search

Ons nieuws van dinsdag 6 april 2021

Netflix onthult eerste poster 'Jupiter's Legacy'
Series / Posters

Netflix onthult eerste poster 'Jupiter's Legacy'

Vermoedelijk een bloederig nieuw project rond superhelden dat straks op Netflix verschijnt.

Netflix komt snel met de eerste trailer van Jupiter's Legacy. Voordat het zover is, hebben we nu alvast de eerste echte poster voor de serie.

Op de poster zien we de vier hoofdpersonen in de superfamilie staan. Je ziet dus Josh Duhamel als Sheldon Sampsons, a.k.a. The Utopian, Leslie Bibb als zijn echtgenote Grace / Lady Liberty, Elena Kampouris als dochter Chloe en Andrew Horton als zoon Brandon.

Niet heel gelukkig
Echt gelukkig ziet het gezin er niet uit, zoals wel blijkt uit deze poster:



Jupiter's Legacy wordt de eerste serie die Netflix en Mark Millar samen maken op basis van een van de vele comics van Millar. De serie speelt zich over meerdere decennia af en kijkt naar de complexe dynamiek van familie, macht en loyaliteit. Na een eeuw waarin ze de mensheid veilig hebben gehouden, moeten de kinderen van 's werelds eerste superhelden het overnemen. Maar dat gaat zeker niet makkelijk.

Millar vertelde over de serie: "We vragen ons heel erg af wat er gebeurt als superhelden uit hun cyclus van herhaling stappen. Dat is echt het beginpunt, en dan draait iedereen natuurlijk helemaal door. Stel je The Incredibles voor, maar dan met kinderen die zo uit een nachtmerrie kunnen komen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
10 jaar 'Game of Thrones': Gewoon nog een keer kijken?
Series / Video/clip/featurette

10 jaar 'Game of Thrones': Gewoon nog een keer kijken?

The Iron Anniversary voor een van de grootste series ooit gemaakt.

Er wordt gewerkt aan vele spin-offs van Game of Thrones en naar de release van de eerste House of the Dragon zullen veel mensen uitkijken. Maar kunnen die series het ondertussen tien jaar geleden gestarte origineel evenaren?

Dat weten we uiteraard pas over een aantal jaar. Nu is het eerst tijd voor de "Iron Anniversary" van de HBO-serie die zich nog steeds kan rekenen tot de meest besproken series. Hieronder zie je een promo voor het jubileum.

Iron Anniversary van Game of Thrones
Op 17 april 2011 startte Game of Thrones met de aflevering "Winter Is Coming" geregisseerd door Tim Van Patten en geschreven door David Benioff & D. B. Weiss. Het was de start van iets groots: 8 seizoenen vol politiek, actie, liefde en draken.

De serie werd per seizoen steeds beter bekeken, met 2,2 miljoen kijkers tijdens de eerste aflevering tot het serierecord met 13,6 miljoen kijkers voor de 73e en laatste aflevering "The Iron Throne".

Onderstaande beelden doen alweer denken aan een zoveelste re-run. In Nederland vind je Game of Thrones op Ziggo Movies & Series XL




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer: Loki is terug in zijn eigen Marvel-serie op Disney+
Series / Trailer

Trailer: Loki is terug in zijn eigen Marvel-serie op Disney+

Grote onthullingen in de volledige trailer voor de derde Disney+/Marvel-serie.

Eind 2020 verschenen de eerste beelden uit de serie Loki van Marvel Studios en Disney+. Daarin zien we hoe het verder gaat met de Loki uit The Avengers nadat hij weet te ontsnappen met de Tesseract. Nu hebben we een compleet nieuwe trailer.

In de beelden zien we niet alleen Tom Hiddleston als zijn geliefde personage. Ook duiken onder meer Owen Wilson en Gugu Mbatha-Raw op als respectievelijk Mobius M. Mobius en Judge Renslayer. Allebei zijn ze leden van de Time Variance Authority (TVA).

Gloednieuwe trailer Loki
Hieronder zie je de nieuwe trailer voor Loki waarin actrice Wunmi Mosaku wordt geïntroduceerd als Hunter B-15. Andere meer belangrijke rollen zijn voor Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Sasha Lane en Erika Coleman.

Op dit moment zendt Disney+ nog The Falcon and the Winter Soldier uit. Deze serie is eind april afgerond. Dan moeten we ruim een maand wachten tot Loki. De eerste aflevering verschijnt op 11 juni online.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doom Patrol': nog zo'n gave superheldenserie [Dvd]
Series / Blu-ray Review

'Doom Patrol': nog zo'n gave superheldenserie [Dvd]

Doom Patrol en Titans: toch net even toffers dan de CW-series?

Warner Bros. en DC Entertainment zetten volop in op verfilmingen van de verschillende personages en avonturen uit de strips van DC Comics. Er zijn onder meer series op The CW en HBO Max en er zijn filmreeksen op het witte doek, allemaal in verschillende Universa.

De serie Doom Patrol behoort tot de reeks waarin Titans bestaat, een reeks met DC-series die werden geboren op het ondertussen uitstervende platform DC Universe. Een succes is de serie zeker en nu kun je seizoen twee op schijf in huis halen.



Serie: Doom Patrol - Seizoen 2 | Aantal discs 3 x Dvd | Afleveringen: 9 x ca. 50 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands | EAN: 5051888256060 | Release: februari 2021 | Met dank aan: Warner Bros. Home Entertainment

De schijven van deze uitgave van Doom Patrol zitten vastgeklikt in een doorzichtige Dvd-keepcase, met daaromheen een insteekhoes. De voorkant toont de 'Alice in Wonderland'-poster en de achterkant voorspelt een uitgave met een beperkt aantal extra's.

Het tweede seizoen zou eigenlijk tien afleveringen hebben, maar COVID hield dit tegen. Nu zijn er "slechts" negen te zien. Deze zijn verspreid over drie schijven en dat is vaak goed voor de beeldkwaliteit. Het is in dit geval wel jammer dat Warner Bros. niet heeft gekozen om de serie ook in Nederland een High Def-uitgave te geven. Dit gebeurt vaak wel. De Standard Definition is en blijft toch een stuk zwakker in de beeldkwaliteit.

De extra's zijn beperkt tot twee featurettes. De eerste is Doom Patrol: The Magic of Makeup en daarin worden de Make-up kunsten van Derek en Eric Garcia belicht. En dan kun je ook kijken naar Doom Patrol Season 2: Come Visit Georgia PSA en dat is een mooi bezoekje aan de set van de show.



Cliff Steele a.k.a. Robotman, Larry Trainor a.k.a. Negative Man, Rita Farr a.k.a. Elasti-Woman, Crazy Jane en Victor Stone a.k.a. Cyborg zijn weer terug om de wereld te redden - tenminste als ze een manier kunnen vinden om volwassen te worden, figuurlijk en letterlijk.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings': Wat gebeurde met Rollo na het vijfde seizoen?
Series / Featured

'Vikings': Wat gebeurde met Rollo na het vijfde seizoen?

Opmerkelijk genoeg besteedde de serie geen aandacht meer aan Rollo na het vijfde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vikings is voorbij. Hoewel de serie een mooi einde gaf voor bijna al zijn personages, geldt dat helaas niet voor iedereen. Zo vertelde men niet hoe het met Rollo vergaan is na het vijfde seizoen.

Rollo is natuurlijk de broer van Ragnar Lothbrok, de legendarische noorman die centraal stond in de eerste seizoenen van de serie. Floki en Rollo zijn twee personages die het vanaf het begin tot het einde gehaald hebben.

Hoe ging het met Rollo
In het vijfde seizoen zagen we Rollo nog samen met Lagertha en Bjorn. Hij probeerde hen over te halen om met hem naar Frankia terug te keren. Daar was hij al getrouwd met de dochter van Keizer Charles II, Gisla.

Maar Bjorn wees het aanbod af, en daarna zagen we Rollo niet meer. Toch weten we een en ander over zijn lot.

Rollo keerde dus terug naar Frankia, waar hij de heerser van Normandië was. Zijn verhaal in de serie Vikings was wel voorbij, maar dat geldt niet voor zijn verhaal in Vikings: Valhalla. Volgens maker en bedenker Michael Hirst krijgt hij in die serie enigszins een rol.

Vikings: Valhalla vertelt de verhalen van onder meer de Noorman-koning William the Conquerer. Hij is een afstammeling van Rollo. De echte Rollo overleed trouwens in 930, op 70-jarige leeftijd.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit jaar komt er nog een 'Micronauts'-serie
Series / Nieuws

Dit jaar komt er nog een 'Micronauts'-serie

Een animatieserie waarvan we nog niet helemaal wisten dat die eraan zat te komen.

Componist Paul Edward-Francis stelt dat dit jaar nog een serie in de Micronauts-franchise debuteert. De franchise bestaat al sinds de jaren zeventig en leidt dit jaar ergens tot een animatieserie.

Micronauts is een Amerikaanse speelgoedlijn uit de jaren zeventig die gebaseerd en gelicenseerd werd van de Japanse Microman-serie. De speeltjes waren in het verhaal rond de franchise 'ware grootte' cyborgs die van de Micro Aarde zouden komen en op onze Aarde vermomd als actiefiguurtjes leven.

Een serie
Er komt dus snel een animatieserie rond de franchise aan. Edward-Francis onthulde dat de serie dit jaar nog te zien moet zijn.

"Ik heb nog een serie die dit jaar uitkomt, Micronauts. Het is een animatieserie gebaseerd op de oude Japanse sci-fi comic, The Micronauts, uit de jaren tachtig," vertelde hij.

Meer details onthulde hij niet, maar het kan wel een geinig en interessant project zijn. Het maakt mogelijk namelijk deel uit van een gedeeld universum van personages die door Hasbro gemaakt worden, met films en series geproduceerd door Paramount Pictures. Zo komt later dit jaar een film uit rond de Micronauts. Wie weet wordt het dus wel wat!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sebastian Stan bang voor verpesten rol Luke Skywalker
Series / Nieuws

Sebastian Stan bang voor verpesten rol Luke Skywalker

Als hij ooit gevraagd wordt om Luke Skywalker te spelen, vindt hij dit een moeilijke vraag.

Acteur Sebastian Stan kan op heel wat steun rekenen bij fans van Star Wars als eventuele opvolger van Mark Hamill als Luke Skywalker. Niet alleen bij de fans, want ook Hamill ziet het wel zitten.

Ook Stan liet weten dat hij het wel zou zien zitten om te zien te zijn als Luke Skywalker in een eventueel project in de Star Wars-franchise. Dat Luke te zien was in de serie The Mandalorian opent in zekere zin natuurlijk de deur voor dat soort ontwikkelingen. Maar hoe kijkt de acteur daar eigenlijk naar?

Het niet verpesten
Tijdens een interview ging Stan in op de mogelijkheid om Luke Skywalker te spelen. Hoewel hij het op het eerste oog wel ziet zitten, is het een duidelijk moeilijke kwestie.

"Ik hoor het vaak en ben altijd wel een beetje in de war, omdat het voelt alsof er gesprekken plaatsvinden, maar niemand vraagt mij iets. Waarom niet? Net als iedereen groeide ik op met Star Wars en Empire Strikes Back is een van mijn favoriete films," begon de acteur. "Mark Hamill is een van de meest iconische acteurs en Luke Skywalker is een iconisch personage. Dus het klinkt niet alsof het mijn keuze is, het is niet aan mij. Hoe dan ook, zal het zichzelf wel wijzen en hey, wie weet."

Toch is het ook niet helemaal zwart wit: "Het is wel echt een personage waarvan je weet: dit wil je niet verpesten. Je moet het meteen helemaal goed doen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hele bekende locatie op setbeelden 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi'
Series / Video/clip/featurette

Hele bekende locatie op setbeelden 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi'

Deze maand nog beginnen dan eindelijk de opnames van Obi-Wan Kenobi.

Enkele weken nadat Lucasfilm en Disney+ de cast van de aankomende Obi-Wan Kenobi-serie onthuld hebben, lijkt het er nu op dat de opnames bijna van start gaan.

Via TikTok debuteerde een video van wat lijkt op de set. In elk geval ziet het eruit alsof we beelden hebben gekregen van de omgeving en de architectuur van Tatooine, de woestijnplaneet waar Obi-Wan Kenobi zich verschuilt na de gebeurtenissen in de film Revenge of the Sith.

Beelden van de set
De opnames van de serie gaan deze maand nog van start. Het is duidelijk te zien dat de set nog niet helemaal af is, en dat men nog een en ander te werken heeft.

Hoe dan ook moet eind deze maand de camera al draaien. Hieronder zie je de beelden van de set in aanbouw:



In de serie keert Ewan McGregor terug als Obi-Wan Kenobi. Bovendien is ook Hayden Christensen te zien in de serie als Darth Vader. Maar er zijn meer castleden: Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell en Benny Safdie.

De serie, die als miniserie te boek staat, wordt geregisseerd door Deborah Chow en is volgend jaar op Disney+ te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keert Negan terug in 'The Walking Dead' seizoen 11?
Series / Nieuws

Keert Negan terug in 'The Walking Dead' seizoen 11?

Er zijn nog maar 24 afleveringen te gaan in de The Walking Dead-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het extra, derde, deel van het tiende seizoen van The Walking Dead is voorbij. De boel eindigde met de aflevering Here's Negan, die niet alleen onthullingen deed over het verleden van Negan, maar ook wat over zijn toekomst.

Negan werd door Carol verbannen, tussen oplopende spanningen in Alexandria. Maggie woont daar nu samen met haar zoon Hershel. Maar het waren de herinneringen die Negan had aan zijn vroegere echtgenote Lucille, die hem hielpen een keuze maken voor de toekomst.

Een elfde seizoen
Daarmee hebben we ook meteen antwoord op de vraag of Negan wel te zien is in het elfde (en laatste) seizoen van de serie. Met een grote grijns keert Negan namelijk terug in Alexandria. Waar Carol hem waarschuwt: "als je hier blijft, zal ze je doden".

Eerder besloot Maggie nog dat ze de moordenaar van haar man niet wilde executeren. Het feit dat hij de rest van zijn leven gevangen zou zitten, was genoeg. Maar nu moet de familie Rhee proberen te overleven samen met de schurk die Glenn op gruwelijke wijze doodsloeg.

Het elfde seizoen gaat dit jaar nog van start. De serie zal een grootschalig laatste seizoen krijgen, niet alleen met de 24 afleveringen, maar ook in schaalgrootte die je gaat zien op het kleine scherm.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Thandie Newton' blijkt een typefout te zijn en dus claimt de actrice haar echte naam terug
Series / Celebrity

'Thandie Newton' blijkt een typefout te zijn en dus claimt de actrice haar echte naam terug

Westworld-actrice gaat terug naar haar oorsprong en claimt haar echte naam

Sinds het begin van haar carrière staat actrice Thandiwe Newton (Westworld) bekend als Thandie, en dat komt allemaal door één typefout.

Volgens de Westworld-actrice werd de 'w' in haar naam weggelaten op de aftiteling van haar eerste film. In plaats van de typefout te corrigeren, nam ze de naam aan als haar artiestennaam.

Haar echte naam weer gebruiken is slechts een van de manieren waarop Thandiwe controle neemt op haar carrière als actrice. Ze heeft het gevoel dat ze in eerdere rollen niet trouw was aan zichzelf.

"Waar ik me nu ook positioneer, ik wil geen deel uitmaken van het probleem, ik wil een deel van de oplossing zijn"

"Ik ga je verhaal niet vertellen of je woorden zeggen als ik niet denk dat ze van mij afkomstig kunnen zijn."

Thandiwe heeft acteren altijd als een ontsnapping beschouwd, en vindt het heerlijk om een excuus te hebben om naar een andere persoonlijkheid te veranderen. Blijkbaar had zo zo'n laag zelfbeeld dat ze met acteren aan zichzelf kon ontsnappen.

"Als moeder van drie kinderen ben ik meer met mezelf verbonden dan ik ooit ben geweest."

Ze is wel altijd waakzaam geweest voor misbruik en misbruikers in de filmwereld, ze denkt dat dat ook een van de redenen is geweest waarom ze sommige rollen niet heeft gekregen.

Nu helpt de actrice haar 16-jarige dochter, Nico Parker, door de filmindustrie te navigeren. Ze ging altijd naar elke fotoshoot mee om over haar te waken: "Het kon me niet schelen wat iemand dacht."

'Westworld'-plotgat uitgelegd: Waarom herkende niemand Bernard?

'Westworld' moest plannen voor seizoen 3 flink aanpassen door bizarre 'blessure'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekend gezicht op eerste foto uit seizoen 11 van 'The Walking Dead'
Series / Foto's

Bekend gezicht op eerste foto uit seizoen 11 van 'The Walking Dead'

Het is Daryl Dixon (Norman Reedus) die zijn gezicht laat zien.

Eindelijk is het tiende seizoen van The Walking Dead afgerond. De aflevering "Here's Negan" verscheen afgelopen weekend en nu wordt het uitkijken naar seizoen elf van de zombieserie.

Na de teaser van gisteren is er nu ook een eerste foto uit het nieuwe seizoen verschenen en daarop zien we het personage Daryl Dixon (Norman Reedus). Hij en de andere nog levende personages keren later dit jaar terug.

Daryl Dixon terug in seizoen 11
Het elfde seizoen trapt af met een tweeluik-aflevering en deze wordt volgens showrunner Angela Kang "groter dan ooit". De eerste reeks afleveringen bestaat uit "acht episodes boordevol actie met de enorme omvang en schaal die fans van TWD Universe gewend zijn," zei Scott Gimple, chief content officer van franchise.

Dat Daryl Dixon op de foto te zien is, is geen verrassing. Ook na seizoen 11 keert het personage terug voor zijn eigen solo-avontuur, samen met Carol (Melissa McBride). Seizoen elf start op 22 augustus.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu al een trailer voor 'Star Trek: Discovery' seizoen 4!
Series / Trailer

Nu al een trailer voor 'Star Trek: Discovery' seizoen 4!

Seizoen 4 van Star Trek: Discovery verschijnt dit jaar op Paramount+ en waarschijnlijk Netflix.

In Nederland kijken de fans de serie Star Trek: Discovery op Netflix. In de States verschenen de eerste drie seizoenen op CBS All Access, maar seizoen 4 zal verplaatsen naar Paramount+, de streamingdienst die Paramount Pictures komende tijd wereldwijd gaat uitrollen.

Paramount+ heeft nu een eerste trailer voor seizoen 4 van Star Trek: Discovery online gezet en onthuld dat het seizoen in 2021 zal verschijnen. "We are not in this alone" is de inleiding tot de beelden die je hieronder kunt zien.



De trailer verscheen tijdens "First Contact Day". In het nieuwe seizoen worden Captain Burnham en de U.S.S. Ontdekkingsploeg geconfronteerd met een bedreiging die ze nog nooit zijn tegengekomen. Als de Federatie- en niet-Federatie-werelden de impact voelen, moeten ze het onbekende confronteren en samenwerken om een hoopvolle toekomst voor iedereen te veilig te stellen.

Bekijk hieronder ook een video met een aantal hoofdrolspelers uit Star Trek: Discovery. De eerste drie seizoenen van Discovery vind je op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassing: Schurk Q terug in trailer 'Star Trek: Picard' seizoen 2
Series / Trailer

Verrassing: Schurk Q terug in trailer 'Star Trek: Picard' seizoen 2

Grote verrassing in de nieuwe beelden uit Star Trek: Picard.

De serie Star Trek: Picard trapte verleden jaar januari af en ondertussen kunnen de Trekkies uitkijken naar het volgende seizoen. Maar dat wordt nog wel even wachten, aangezien seizoen twee pas in 2022 gaat verschijnen.

Wel hebben we nu een eerste teaser en daarin zit best wel een verrassing. In de visuele beelden zien we namelijk een grote hint naar het personage Q en we horen zelfs zijn stem de zin "The trial never ends" zeggen.

Q terug in Star Trek
"Tijd kan zelfs onze meest impulsieve, onze meest ondoordachte acties in geschiedenis veranderen. Wat we in een crisis doen, weegt vaak minder zwaar dan wat we wilden dat we hadden gedaan - wat had kunnen gebeuren,", zegt Picard (Patrick Stewart) in de beelden. "Tijd biedt zoveel kansen, maar nooit tweede kansen."

En die tweede kans krijgt Q dus wel. Het personage van John de Lancie zagen we eerder in Star Trek: The Next Generation en recent nog in de animatieserie Star Trek: Lower Decks. Hieronder de beelden!



Hieronder zie je overigens ook een gaaf interview met Stewart én De Lancie!




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Titans'-setfoto teaset een interessante ontwikkeling voor het derde seizoen
Series / Foto's

'Titans'-setfoto teaset een interessante ontwikkeling voor het derde seizoen

Het ziet ernaar uit dat Titans dit derde seizoen de stad Gotham gaat verlaten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het derde seizoen van Titans zijn begonnen. Dankzij acteur Curran Walters, die de rol van Jason Todd speelt, hebben we weer een nieuwe blik op het langverwachte aankomende seizoen.

De acteur deelde op zijn Instagram-pagina een foto van een bord waarop staat You are now leaving Gotham. Hieronder kan je het beeld zien:

Bekijk op instagram


We weten nog niet zo heel veel over het derde seizoen van Titans. Showrunner Gary Walker beloofde in het verleden wel dat dit een veel optimistischer seizoen wordt dan de vorige twee reeksen. Tegelijk zal de serie wel het harde 'randje' houden van voorgaande seizoenen.

"Dat is hoe dit seizoen van de rest gaat verschillen. Het eindigt ermee dat zij uitvogelen hoe ze als team moeten opereren. Het eindigt optimistisch. En volgens mij heeft de wereld waarin we leven dat nu ook nodig," aldus Walker.

"De manier waarop de Titans soms zijn, zo zijn wij ook wel eens. Dat we onszelf wel voor ons hoofd kunnen slaan vanwege zonden uit het verleden. het is fijn om bevrijd te zijn."

Wanneer het nieuwe seizoen precies te zien is weten we niet, al gaan we uit van een release ergens dit jaar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende schurk Karli Morgenthau op poster voor de nieuwste Marvel-serie
Series / Posters

Opvallende schurk Karli Morgenthau op poster voor de nieuwste Marvel-serie

Karli Morgenthau is de nieuwste schurk in The Falcon and The Winter Soldier.

In de eerste drie afleveringen van The Falcon and The Winter Soldier zijn we nog een beetje op zoek naar welk personage uiteindelijk uitgroeit tot de voornaamste schurk. Wordt het de nieuwe Captain Marvel, Baron Zemo of dan toch de Flag-Smashers?

Nu hebben we een nieuw affiche voor de voornaamste Flag-Smasher. Zij heet Karli Morgenthau en wordt gespeeld door actrice Erin Kellyman, bekend uit Solo: A Star Wars Story en het deze zomer te verschijnen The Green Knight.

Karli Morgenthau op poster The Falcon and The Winter Soldier
Karli Morgenthau is een van de 'super soldiers' die op een missie zijn. Haar missie is om de wereld terug te brengen naar de manier waarop ze waren na The Blip. En daar heeft ze veel voor over.

Wanneer de Flag-Smasher tegenover onder meer John Walker / Captain America (Wyatt Russell), Sam Wilson / Falcon (Anthony Mackie) en / of Bucky Barnes / The Winter Soldier (Sebastian Stan) komt te staan is nog niet duidelijk. Er zijn nog drie afleveringen te gaan.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is het oorsprongsverhaal van 'The Walking Dead'-schurk Negan
Series / Featured

Dit is het oorsprongsverhaal van 'The Walking Dead'-schurk Negan

In dit artikel geven we zes cruciale details die je helpen Negan van The Walking Dead te begrijpen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tiende seizoen van The Walking Dead dook in zijn laatste aflevering in het achtergrondverhaal van Negan. Daarmee werden zes details over zijn verleden onthuld, die het personage beter verklaren.

Negan debuteerde in de finale van het zesde seizoen en werd een van de meest beruchte personages van de televisieserie. Hoewel hij zonder meer een schurk was, verkenden latere seizoenen andere kanten van Negan. Hij is nu meer aan antiheld. In de aflevering Here's Negan duikt de AMC-serie in zijn verleden.

1. Hoe Lucille overlijdt: Lucille is de vrouw van Negan. Als de uitbraak begint, blijkt dat zij kanker heeft. Negan leert zelf om haar een infuus te geven en haar ziekte te behandelen. Maar als de medicijnen op zijn, gaat hij op zoek naar nieuwe geneesmiddelen. Hoewel Lucille Negan smeekt te blijven, gaat hij toch.

Negan is enkele weken weg en keert terug, om haar daar dood te vinden. Lucille heeft zelfmoord gepleegd door een overdosis pillen te slikken en een plastic zak over haar hoofd te trekken. Negan kan zichzelf er niet toe dwingen haar te doden en steekt het huis in brand.

2. Goed met kinderen: Negan is goed met kinderen. Het blijkt dat hij ooit als gymleraar op een school werkte. Negan kan daarom ook goed omgaan met kinderen als Carl, Judith en Lydia. Bovendien houdt hij ervan om videogames te spelen.

3. Het leren jasje: In een flashback wordt Negan door Lucille onderbroken bij het gamen, omdat hij geld uitgaf aan een leren jasje, waar ze het geld niet voor hebben. Lucille wil het terug brengen, maar geeft het uiteindelijk als huwelijkscadeau terug aan Negan. Ze kon hem nooit terug brengen en voelde zich schuldig dat ze boos was over het jasje. Voor Negan gaat het jasje daarmee verder dan veel andere zaken.

4. Hoe hij zijn knuppel krijgt: Negan krijgt een knuppel via Laura, de dochter van Franklin. Die laatste blijkt medicijnen te hebben waarmee Negan zijn vrouw kan helpen. Voordat hij vertrekt, vraagt Laura of Negan echt alleen een niet-geladen geweer bij zich heeft als wapen. Dat is zo en dus geeft ze hem de knuppel mee.

5. Een van de Saviors: Laura is in de serie een van de eerste Saviors. De jonge vrouw helpt Negan en wordt later een keiharde rechterhand van de schurk. Ze is ook een van de Saviors die naar Alexandria verhuist. Helaas is het Beta die haar vermoordt.

6. Waar komt de naam vandaan?: Na de dood van zijn vrouw, keert Negan terug naar een motorbende om wraak te nemen op hen. Hij redt mensen, maar wel met extreem geweld. Een echte Savior dus.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton'-ster legt uit waarom hij niet terugkeert in het tweede seizoen van de hitserie van Netflix
Series / Nieuws

'Bridgerton'-ster legt uit waarom hij niet terugkeert in het tweede seizoen van de hitserie van Netflix

Regé-Jean Page legt uit waarom hij niet te zien is in het tweede seizoen van de hitserie van Netflix.

Heel wat Netflix-abonnees waren nogal teleurgesteld toen bekend gemaakt werd dat Regé-Jean Page niet terugkeert voor het tweede seizoen van Bridgerton. Het was zijn spel als de Duke of Hastings, die de serie iets van zijn magische air gaf.

Maar de acteur keert dus niet terug. Zijn verhaal werd in het eerste seizoen al afgerond. En dat is volgens Page zelf ook de reden waarom hij er niet meer in zit.

Geen terugkeer
"Het is een verhaal van een seizoen, met een begin, midden en een eind," aldus Page tegenover Variety. "Ik vond het interessant. Het voelde als een miniserie. Ik kwam binnen, mocht mijn bijdrage leveren en daarna ging de Bridgerton-familie verder."

Dat past ook bij het genre, vindt Page:

"Wat zo anders is aan dit romantische genre, is dat het publiek ook weet dat het verhaal af is. Ze kijken naar je, beleven het verhaal en je weet dat we uiteindelijk trouwen en een baby krijgen."

En dus zit er geen tweede seizoen meer in voor Page. "Ik kijk wel enorm uit naar het tweede seizoen van Bridgerton, ik hoop dat ze de wereld blijven veroveren. Maar er zit echt waarde aan het afronden van deze verhalen en je daaraan houden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Locke & Key'-schurk toont zichzelf op setfoto van het tweede seizoen
Series / Foto's

'Locke & Key'-schurk toont zichzelf op setfoto van het tweede seizoen

Het is al lange tijd wachten op het tweede seizoen van Locke & Key.

Netflix-serie Locke & Key is bezig met de opnames van zijn tweede seizoen. Het is nog niet zeker wanneer die klaar zijn, maar het duurt al behoorlijk lang.

De eerste reeks debuteerde namelijk begin 2020 en sindsdien wachten we op dit nieuwe seizoen. Centraal in de serie staan drie kinderen die verhuizen naar het mysterieuze Keyhouse. Daar ontdekken ze magische sleutels die hen krachten geven. Tussen de memorabele personages bevindt zich ook Dodge, de schurk van de serie die gespeeld wordt door Laysla de Oliveira.

Kwaadaardig personage
Op haar Instagram-account teaset De Oliveira de terugkeer van haar personage. Op de foto zien we haar als Dodge. De actrice grapt daar nog bij dat ze zich nu volledig in "Dodge-modus" bevindt.

Hieronder kan je de foto bekijken:

Bekijk op instagram


Het is nog altijd niet zeker waar het tweede seizoen precies over gaat. Wel weten we dat Dodge de sleutels in handen wil krijgen, en daar snode plannen mee heeft. Wat haar snode plannen zijn, daar hintte men hooguit naar aan het einde van het eerste seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.