'The Witcher' seizoen 2 vindt veel nieuwe castleden

The Witcher seizoen 2 vindt veel nieuwe castleden

Er is een hele rits nieuwe castleden toegevoegd aan The Witcher seizoen 2.

Jim Pedd, 3 april 2021 om 12:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De laatste paar weken kregen we heel wat bemoedigend nieuws rond The Witcher van Netflix. Vandaag kunnen we een hele rits personages toevoegen aan het rijtje.
Op 1 april werden de opnames van het tweede seizoen eindelijk afgerond. De komende tijd gaat men aan de slag met de editing en visuele effecten. Daarom zal het een tijdje stil zijn, tot Netflix natuurlijk begint met teasen van de nieuwe reeks. Voordien hebben we nieuwe castleden.

Nieuwe personages
We zetten hieronder op een rij wie er allemaal nieuw gecast zijn.

Eredin (Sam Hazeldine): Hij is de leider van de Red Riders, die in de boeken de fysieke manifestatie van de mythologische Wild Hunt zijn.

Lara Dorren (Niamh McCormack): Zij is een elf en tovenares die verliefd wordt op de machtige menselijke tovenaar Cregennan of Lod. Haar verhaal is erg tragisch en ze is in de franchise een voorouder van Ciri. Via haar bloed worden een aantal cruciale gebeurtenissen in de serie in gang gezet.

Ithlinne (Anne Firbank): Een beroemd elf-orakel dat een reeks belangrijke gebeurtenissen voorspelde. Denk daarbij aan de oorlogen met Nilfgaard, de heksenjacht en verschillende plagen. Haar beroemdste voorspelling is die van een catastrofe in het klimaat waardoor het Continent onder gletsjers komt te liggen.

Jarre (Joseph Payne): Hij is een jonge en intelligente volgeling van Mother Nenneke in de Temple of melitele in Ellander. Daar raakt hij bevriend met Ciri.

King Vizimir (Ed Birch): Vizimir is een van de machtigste monarchen van het noorden. Hoewel hij een slim en uitgekiend politicus is, lijkt het erop dat zijn adviseurs Sigismund Dijkstra en Philippa Eilhart de echte macht in handen hebben.

Voleth Meir (Ania Marson): Een demon die over het land reist en het voorzien heeft op de duistere verlangens van mensen.

Aylne (Emily Byrt): Ze zou een sekswerker zijn die zich bij een gevaarlijke groep schurken voegt.
Bron: redanianintelligence

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Cast

Populair nieuws