Iconische serie 'Law & Order: Special Victims Unit' bereikt een bijzondere mijlpaal [Dvd]

Iconische serie 'Law & Order Special Victims Unit'

Law & Order: Special Victims Unit is de langstlopende, gescripte live-action tv-reeks aller tijden.

Bram de Groot, 3 april 2021 10:35

Law & Order: Special Victims Unit is misschien wel de bekendste politieserie die er is. Het 22e seizoen wordt al uitgezonden en op 1 april startte ook de spin-off Law & Order: Organized Crime met Christopher Meloni als Elliot Stabler, uiteraard hét gezicht in de eerste reeks seizoenen van S.V.U.
Met het seizoen 21 van Law & Order: Special Victims Unit bereikt de legendarische, met talloze Emmy Awards bekroonde producer Dick Wolf een historische mijlpaal: Special Victims Unit is nu de langstlopende, gescripte live-action tv-reeks aller tijden.Serie: Law & Order: Special Victims Unit - Seizoen 21 | Aantal discs 5 x Dvd | Afleveringen: 20 x ca. 50 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands | EAN: 5053083227098 | Release: februari 2021 | Met dank aan: Warner Bros. Home Entertainment

De schijven van deze uitgave van Law & Order: Special Victims Unit zitten vastgeklikt in een zwarte Dvd-keepcase. De voorkant laat Mariska Hargitay's commissaris Olivia Benson zien en de achterkant voorspelt een uitgave zonder extra's.

Met alweer 21 seizoenen is dit uiteraard een serie voor de ware fan van de show. De verzamelaar zal dan ook blij zijn dat de politieserie nog altijd in Nederland op schijf verschijnt. Misschien zijn er mensen die liever een High Definition-uitgave hadden gezien aangezien het beeld van een middelmatige kwaliteit is.

De uitgave is verder erg basic en voorzien van de twintig afleveringen. Extra's zijn niet gevonden, maar dat neemt niet weg dat we te maken hebben met een historische uitgave. Niet voor niets staat op de cover vermeld dat het de langstlopende primetime tv-serie is.


De iconische commissaris Olivia Benson (Mariska Hargitay) voert een eliteteam aan dat bestaat uit Sgt. Odafin “Fin” Tutuola (Ice T), Det. Amanda Rollins (Kelli Giddish), Assistent OvJ Dominick “Sonny” Carisi (Peter Scanavino) en nieuwkomer Jamie Gray Hyder als Agente Katriona “Kat” Azar Tamin.Lees meer over: Law and Order, Special Victims Unit, Organized Crime, Mariska Hargitay, Ice T

Informatie over de serie: Law & Order: Special Victims Unit

Populair nieuws