search
'The Batman'-maker mag zijn passieproject maken
Series / Nieuws

'The Batman'-maker mag zijn passieproject maken

Er komt een heel nieuwe serie van zijn hand: Ordinary Joe, waar hij erg blij van wordt.

Regisseur Matt Reeves heeft het echt ontzettend druk. Niet alleen is hij bezig met het afronden van The Batman waarin Robert Pattinson debuteert als de nieuwe Bruce Wayne, ook werkt hij aan een televisieserie.

De serie heet Ordinary Joe en heeft een seizoensbestelling gekregen van NBC. De bedoeling is dat de serie onder meer geproduceerd wordt door 20th Century Fox Television en Universal Television. Volgens NBCUniversal-baas Lisa Katz is het een passieproject voor Matt Reeves.

Passieproject maken
"Ik weet nog hoe Matt Reeves zijn passieproject met ons deelde toen ik nog werkte bij Twentieth. Russel en Garret schreven zo'n meeslepend en emotioneel script, dat echt goed overgebracht is van de pagina naar het scherm," aldus Katz.

"We houden ervan hoe Ordinary Joe ons de universele vraag van 'wat als' laat stellen via een ongelofelijke cast aan personages en meeslepende verhaallijnen." De pilot is geschreven door Russel Friend en Garrett Lerner.

We zien drie parallelle levens van de hoofdpersoon, die op meerdere manieren had kunnen kiezen als het aankomt op een cruciaal moment. Het laat zien wat er allemaal veranderen kan bij het maken van bepaalde keuzes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen