'Supergirl' seizoen 6 wordt gevaarlijk voor Kara

'Supergirl' seizoen 6 wordt gevaarlijk voor Kara

Kara Zor-El staat heel wat grote uitdagingen te achten in het nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 3 april 2021 om 14:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Supergirl is weer van start. De serie is begonnen met uitzenden van zijn zesde seizoen, waarin we de laatste avonturen van Kara Zor-El zullen zien.
Het is nu de eerste aflevering te zien was, al duidelijk dat de makers van plan zijn om de serie met een grote knaller te laten eindigen. Kara is ook echt in gevaar, beloven de showrunners.

Gevaarlijke situaties
Showrunners Robert Rovner en Jessica Queller vertellen tijdens een interview met TVLine over het verhaal van het laatste seizoen. Het blijkt dat Kara onder meer grote obstakels in de Phantom Zone moet overwinnen.

Rover: "Een van de dingen die de Phantoms doen, is het wegnemen van het gevoel van hoop dat mensen hebben. Ze vervangen dat door nachtmerries. Dit seizoen zullen we zien hoe Kara hoop moet vinden in een ogenschijnlijk hopeloze situatie, en dat geldt ook voor de mensen in National City. Haar vrienden en haar familie proberen haar koste wat het kost te redden."

Volgens Queller is het daarmee een reflectie van de coronapandemie. Zij vertelde dat "de isolatie met je eigen gedachten en angsten" een grote rol heeft.
Bron: TVLine

Lees meer over: Supergirl, Melissa Benoist, The CW, Arrwoverse, Robert Rovner, Jessica Queller

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws