Fans van 'The Powerpuff Girls' zijn nu al boos over de live-action serie

Fans van 'The Powerpuff Girls' zijn nu al boos

Niet iedereen is even blij met de onthulling van de kostuums van de drie heldinnen.

Jim Pedd, 10 april 2021 om 14:13

Eerder deze week kregen we via setfoto's de eerste blik op de kostuums van live-action versies van de Powerpuff Girls. Niet iedereen is daarvan onder de indruk.
The CW is druk bezig met de opnames van de pilot voor Powerpuff, een live-action serie in de cartoonfranchise. De foto's die we zagen onthulden Blossom (Chloe Bennet), Bubbles (Dove Cameron) en Buttercup (Yana Perrault) in bijzonder eenvoudige jurken met zwarte gordels. Die zagen er heel erg uit als hun cartoon-tegenhangers.

Niet onder de indruk
Op sociale media reageren heel wat fans op het design van die kostuums. En bepaald niet iedereen lijkt daar heel erg van onder de indruk te zijn.

Sommigen realiseren zich dat de kostuums niet finaal zullen zijn, anderen vinden de outfits er meer uit zien als Halloween-kostuums dan iets anders. Wat het ook wordt, duidelijk is dat de serie de fans nu al weet te verdelen.

Tweet verwijderd

Het script van de pilot is geschreven voor Heather Regnier en Diablo Cody. Regisseur is Maggie Kiley. Verder zien we naast de drie eerdergenoemde dames ook acteur Donald Faison als Professor Drake Utonium en Nicholas Podany als Mojo Jojo Jr.
Lees meer over: Powerpuff, THe Powerpuff Girls, The CW, Cartoon Network, Chloe Bennet, Dove Cameron, Yana Perrault, Donald Faison, Nicholas Podany

Populair nieuws