de Verenigde Staten een nieuwe aflevering te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Umbrella Academy' seizoen 3 is beter dan ooit
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' seizoen 3 is beter dan ooit

Het nieuwe seizoen zou de fans echt heel erg moeten bekoren volgens Tom Hopper.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van de Netflix-serie The Umbrella Academy is volop in de maak. Cast en crew zijn er volop mee bezig.

Mooi is bijvoorbeeld dat er de afgelopen weken beelden naar buiten gebracht werden waarop we een aantal castleden zagen. Zo werd de Sparrow Academy in vol ornaat onthuld.

Flink hypen
Acteur Tom Hopper, die de rol van Luther Hargreeves speelt, vertelde tegenover Collider dat het seizoen beter dan ooit wordt. Hij kijkt er heel erg naar uit dat wij als kijkers naar het nieuwe seizoen kunnen kijken.

"De scenario's zijn zo goed, dit derde seizoen, en dat maakt het zo tof om te maken," aldus de acteur. "Ik voel mij echt geprivilegieerd om dit te mogen maken. Het fijne is dat we ons allemaal ook heel erg op ons gemak voelen bij elkaar. We hebben dezelfde crew, die is grotendeels gelijk gebleven."

De personages ontwikkelen zich ook meer dan ooit. "Dat komt vooral omdat we nu echt heel goed weten wie we spelen. Dus als een familie denk ik dat we ons op een mooie en goede plek bevinden. Als je ons zou vergelijken met een sportteam, dan zijn we nu echt goed op elkaar ingespeeld."

Het is nog niet zeker wanneer het derde seizoen te zien zal zijn, al gaan we ervan uit dat dit in de loop van dit jaar het geval zal zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Star Wars'-personages keren terug in 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Featured

Deze 'Star Wars'-personages keren terug in 'Obi-Wan Kenobi'

Star Wars brengt in elk geval vier oude bekenden terug voor de serie van Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De cast van Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi is onthuld. Daarin zitten een aantal terugkerende personages en over hen vertellen we je in deze special.

De serie van Disney+ speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: Revenge of the Sith af. En we krijgen te zien wat er met Obi-Wan gebeurd is in de tijd dat hij in ballingschap op Tatooine leefde. Nieuw zijn onder meer Kumail Nanjiani, Sung Kang, Indira Varma en Moses Ingram, maar er zijn ook wat bekenden.

Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi keert natuurlijk terug. Hij dook onder op Tatooine, waar hij in ballingschap ging na de val van de Jedi. Dat nadat hij eerder Anakin Skywalker verslagen had.

Hayden Christensen als Darth Vader
Deze acteur speelde de rol van Anakin Skywalker, maar is in deze tijd de echt duistere Darth Vader. De acteur mag de rol weer spelen en zal hopelijk een paar mooie momenten met Obi-Wan Kenobi, zijn voormalig leermeester, hebben.

Joel Edgerton als Owen Lars
Aan het einde van de prequels zagen we hoe Obi-Wan Kenobi de baby Luke Skywalker naar het huis van Lars bracht. Daar werd Luke opgevoed door zijn oom en zijn tante. In A New Hope zien we hen sneuvelen, na een aanval van Stormtroopers.

Bonnie Piesse als Beru Lars
Beru Whitesun Lars is natuurlijk ook te zien. Zij zal hetzelfde grimmige lot hebben als Owen, maar haar kennen we nauwelijks in de franchise. Wel weten we dat ze vriendelijker is voor haar adoptief kind dan Owen dat was.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings': Deze gebeurtenissen hopen we te zien
Series / Featured

'Lord of the Rings': Deze gebeurtenissen hopen we te zien

De serie van Amazon Prime Video speelt zich in een gaaf tijdperk vol mooie gebeurtenissen af.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon Prime Video werkt hard aan een serie die zich afspeelt in Midden-Aarde, de wereld van J.R.R. Tolkien. De serie speelt zich af in de Tweede Era, en dat betekent dat er een aantal heel gave en interessante gebeurtenissen plaats kunnen vinden.

Precies over die zaken vertellen we je in dit artikel. Je vindt hieronder een aantal van die gebeurtenissen.

Eerst het verhaal
Maar voordat we van start gaan, beginnen we met een synopsis van de serie. Die gaf Amazon enige tijd geleden vrij.

De dramaserie speelt zich duizenden jaren voor The Hobbit en The Lord of the Rings af. De serie speelt zich "af in een era waarin grote krachten opkomen, koninkrijken opkomen tot glorie en ten val komen, onwaarschijnlijke helden op de proef gesteld worden, hoop aan een flinterdun draadje hing en de grootste schurk van Tolkien de wereld in duisternis dreigde onder te dompelen."

De Lord of the Rings-serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een ensemble van bekende en minder bekende personages. Van de duistere krochten van de mIsty Mountains, reist de serie ook naar de prachtige bossen en de Elfenhoofdstad Lindon, het adembenemende koninkrijk Númenor en uithoeken van de kaart.

De bouw van Barad-dûr
Aangezien Sauron de grote schurk is van de Tweede Era, zullen we vermoedelijk zien hoe de schurk zijn fort Barad-dûr bouwt. Dat is het fort in Mordor, waar we het oog van Sauron boven zien zweven in de Lord of the Rings-films.

Het maken van de Rings of Power
In de Tweede Era zien we ook hoe de Rings of Power gemaakt worden. Sauron vermomt zich daarvoor als Annatar, de Lord of Gifts en werd bevriend met de elfensmeden van Eregion. Hij leerde hun leider, Celebrimbor, de machtige ringen te smeden en ging terug naar Mordor om daar zijn ene Ring te maken.

Oorsprong van de Nazgûl
Sauron gaf negen van de ringen aan een aantal van de bekendste mensen in Midden-Aarde. Daarmee kon hij hen corrumperen, en veranderden ze in de Nazgûl. Die heb je al gezien in de films van Peter Jackson als de gemaskerde ruiters die op Frodo jagen.

Leven in Khazad-dûm
De synopsis refereert ook naar de diepten van de Misty Mountains, waarmee vermoedelijk gerefereerd wordt naar Khazad-dûm. Dat koninkrijk leefde enorm in de Tweede Era, als thuis van de Dwergen.

Gil-galad en Lindon
De synopsis noemt ook Lindon, het koninkrijk dat opgericht is door koning Gil-galad. Daar woonden rond die tijd een aantal beroemde elfen, waaronder Elrond en Galadriel. Je kent de locatie misschien ook al enigszins als de plek waar de Grey Havens liggen.

De opkomst en val van Númenor
Vermoedelijk zullen we ook zien hoe Númenor, een eiland dat gegeven is door de Valar aan de mensen. Maar nadat mensen hun loyaliteit veranderden naar Morgoth, kwam het ten val. Waarschijnlijk gaan we dit ook zien.

Oorlog van de Last Alliance
De Last Alliance was een grote groep elfen, dwergen en mensen die tegen Sauron en zijn grote legers vochten in een poging hem te verslaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Stranger Things'? Check dan deze series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'Stranger Things'? Check dan deze series op Netflix

Netflix heeft een behoorlijk groot aanbod met toffe series die we tippen als je fan bent van Stranger Things.

Het vierde seizoen van Netflix-hit Stranger Things laat wel erg lang op zich wachten. Recent hoorden we zelfs dat de serie voorlopig niet klaar is met de opnames van zijn nieuwe seizoen, en dat het dus nog even gaat duren.

Dat betekent dat dit een mooi moment is om eens verder te kijken. Welke andere series zijn echt aanraders op Netflix, als je van Stranger Things houdt?

From Dusk Till Dawn: Bankrovende broers vluchten richting Mexico met wraakzuchtige politiemannen en demonen op hun hielen in deze Original-horrorserie.

Diablero: Als een jong meisje wordt vermist in een grote stad, gaat een wanhopige priester samen met een demonjager en zijn team op een bovennatuurlijke missie om haar te vinden.

October Faction: Dit familiedrama wordt echt monsterlijk als ouders Fred en Deloris jagen op het bovennatuurlijke en de tweeling Viv en Geoff hun eigen vreemde geheimen hebben.

Bitten: Elena Michaels probeert zich te ontdoen van de roedel weerwolven die haar in een monster veranderden, maar haar pogingen worden verhinderd door een reeks brute moorden.

Warrior Nun: Een weesmeisje ontwaakt in een mortuarium en merkt dat ze superkrachten heeft. Ze is uitverkoren aureooldrager voor een geheime sekte van op demonen jagende nonnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde 2 nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde 2 nieuwe series toe

Check hier de nieuwe content die verschenen is op Amazon Prime Video afgelopen week.

Het blijft rustig als het aankomt op series op Amazon Prime Video. Deze week werden er slechts twee nieuwe series toegevoegd.

Het gaat allereerst weer om een nieuwe aflevering en daarnaast om een aparte realityserie. We zetten ze voor je op een rij.

Invincible (S01E04):
Dit zijn twee eerste keren voor Mark: zijn eerste date en zijn eerste reis naar een andere planeet. Tegelijkertijd halen Nolan en Debbie hun eerste vakantie samen op.

LOL - Chi Ride è Fuori:
In het eerste seizoen van LOL strijden 10 comedians - Caterina Guzzanti, Frank Matano, Elio, Lillo, Katia Follesa, Angelo Pintus, Ciro en Fru van The Jackal, Michela Giraud en Luca Ravenna - zes uur achter elkaar om zelf niet te lachen en hun tegenstanders aan het lachen te maken. Wie het einde haalt, wint €100.000 om aan een goed doel te schenken. Fedez presenteert dit samen met Mara Maionchi.

Ben je benieuwd welke series je in april kan verwachten op Prime Video? Check dan hier ons overzicht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoeveel afleveringen krijgt 'Lucifer' seizoen 6?
Series / Nieuws

Hoeveel afleveringen krijgt 'Lucifer' seizoen 6?

Fans van de serie hebben nog aardig wat om naar uit te kijken.

Joe Henderson, co-showrunner van Lucifer, heeft bevestigd dat het zesde en laatste seizoen van Lucifer 10 afleveringen bevat.

Tom Ellis speelt in de serie de rol van de charmante, doch duivelse Lucifer Morningstar, die de hel verlaat om als adviseur voor de LAPD te werken. Daar werkt hij samen met rechercheur Chloe Decker (Lauren German).

Veel om naar uit te kijken
Henderson bevestigde het nieuws tijdens een interview met wordballoon. De 10 afleveringen voor het zesde seizoen zijn er minder dan het vijfde seizoen, maar hetzelfde aantal als seizoen 4.

Het gebeurt niet vaak dat een serie die eigenlijk werd geschrapt een onverwacht extra seizoen krijgt. Het team achter Lucifer doet er dan ook alles aan om er met elke nieuwe aflevering voor te zorgen dat de serie een mooi einde krijgt.

Het zesde seizoen verschijnt later dit jaar op Netflix, maar eerst wordt vanaf 28 mei nog het tweede deel van seizoen 5 beschikbaar gesteld via de streamingdienst.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de 5 belangrijkste onthullingen uit 'The Falcon and the Winter Soldier'
Series / Featured

Dit zijn de 5 belangrijkste onthullingen uit 'The Falcon and the Winter Soldier'

The Falcon and the Winter Soldier onthulde weer heel wat nieuwe zaken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Falcon and the Winter Soldier is toe aan zijn derde aflevering. De serie is daarmee halverwege en is daarmee al toe aan het opbouwen richting het eindspel.

Vandaag zetten we de vijf belangrijkste onthullingen van de nieuwe aflevering voor je op een rij.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

1. Baron Zemo:
Aflevering 3 begint met Baron Zemo in de cel. Maar hij weet Bucky en Falcon er enorm snel van te overtuigen dat het een goed plan is om hem te bevrijden. Hij neemt hen vervolgens mee naar de mysterieuze eilandnatie Madripoor, die we kennen uit de X-Men comics.

2. Sharon Carter:
Sharon Carter begon als het mogelijke liefje voor Steve Rogers. Maar het personage kreeg uiterst weinig aandacht en kwam daardoor niet tot bloei. Nu blijkt dat ze sinds Captain America: Civil War op de vlucht is en leeft in de criminaliteit.

3. Superserum:
We ontmoeten in deze aflevering Wilfred Nagle. Hij werd ooit ingehuurd door HYDRA om het superserum waar Captain America zijn krachten aan dankte na te maken. Daarvoor gebruikte hij het bloed van Isaiah Bradley, die we de vorige aflevering leerden kennen. Vervolgens werkte Nagle voor de CIA, maar door de Blip kon hijzelf zijn werk niet afmaken. Dat gebeurde door de Power Broker.

4. Karli Morgenthau:
Maar bijzonder genoeg was het Karli Morgenthau die erin slaagde om alle serums te stelen. Daardoor hebben zij en haar Flag Smashers nu superkrachten. Zij zijn op de vlucht, met een nog niet helemaal scherp plan.

5. Wakanda is terug!:
Tot slot zien we een oude bekende terug: Ayo uit de film Black Panther. Zij zit in de Dora Milaje, die als taak heeft de koning van het fictieve land Wakanda te beschermen. Ayo blijkt op zoek naar Zemo voor het doden van haar koning.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 enorm grote series die je op Netflix kunt verwachten
Series / Featured

3 enorm grote series die je op Netflix kunt verwachten

Er komt dit jaar heel veel actie naar de grootste streamingdienst van de wereld.

Hieronder tips voor drie aankomende serie die je binnenkort gewoon op Netflix vindt. Gewoon eens kijken tegen die tijd, als je dat nog niet hebt gedaan!

The Witcher | Bing nu! | Seizoen 2 | 2021

Omdat Geralt of Rivia ervan overtuigd is dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden, brengt hij prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.



Shadow and Bone | Bing nu! | Seizoen 1 | 23 april 2021

Deze boekverfilming vertelt het verhaal van de tiener Alina Starkov. Ze is een weeskind dat opgroeit in het koninkrijk Ravka met haar beste vriend Malyen Oretsev. Als ze onderdeel worden van het leger van Ravka worden ze op een missie worden gestuurd naar de Unsea. Dit is een scheur in de realiteit van waaruit monsters komen naar Ravka.



Jupiter's Legacy | Bing nu! | Seizoen 1 | 7 mei 2021

Deze verfilming van de comics van Mark Millar gaat over een superheldenfamilie die niet normaal functioneert. Je ziet onder meer de krachtige superheld Utopian en zijn vrouw Grace die samen decennialang hun kinderen hebben verwaarloosd tijdens het redden van de wereld. Als de kinderen zelf óók superkrachten blijken te hebben wordt de puinzooi alleen maar groter.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ cancelt zijn eerste originele serie
Series / Nieuws

Disney+ cancelt zijn eerste originele serie

The Right Stuff keert niet terug op de nog jonge streamingdienst.

Oktober verleden jaar verscheen op Disney+ de historische dramaserie The Right Stuff, gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Tom Wolfe en de verfilming die in 1983 verscheen. Een vervolg gaat er niet komen volgens Deadline.

De acht afleveringen met namen als Patrick J. Adams, Jake McDorman en Colin O'Donoghue werden wisselend ontvangen en Deadline meldt dat er wel de intentie was om verder te gaan, maar dat Disney+ en Warner Bros. Television er niet uit zijn gekomen om gezamenlijk verder te gaan.

Disney+ wilde volgens Deadline liever een tweede seizoen met een compleet nieuwe cast en een andere missie. Warner Bros. kon zich niet in de plannen vinden.

The Right Stuff mogelijk verder op andere zender
Warner Bros. Television kijkt nu of het avontuur over 's werelds bekendste ruimteprogramma verder kan gaan op een andere zender. Daarbij zou Warner Bros. kunnen uitkomen bij TNT of HBO Max. Het tweede seizoen zou al half in de steigers staan.

Het complete eerste seizoen vind je op Disney+ en hieronder kun je kijken naar de trailer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.