'Titans'-setfoto teaset een interessante ontwikkeling voor het derde seizoen

Titans-foto teaset een interessante ontwikkeling

Het ziet ernaar uit dat Titans dit derde seizoen de stad Gotham gaat verlaten.

Jim Pedd, 6 april 2021 om 11:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het derde seizoen van Titans zijn begonnen. Dankzij acteur Curran Walters, die de rol van Jason Todd speelt, hebben we weer een nieuwe blik op het langverwachte aankomende seizoen.
De acteur deelde op zijn Instagram-pagina een foto van een bord waarop staat You are now leaving Gotham. Hieronder kan je het beeld zien:We weten nog niet zo heel veel over het derde seizoen van Titans. Showrunner Gary Walker beloofde in het verleden wel dat dit een veel optimistischer seizoen wordt dan de vorige twee reeksen. Tegelijk zal de serie wel het harde 'randje' houden van voorgaande seizoenen.

"Dat is hoe dit seizoen van de rest gaat verschillen. Het eindigt ermee dat zij uitvogelen hoe ze als team moeten opereren. Het eindigt optimistisch. En volgens mij heeft de wereld waarin we leven dat nu ook nodig," aldus Walker.

"De manier waarop de Titans soms zijn, zo zijn wij ook wel eens. Dat we onszelf wel voor ons hoofd kunnen slaan vanwege zonden uit het verleden. het is fijn om bevrijd te zijn."

Wanneer het nieuwe seizoen precies te zien is weten we niet, al gaan we uit van een release ergens dit jaar.
Lees meer over: Titans, HBO Max, Jason Todd, Curran Walters

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws