'The Walking Dead' brengt heuse familiereünie in elfde seizoen

Acteur Jeffrey Dean Morgan mocht zijn elfjarige zoontje een plek geven in het elfde seizoen.

Jim Pedd, 10 april 2021 17:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In The Walking Dead-aflevering Here's Negan waren het in het echt gehuwde koppel Jeffrey Dean Morgan en Hilarie Burton Morgan te zien als Negan en Lucille Smith. Nu blijkt dat ook hun zoon, Augustus 'Gus' Morgan te zien is in de serie.
De jonge knul is in het elfde seizoen van de serie te zien naast zijn vader. Dat kondigde acteur aan op zijn Instagram-account.

Een Walker
De elfjarige jongen mag volgens Jeffrey Dean Morgan een Walker spelen in de vijfde aflevering. "Hij krijgt nu zijn coronatest, zodat hij op de set kan zijn. Hij kijkt er echt enorm naar uit. Ik weet nog dat we ooit zombie make-up bij hem op deden, en dat hij echt flauwviel toen hij zichzelf in de spiegel zag. Dat wordt dus wat," lachte de acteur toen hij hierover vertelde tijdens The Late Late Show with James Corden.

"Dat is inmiddels een paar jaar geleden, dus ik hoop dat hij dit keer niet flauwvalt, omdat de make-up heel uitgebreid en cool gaat zijn. Maar hij kijkt er echt enorm naar uit," concludeerde Morgan.De nieuwe reeks van The Walking Dead wordt op dit moment opgenomen. Het elfde seizoen krijgt meer afleveringen dan een gemiddelde reeks in de franchise: 24 om precies te zijn. Daarna is de 'hoofdserie' in de franchise helaas voorbij.
Lees meer over: The Walking Dead, Heres Negan, Jeffrey Dean Morgan, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws