'The Powerpuff Girls' vindt zijn slechterik

'The Powerpuff Girls' vindt zijn slechterik

We weten nu wie de rol van de grote schurk in de serie gaat spelen.

Jim Pedd, 2 april 2021 19:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De pilot van Powerpuff van The CW begint steeds meer vorm te krijgen. Nadat we eerder leerden dat er al drie actrices gevonden waren voor Blossom, Buttercup en Bubbles en Professor Utonium, is nu ook bekend wie de grote slechterik van de pilot is.
Acteur Nicholas Podany blijkt gecast te zijn als Joseph 'Jojo' Mondel Jr., de zoon van de oorspronkelijke schurk Mojo Jojo. Hij is een mens, in tegenstelling tot zijn vader.

Opmerkelijke schurk
Jojo is volgens The CW een bijzonder personage. "Als kind was de nerdige, machtsbeluste en onzekere Jojo geobsedeerd met The Powerpuff Girls, ondanks de haat van zijn vader jegens hen. Als volwassene vindt Jojo zijn vriendelijkheid en woede in een constante strijd."

Hieronder zie je hoe de acteur het nieuws zelf bekend maakte:In de serie spelen actrices Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault volwassen versies van de Powerpuff Girls. Die staan nu op gespannen voet met hun vader Professor Utonium die gespeeld wordt door Donald Faison.

Voor het feit dat hij hun jeugd afpakte door ze te laten vechten tegen misdadigers, zijn ze nog altijd boos op hem. Dat wordt dus wat met deze serie, die een dezer dagen begint met de opnames.
Lees meer over: Powerpuff, The Powerpuff Girls, The CW, Nicholas Podany, Chloe Bennet, Dove Cameron, Yana Perrault, Donald Faison

Populair nieuws