search
'Supergirl'-ster over het einde van de serie
Series / Nieuws

'Supergirl'-ster over het einde van de serie

Heeft actrice Melissa Benoist spijt van het einde of vindt ze het toch helemaal top?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zesde en laatste seizoen van Supergirl kan beginnen. Het is het laatste hoofdstuk in het verhaal van Kara Danvers, en wat actrice Melissa Benoist, is het mooi.

In een interview met Entertainment Weekly vertelde de actrice dat ze het gevoel heeft dat het einde van de serie en ook het verhaal van haar personage goed is. Ze voelt zich er althans goed bij.

Goed einde
"Ze pitchte het voor mij, omdat ze wilden weten of ik input had voor het einde van Kara," aldus Benoist. "Ik had maar een verzoek en het was iets waar zij niet over nagedacht hadden. Maar ze pitchten het einde voor mij en ik vind het prachtig. Het is een geweldig einde en ik voel mij er goed over."

Benoist vond dit ook het goede moment om het verhaal van Kara af te ronden. Dat was er een met heel wat verandering, waaronder ook van televisiezenders. De serie begon immers op CBS en ging daarna over naar The CW.

"Ik denk dat we allemaal wel tot die conclusie kwamen. Maar we zijn enorm trots op alles wat we hebben bereikt de afgelopen vijf of zes jaar," aldus de actrice. "Het was zo'n grote reis: van het veranderen van netwerk tot de stad waarin we opnamen en de avonden waarop we uitzonden. We hebben zoveel meegemaakt met deze serie. Op creatief vlak konden we denk ik een stapje terug doen en zeggen: we zijn echt trots op alles wat we bereikt hebben."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen