Laatste seizoen 'Supergirl' wordt echt speciaal

Laatste seizoen 'Supergirl' wordt echt speciaal

Dat vertelt een van de showrunners van Supergirl, over het laatste seizoen.

Jim Pedd, 5 april 2021 om 13:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het laatste seizoen van Supergirl is van start gegaan met de aflevering Rebirth. En hoewel de aflevering begint met het einde van Supergirl in het Arrowverse van The CW, heeft de serie nog heel wat te gaan.
Volgens een van de showrunners, Jessica Queller, omvat het nieuwe seizoen heel wat "betekenisvolle" elementen. Dat vertelt ze tijdens een interview, waarin ze ook vertelde dat de serie in zijn zesde seizoen kijkt naar verhalen over inclusie en diversiteit.

Bevredigend seizoen
"Er zitten zoveel speciale zaken aan dit seizoen," begon Queller. "Ik zou zo tien minuten kunnen vertellen over een aantal van de dingen die wij zo belangrijk vinden. Maar ik kan je beloven dat dit seizoen allemaal verhalen bevat met zaken die wij zo belangrijk en betekenisvol vinden."

Dat leidt tot verhalen die gaan over "sociale rechtvaardigheid, zoals de Black Lives Matter-beweging en ook de gebeurtenissen van de afgelopen zomer komen voorbij". Zodoende kan je ook elementen verwachten die te maken hebben met "inclusie en gelijkheid".

Het laatste seizoen zal Kara Zor-El in elk geval op een andere plek laten zien dan waar we haar tot dusverre gezien hebben. Dat belooft wat!
Bron: ComicBook

Lees meer over: Supergirl, The CW, Arrowverse, Jessica Queller

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws