search
Gerucht: Ryan Reynolds maakt R-Rated 'Deadpool'-serie voor op Hulu
Series / Nieuws

Gerucht: Ryan Reynolds maakt R-Rated 'Deadpool'-serie voor op Hulu

Acteur Ryan Reynolds mag mogelijk een serie rond Deadpool maken voor op Hulu.

De held Deadpool van Marvel Comics is sinds hij in 1991 zijn debuut maakte een behoorlijke cultheld geweest. Maar pas met zijn solofilm in 2016 was hij echt een succes bij het (veel bredere) publiek.

Beide films, waarin acteur Ryan Reynolds de hoofdrol mocht spelen, waren een groot succes. Ze werden zelfs de twee R-Rated films met de hoogste box office ooit.

Een R-Rated animatieserie
Het succes was zo groot dat enige tijd gekeken werd naar de mogelijkheid om een animatieserie rond het personage te maken. Daarin zou Donald Glover de stem van Deadpool moeten inspreken, terwijl zijn broer Stephen hem zou leiden als showrunner. Maar in maart 2018 werd die serie geannuleerd.

Nu stelt Murphy's Multiverse dat er weer gekeken wordt naar een R-Rated animatieserie. Daarvoor zou Reynolds de stem van Deadpool moeten verzorgen.

De serie wordt volgens het gerucht specifiek ontwikkeld voor streamingdienst Hulu. Mogelijk zou de serie daarmee in Nederland te zien kunnen zijn op Disney+. Wat het ook wordt: het klinkt als een interessant gerucht, vooral omdat Reynolds absoluut verbonden is aan Deadpool.

Aanbevolen artikelen