search

Ons nieuws van vrijdag 9 april 2021

'Stranger Things'-held Hopper krijgt het echt zwaar
Series / Video/clip/featurette

'Stranger Things'-held Hopper krijgt het echt zwaar

Acteur David Harbour liet zichzelf op de set van de serie van Netflix zien en ziet er niet per se goed uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Details over het aankomende vierde seizoen van Netflix-serie Stranger Things blijven een schaars goed. Wel laat acteur David Harbour op zijn Instagram-account zien dat zijn personage het nog zwaar krijgt.

De acteur teasde fans via Instagram dat hij op het punt stond om wat details te delen. Maar actrice Millie Bobby Brown besloot zich bij de live-uitzending te voegen en voorkwam in elk geval dat hij iets deelde.

Zware tijden voor Hopper
In de video vertelt de acteur dat hij hooguit 3,5 minuut kan praten "omdat ik geloof ik bijna op de set moet zijn". Harbour de make-up zien die hij droeg, waaruit duidelijk blijkt dat Hopper wat zware tijden achter de rug heeft.

Een echte spoiler is het natuurlijk niet, aangezien we eerder in een allereerste teaser zagen dat Hopper ergens in een Russisch werkkamp vast zit en daar in de sneeuw werk moet verrichten.

Bekijk op instagram


Wanneer het nieuwe seizoen van de Netflix-serie te zien zal zijn is helaas nog niet bekend. Voorlopig zijn de opnames nog bezig.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Omschrijvingen voor belangrijke castleden 'Asokha' gelekt
Series / Nieuws

Omschrijvingen voor belangrijke castleden 'Asokha' gelekt

Eerder verscheen al het eerste plot van de serie, nu lekken er ook een aantal karakterschetsen. Hoe serieus moeten we dit nemen?

Nadat we al eerder een eerste hint kregen van het plot van de nieuwe Disney+ spin-off serie Ahsoka, nu zijn er ook karakterschetsen van twee belangrijke personages. We zetten ze op een rij.

Boka is een natuurlijke leider, onafhankelijk en sterk van geest. De acteur moet 20 tot 35 jaar oud zijn en moet een Midden-Oosterlijk, Afrikaans of Caribisch uiterlijk hebben.

Morai is een onbetrouwbare en drukke man, die tegelijkertijd duistere en complexe kantjes heeft. Een etniciteit is niet gespecificeerd, maar een leeftijd wel: 40 tot 60 jaar.

Richtman Rumours
Uiteraard is er een kanttekening: zowel de plot beschrijving als deze karakterschetsen zijn de wereld in gebracht door "scooper" Daniel Richtman. Hoe serieus we het dus moeten nemen, is nog altijd de vraag. Maar toch: het kan kloppen.

Thrawne
Uit de plot beschrijving die eerder naar buiten kwam, blijkt dat Grand Admiral Thrawn en Ezra Bridger (beide te zien in onder meer Star Wars: Rebels) te zien zullen zijn in de film.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian'-personage is te zien in 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

'The Mandalorian'-personage is te zien in 'The Book of Boba Fett'

The Book of Boba Fett lijkt in zekere zin een voortzetting van The Mandalorian te worden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Star Wars-universum is gigantisch groot op streamingdienst Disney+. Naast The Mandalorian werkt Lucasfilm onder meer aan The Book of Boba Fett, een directe spin-off van de eerste live-action Star Wars-serie.

Dat nieuwe project volgt onder meer Boba Fett en Fennec Shand, die het in Tatooine over lijken te nemen van de Hutt-familie. Maar volgens de site Cinelinx zijn zij niet de enigen die we volgen.

Ook Din Djarin
Volgens Cinelink keert ook Din Djarin, de Mandalorian uit de titel van The Mandalorian, terug in de televisieserie The Book of Boba Fett. De productie van die serie is nu bijna af en volgens Cinelink zit Din Djarin ergens in het eerste seizoen.

Dat hij te zien zou zijn in de televisieserie is niet heel gek. Hij heeft een duidelijke band met Boba Fett en Fennec Shand, dus dat de drie misschien weer even samenwerken past wel binnen het verhaal.

Ook verwachten we Cobb Vanth, de marshall gespeeld door Timothy Olyphant, evenals Peli Motto van Amy Sedaris in de serie te zien terugkeren. Zij hebben allebei ook een en ander te doen op woestijnplaneet Tatooine.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spider-Man held Tom Holland pikt rol af van Leonardo DiCaprio
Series / Nieuws

Spider-Man held Tom Holland pikt rol af van Leonardo DiCaprio

In de serie The Crowded Room speelt Holland iemand met een psychische aandoening.

Ondanks dat we Tom Holland komende jaren nog wel een paar keer als Spider-Man zullen zien, werkt hij er ondertussen hard aan om niet voor de rest van zijn leven te worden gezien als Peter Parker. Hij speelt namelijk in heel wat andere producties komende periode.

Nu heeft de acteur opnieuw voor een niet-Marvel productie getekend. Volgens Comingsoon.net gaat Holland een rol spelen in de Apple TV+ serie The Crowded Room, een productie van Academy Award-winnaar Akiva Goldsman.

Na Spider-Man: Far From Home dook Holland op in de Netflix-film The Devil All the Time en mogelijk hoorde je hem in Spies in Disguise, Dolittle en Onward.

Eerder dit jaar zag je de acteur eventueel in de Apple TV+ film Cherry en binnenkort kun je hem bewonderen op het witte doek, in Chaos Walking. Na Spider-Man: No Way Home zie je Holland ook nog in Uncharted.

Tom Holland in The Crowded Room
The Crowded Room wordt een 'seasonal anthology' en laat waarheidsgetrouwe en inspirerende verhalen zien van personen die hebben geworsteld met het leven met een psychische aandoening, maar nu juist een succesvol in dat leven zijn.

Het eerste seizoen van The Crowded Room zal bestaan uit tien afleveringen. Al enige tijd probeerde Hollywood een film van het verhaal te maken en onder meer John Cusack en Leonardo DiCaprio waren in beeld voor de hoofdrol. DiCaprio zou de rol al 20 jaar lang willen spelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde afgelopen week 10 nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde afgelopen week 10 nieuwe series toe

Het was een lekkere week op Netflix, check hier de nieuwe titels.

Het was weer een lekker weekje op Netflix. De afgelopen week verschenen er heel wat nieuwe televisieseries op de streamingdienst. We zetten alle nieuwe titels voor je op een rij.

Laten we zoals gebruikelijk beginnen met nieuwe afleveringen:

The Flash (S07E06): Cisco en Chester reizen terug in de tijd en komen terecht in 1998, waarbij ze een zekere dag telkens weer opnieuw beleven. De sleutel om terug te keren naar huis, ligt in het jeugdhuis van Chester, maar hij wil er niet heen. Ondertussen vormt Iris een band met de Speed Force.

Supergirl (S06E02): Supergirl staan grote uitdagingen te wachten in de Phantom Zone. Tegelijk zoekt iedereen die nog in National City is naar een manier om haar terug te brengen en de stad in de tussentijd te beschermen.

En dan zijn er nog series met complete seizoenen.

Trigun (1 seizoen): De bandiet Vash the Stampede, die een hoge prijs op zijn hoofd heeft staan, zwerft van stad naar stad op een verlaten planeet die op het Wilde Westen lijkt.

Family Reunion (3 seizoenen): Als de McKellans van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, botsen hun stadse gewoonten met het zuidelijke leven en traditionele grootouders.

This is a Robbery (1 seizoen): In 1990 weten twee mannen verkleed als agenten een museum in Boston binnen te komen en miljoenen aan kunst te stellen. Ontdek alles over deze beruchte kunstroof.

Snabba Cash (1 seizoen): De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

The Wedding Coach (1 seizoen): Bruidsmeisjes, schoonfamilie en meer. Huwelijken zijn een moment van feest, maar tegelijk is het plannen allesbehalve een feest. Jamie Lee helpt zes verloofde koppels bij het plannen van hun Grote Dag.

Girl From Nowhere (1 seizoen): Het mysterieuze, slimme meisje Nanno gaat steeds naar een andere school en legt daar telkens de leugens en misstappen van leerlingen en leraren bloot.

The Big Day (2 seizoenen): Voor zes verloofde stellen begint 'lang en gelukkig' spectaculair. Een verbluffend inkijkje in de Indiase bruiloftssector waarin miljarden omgaan.

The Way of the Houseband (1 seizoen): The Way of the Househusband. Series gebaseerd op een manga. Nadat hij uit de onderwereld is verdwenen, duikt de legendarische yakuza Tatsu, 'de Onsterfelijke Draak' weer op als toegewijde huisman.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi' brengt mogelijk oude bekende terug
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' brengt mogelijk oude bekende terug

De serie rond Obi-Wan Kenobi kan misschien Qui-Gon Jinn terugbrengen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gerucht gaat dat de Obi-Wan Kenobi-serie waar nu druk aan gewerkt wordt, straks ook een rol heeft voor Qui-Gon Jinn. De vraag is nog of Liam Neeson dan te zien is in de serie, of enkel te horen.

Het recent verschenen boek Skywalker: Family at War van Kristin Baver laat zien dat Obi-Wan geleerd heeft om met Qui-Gon te communiceren. Dat deed hij tien jaar na Revenge of the Sith:

Communicatie via de Force
"Voordat hij en Yoda uit elkaar gingen, onthulde de oude Jedi dat Obi-Wan's geliefde meester Qui-Gon Jinn teruggekeerd was uit de wereld van de Force, en zijn bewustzijn zelfs na zijn dood wist te laten manifesteren. Het kostte tien jaar, maar uiteindelijk was Obi-Wan ertoe in staat om met zijn beste vriend te communiceren via de kosmische Force."

Recent kwamen we er nog achter dat de serie rond Obi-Wan Kenobi zich tien jaar na Revenge of the Sith afspeelt. Daarmee lijkt het gerucht niet heel vreemd dat ook Liam Neeson in de serie te horen zal zijn.

Tegelijk weten we van Neeson dat hij nog niet benaderd is voor een terugkeer in de televisieserie. Hij ziet die terugkeer niet direct zitten heeft hij in het verleden al eens verteld, maar als het enkel om een dagje met stemwerk gaat, is het niet onmogelijk.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supernatural'-acteur ziet er bizar uit in 'The Boys' seizoen 3
Series / Nieuws

'Supernatural'-acteur ziet er bizar uit in 'The Boys' seizoen 3

De ster van Supernatural heeft zijn looks behoorlijk aangepast voor zijn rol in The Boys.

De opnames van het derde seizoen van The Boys is volop in gang. En een van de nieuwe toevoegingen is Supernatural-ster Jensen Ackles, die via Instagram zijn verrassende nieuwe look voor de rol laat zien.

Op de foto, die je hieronder kunt bekijken, zien we Ackles met een grote, ruwe baard en het onderschrift: "Okay quarantine... bring it on!!!" Die opmerking slaat op de verplichte quarantaine van twee weken waarmee iedereen die arriveert op de set van The Boys mee te maken krijgt.

Ackles speelt in de serie de rol van het personage Soldier Boy. In de strip is Soldier Boy een persiflage op Captain America, een rol waar de acteur uiterst geschikt voor zou zijn geweest. Het vreemde is wel dat Soldier Boy gladgeschoren was in de comics, maar Amazon lijkt een andere richting op te gaan met het personage.

Een onverwachte rol
Bedenker Eric Kripke zei eerder het volgende over wat we kunnen verwachten van Ackles en zijn personage:

"Ik denk dat iedereen die verwacht dat Jensen een goeierik gaat spelen, bedrogen zal uitkomen. In de strips is Soldier Boy een stuntelig slaafje van Homelander, maar in onze versie is hij meer een soort John Wayne. Hij is een gast die al actief is sinds het begin van Vought. Hij was Homelander vóór Homelander."





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 series die NU beregoed scoren op Netflix
Series / Featured

3 series die NU beregoed scoren op Netflix

Deze series doen het nu ontzettend goed op de streamingdienst.

Hieronder tips voor drie series die het nu gewoon erg goed doen op Netflix. Gewoon eens kijken, als je dat nog niet hebt gedaan!

The Blacklist | Bing nu! | Seizoen 7 net online

Netflix heeft het zevende seizoen van deze geliefde serie online gezet. In die serie zien we een briljante voortvluchtige, gespeeld door James Spader. Hij biedt zich aan om de FBI te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt.



The Serpent | Bing nu! | Seizoen 1

Dé nummer één van Netflix op dit moment! In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de 'hippie trail' van Zuid-Azië verkennen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen en met rollen van onder meer Tahar Rahim, Jenna Coleman en Billy Howle.



Formula 1: Drive to Survive | Bing nu! | Seizoen 3 net online

Het seizoen in de Formule 1 is weer gestart en helaas greep Max Verstappen net naast de winst van de race op het Bahrain International Circuit. Tot de volgende race op het circuit van Autodromo Enzo e Dino Ferrari kun je de tien afleveringen van het nieuwe derde seizoen van Drive to Survive kijken. Veel mensen doen dat nu ook.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Ryan Reynolds maakt R-Rated 'Deadpool'-serie voor op Hulu
Series / Nieuws

Gerucht: Ryan Reynolds maakt R-Rated 'Deadpool'-serie voor op Hulu

Acteur Ryan Reynolds mag mogelijk een serie rond Deadpool maken voor op Hulu.

De held Deadpool van Marvel Comics is sinds hij in 1991 zijn debuut maakte een behoorlijke cultheld geweest. Maar pas met zijn solofilm in 2016 was hij echt een succes bij het (veel bredere) publiek.

Beide films, waarin acteur Ryan Reynolds de hoofdrol mocht spelen, waren een groot succes. Ze werden zelfs de twee R-Rated films met de hoogste box office ooit.

Een R-Rated animatieserie
Het succes was zo groot dat enige tijd gekeken werd naar de mogelijkheid om een animatieserie rond het personage te maken. Daarin zou Donald Glover de stem van Deadpool moeten inspreken, terwijl zijn broer Stephen hem zou leiden als showrunner. Maar in maart 2018 werd die serie geannuleerd.

Nu stelt Murphy's Multiverse dat er weer gekeken wordt naar een R-Rated animatieserie. Daarvoor zou Reynolds de stem van Deadpool moeten verzorgen.

De serie wordt volgens het gerucht specifiek ontwikkeld voor streamingdienst Hulu. Mogelijk zou de serie daarmee in Nederland te zien kunnen zijn op Disney+. Wat het ook wordt: het klinkt als een interessant gerucht, vooral omdat Reynolds absoluut verbonden is aan Deadpool.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Law and Order: Organized Crime' doet dit helemaal anders
Series / Nieuws

'Law and Order: Organized Crime' doet dit helemaal anders

De franchise gooit het voor het eerst in drie decennia over een heel andere boeg.

Bedenker Dick Wolf stelt dat de serie Law & Order: Organized Crime een heel ander narratief gaat volgen dan eerdere series in de franchise. Zo moet deze zich geheel onderscheiden van eerdere projecten in de franchise.

De serie Law & Order: Organized Crime heeft een hoofdrol voor acteur Chris Meloni, die daarmee weer in de huid kruipt van Detective Elliot Stabler. Hij keert terug naar het New York City Police Department om achter de machtigste misdaadsyndicaten van de stad aan te gaan.

Een overkoepelend verhaal
Nieuw aan de serie is dat deze "op een heel andere manier een verhaal" gaat vertellen, zegt bedenker Dick Wolf.

"Wat mij zo opwindt aan de serie, en ik denk dat het ook voor Chris zo leuk is, is dat dit de eerste Law & Order is die we maken en een heel andere stijl heeft. In een 24 afleveringen tellend seizoen, dat volgend jaar wellicht brengt, kijk je naar drie verhaallijnen die je over acht afleveringen vertelt. Voor het eerste derde van het seizoen vertellen we The Godfather, daarna American Gangster en dan gaan we over op Scarface," aldus Wolf.

Daarmee gooit de serie het na drie decennia ook echt over een andere boeg. Een mooi moment in de ontwikkeling van de franchise dus.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'MacGyver' heeft hier geen oplossing voor: de serie wordt gecancelled
Series / Nieuws

'MacGyver' heeft hier geen oplossing voor: de serie wordt gecancelled

Hoe vindingrijk MacGyver ook is, echt goed gaat het niet meer voor de serie.

De serie MacGyver nadert officieel zijn einde. Afgelopen woensdag werd aangekondigd dat de televisieserie - een reboot van de serie uit 1985 - eindigt. Na vijf seizoenen is het voorbij.

De serie zal op 30 april tot een einde worden gebracht, met de finale van het seizoen. Die is al helemaal opgenomen en staat klaar voor de uitzending.

Einde van een tijdperk
Kelly Kahl, baas van CBS Entertainment, is blij met de serie. "Bij CBS zijn we extreem dankbaar voor het ongelofelijke werk en de toewijding van Lucas [Till] en de rest van de cast, evenals [showrunner] Monica [Macer], de schrijvers en de hele crew."

"Het team van MacGyver reisde de hele wereld rond om die herhaaldelijk te redden met vaak weinig meer dan een kauwgom en een paperclip. We zijn dankbaar dat we deze toegewijde en loyale fans nog een kans kunnen geven om vaarwel te zeggen."

In MacGyver is Angus 'Mac' MacGyver medewerker voor een geheime Amerikaanse overheidsinstantie. Hij gebruikt zijn buitengewone talent om problemen op te lossen en uitgebreide kennis van de wetenschap om levens te redden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Epische nieuwe trailer voor 'Game of Thrones' seizoen 8
Series / Trailer

Epische nieuwe trailer voor 'Game of Thrones' seizoen 8

HBO komt met een nieuwe trailer voor het achtste seizoen van Game of Thrones, speciaal voor de verjaardag van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO gaf een nieuwe trailer vrij voor Game of Thrones. Vandaag komt er nog een nieuwe trailer bij, specifiek voor het achtste seizoen van de serie.

Die trailer is gemaakt in het kader van de tiende verjaardag van de televisieserie. De trailer bevat heel wat spoilers en laat in een notendop van twee minuten de belangrijkste momenten van het laatste seizoen van de serie zien.

Bijzonder episch
Het is een bijzonder epische trailer, wat eigenlijk wel moet met dit verhaal. In de laatste afleveringen zagen we niet alleen hoe de strijd tegen de White Walkers gevoerd werd, maar ook hoe het gevecht om de Iron Throne eindigde en wie op de troon mocht zitten helemaal aan het eind.

Helaas voor HBO scoorde het laatste seizoen helemaal niet zo goed bij de fans. Niet alleen werd de Night's King te gemakkelijk verslagen (waarmee ineens alle White Walkers dood waren), ook werd Daenerys een gestoorde vrouw die uiteindelijk gedood moest worden door Jon Snow. Zijn halfbroer Bran werd de nieuwe koning.



Dat soort keuzes maakten de serie uiteindelijk ietwat controversieel, maar intussen heeft HBO besloten vol in te zetten op de franchise. Er staan meerdere Game of Thrones-series gepland, waaronder een rond de Targaryen-familie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Gaat hier de nieuwe 'Star Wars: Ahsoka'-serie over op Disney+?
Series / Nieuws

Gerucht: Gaat hier de nieuwe 'Star Wars: Ahsoka'-serie over op Disney+?

Het lijkt erop dat we eindelijk weten waar de serie genaamd Ahsoka precies over zal gaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ werkt hard aan een televisieserie rond Ahsoka Tano. Die serie moet in de loop van volgend jaar al te zien zijn als we de geruchten mogen geloven. Vandaag is er een eerste omschrijving uitgelekt.

Sinds vorig jaar weten we dat de televisieserie in de maak is. Deze heeft een hoofdrol voor actrice Rosario Dawson als Ahsoka Tano. Haar personage heeft een interessante toekomst in de serie.

Keihard op zoek
Daniel Richtman stelt dat hij een synopsis in handen kreeg. Die luidt volgens hem als volgt:

"Ahsoka Tano is op jacht naar de kwaadaardige Grand Admiral Thrawn, in de hoop zo de vermiste Ezra Bridger op te sporen. Die jonge Jedi verdween samen met Thrawn vele jaren geleden".

Daarmee zou de Ahsoka-serie voortborduren op de serie Star Wars Rebels. Daarin vertrokken Ahsoka en Sabine Wren op een missie om Ezra te vinden, nadat de jonge Jedi door een wormgat werd opgeslokt, samen met Thrawn.

Hoe dat afliep in die serie weten we nog altijd niet, en het zou dus de bedoeling zijn dat Ahsoka dat laat deze serie zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.