'She-Hulk' vindt nieuwe hoofdrolspeelster

'She-Hulk' vindt nieuwe hoofdrolspeelster

Actrice Renée Elise Goldsberry krijgt een belangrijke rol in de serie van Marvel Studios en Disney+.

Jim Pedd, 10 april 2021 om 12:10

Actrice Renée Elise Goldsberry is gecast in Marvel-serie She-Hulk. Welke rol ze krijgt in de televisieserie die straks op Disney+ te zien moet zijn is nog niet bekend.
In de televisieserie zien we het beroemde nichtje van Bruce Banner, Jennifer Walters. Zij is een advocaat die superkrachten krijgt als ze gewond raakt en een bloedtransfusie van Banner krijgt. De rol van Walters wordt gespeeld door Tatiana Maslany.

Heel wat bekenden
Golsberry voegt bij een hele rits bekende Marvel-figuren. Zo is Mark Ruffalo te zien als Hulk en keert Tim Roth terug als de Abomination. Verder weten we dat actrice Ginger Gonzanga de rol van de beste vriendin van Jennifer gaat spelen.

Deadline weet te melden dat Goldsberry gecast is als Amelia, maar dat dit ook een codenaam voor het personage is. Dat Marvel er zo mee omgaat, betekent dat ze vermoedelijk een behoorlijk grote rol heeft.

She-Hulk wordt omschreven als een legal comedy met tien afleveringen van elk een half uur. De kans lijkt groot dat het geheel een uur of vijf in totaal gaat duren.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: She Hulk, Disney Plus, Marvel Studios, MCU, Renee Elise Goldsberry

Populair nieuws