Dit zijn de 5 belangrijkste onthullingen uit 'The Falcon and the Winter Soldier'

5 onthullingen The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier onthulde weer heel wat nieuwe zaken.

Jim Pedd, 4 april 2021 om 11:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Falcon and the Winter Soldier is toe aan zijn derde aflevering. De serie is daarmee halverwege en is daarmee al toe aan het opbouwen richting het eindspel.
Vandaag zetten we de vijf belangrijkste onthullingen van de nieuwe aflevering voor je op een rij.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

1. Baron Zemo:
Aflevering 3 begint met Baron Zemo in de cel. Maar hij weet Bucky en Falcon er enorm snel van te overtuigen dat het een goed plan is om hem te bevrijden. Hij neemt hen vervolgens mee naar de mysterieuze eilandnatie Madripoor, die we kennen uit de X-Men comics.

2. Sharon Carter:
Sharon Carter begon als het mogelijke liefje voor Steve Rogers. Maar het personage kreeg uiterst weinig aandacht en kwam daardoor niet tot bloei. Nu blijkt dat ze sinds Captain America: Civil War op de vlucht is en leeft in de criminaliteit.

3. Superserum:
We ontmoeten in deze aflevering Wilfred Nagle. Hij werd ooit ingehuurd door HYDRA om het superserum waar Captain America zijn krachten aan dankte na te maken. Daarvoor gebruikte hij het bloed van Isaiah Bradley, die we de vorige aflevering leerden kennen. Vervolgens werkte Nagle voor de CIA, maar door de Blip kon hijzelf zijn werk niet afmaken. Dat gebeurde door de Power Broker.

4. Karli Morgenthau:
Maar bijzonder genoeg was het Karli Morgenthau die erin slaagde om alle serums te stelen. Daardoor hebben zij en haar Flag Smashers nu superkrachten. Zij zijn op de vlucht, met een nog niet helemaal scherp plan.

5. Wakanda is terug!:
Tot slot zien we een oude bekende terug: Ayo uit de film Black Panther. Zij zit in de Dora Milaje, die als taak heeft de koning van het fictieve land Wakanda te beschermen. Ayo blijkt op zoek naar Zemo voor het doden van haar koning.
Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Baron Zemo, MCU, Marvel Studios, Disney Plus

Populair nieuws