'Titans' seizoen 3 wordt verreweg het beste tot nu toe

'Titans' seizoen 3 wordt verreweg het beste

Het kan niet beter dan het derde seizoen van Titans, laat een van de castleden weten.

Jim Pedd, 17 maart 2021 om 10:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De afgelopen jaren heeft Titans een interessante versie laten zien van het iconische team van DC Comics. Nu gaat de serie van DC Universe naar HBO Max en ziet het ernaar uit dat het derde seizoen enorm groots wordt.
In een recent interview met Collider stookte acteur Alan Ritchson, die de rol van Hank Hall a.k.a. Hawk speelt, de fans nog een beetje verder op. Hij wees erop dat het derde seizoen nog wat "excellenter" gaat voelen.

Geweldig seizoen
"Het is het beste seizoen ooit en daarbij overdrijf ik niet," aldus Ritchson. "Sommige series zijn echt heel grootschalig en dit is er echt een van. Het heeft een grote cast, en een grote bron."

"Er zijn echt een miljoen manieren om dit verhaal te vertellen. En soms heb je een of twee seizoenen nodig om uit te vogelen wat je het beste kan doen. Ze hebben echt goed werk geleverd. Alle seizoenen zijn goed, maar dit seizoen is echt excellent omdat iedereen nu precies weet waar we op willen focussen en hoe we het verhaal willen vertellen."

Dat belooft dus wat voor het derde seizoen, dat eindelijk van Jason Todd de Red Hood maakt, Blackfire zal laten debuteren en nieuwe personages als Tim Drake, Barbara Gordon en Jonathan Crane met zich meebrengt.
Bron: CB

Lees meer over: Titans, DC Comics, HBO Max, Alan Ritchson

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws