'Star Wars: The Bad Batch' krijgt minstens 14 afleveringen

Hopelijk gaat het eerste seizoen van Star Wars: The Bad Batch zelfs de 22 halen.

Jim Pedd, 10-04-2021 13:11

De serie Star Wars: The Bad Batch is bijna te zien. Op 4 mei zet Disney+ de eerste aflevering, die maar liefst 70 minuten in beslag neemt, online.
De televisieserie volgt de avonturen van Clone Squad 99, een unieke eenheid van kloontroepen die elk heel eigen speciale vaardigheden hebben. Ze zijn behoorlijk dodelijk, en hun verhalen spelen zich af tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope.

Veertien afleveringen
Het is nog niet officieel bekend gemaakt door Lucasfilm of Disney+ hoeveel afleveringen we kunnen verwachten bij het eerste seizoen. Maar het verhaal gaat nu dat het er minimaal veertien worden.

Componist Kevin Kiner vertelde kortgeleden namelijk het volgende: "Ik werk op dit moment aan aflevering 14. Ik hoop dat ik dat mag zeggen, maar denk dat het wel goed zit. Ik heb net de muziek voor een grote actiescène gecomponeerd, iets dat zich in een jungle afspeelt. Dat was echt leuk om te doen."

Zo bezien worden het er dus minimaal 14, en aangezien het niet klinkt alsof Kiner het over de finale van het eerste seizoen heeft, kan het goed dat het er nog net iets meer worden. Zodra we dat weten, lees je dat natuurlijk als eerste hier.
Bron: Google Podcasts

Lees meer over: Star Wars The Bad Batch, Disney Plus, Star Wars, Lucasfilm, Kevin Kiner

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Misdaadfilm verovert Netflix-kijkers: intrigerend

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie