search
Derde aflevering 'Falcon and the Winter Soldier' wordt een lange zit!
Series / Nieuws

Derde aflevering 'Falcon and the Winter Soldier' wordt een lange zit!

De nieuwe aflevering belooft er een propvol gave momenten te worden.

Net als bij WandaVision het geval was, lijken de afleveringen van The Falcon and the Winter Soldier langer te worden naarmate het seizoen vordert.

Volgens een lek op Reddit zou de derde aflevering, die vanaf vrijdag te streamen is via Disney+, 54 minuten moeten duren. Het lek komt van Redditor u/Plenty_echidna_545, die eerder ook al de speelduur van de WandaVision (correct) onthulde voordat ze te zien waren.

Deze Reddit-gebruiker onthulde ook dat Zemo daadwerkelijk te zien zal zijn in de nieuwe aflevering, nadat hier aan het einde van de tweede aflevering al flink naar werd gehint.

Zemo centraal
Scenarist Malcolm Spellman onthulde eerder al dat we gaan zien hoe Zemo is geworden wie hij is in The Falcon and the Winter Soldier:

"Het wordt allemaal onthuld. We hebben verschillende versies geprobeerd om uit te leggen wie Zemo is, wat hij in het verleden heeft gedaan en waar zijn masker vandaan komt. En dat heeft allemaal te maken met een man wiens land, stad en familie werd vernietigd door superhelden die hij als vijanden ziet.Zemo denkt dat hij een held is in deze serie. En dat is allemaal heel persoonlijk voor hem. En Daniel Brühl, die Zemo speelt, steelt alle scenes waar hij in zit. Hij is fantastisch."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen